ماجرای کیف‌زنی از بانوان در اتوبوس‌های شهری! جنایت خونین در خانه سبز تصادف مرگبار پراید و سمند در اصفهان هفت مصدوم و یک کشته برجای گذاشت ماجرای تیراندازی در اطراف دانشگاه سوهانک تهران چیست؟ کارگروه اضطرار کاهش آلودگی هوا هشدار خودمراقبتی برای شهروندان مشهد را تمدید کرد (۷ آبان ۱۴۰۴) | ادامه ممنوعیت هرگونه فعالیت ورزشی در فضای روباز پیش‌بینی هواشناسی تا فروردین ۱۴۰۵ | زمستانی کم‌برف، بهاری نرمال در راه است طرح سرشماری گونه‌های نادر حیات وحش آغاز شد عوارض مصرف گُل در نوجوانان: از بی‌انگیزگی تا آسیب‌های مغزی | زنگ خطری که  جدی گرفته نمی شود گلایه مردم از نبود پزشکان متخصص سلامت در برخی از درمانگاه های مشهد| درمانگاه های خالی از متخصص! آغاز فاز صفر اجرای برنامه پزشکی خانواده در ۴ شهرستان | هدف‌گذاری پوشش یکپارچه شهر و روستا واکسیناسیون ۶۰ هزار قلاده سگ صاحبدار علیه هاری در خراسان رضوی صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی کاهش ۱۰ درجه‌ای دما (۷ آبان ۱۴۰۴) ایران در آستانه سالمندی جمعیت و چالش بزرگ نظام بیمه‌ای صدور هشدار هواشناسی سطح نارنجی در پی پیش‌بینی تشدید فعالیت سامانه بارشی در روز‌های آینده (۷ آبان ۱۴۰۴) چرا فشار خون در فصل سرد بالا می‌رود؟ ادعای معاون وزیر آموزش و پرورش: اجباری‌شدن پیش‌دبستانی، آمار تکرار پایه را کاهش می‌دهد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۷ آبان ۱۴۰۴) | احتمال رگبار‌های پراکنده باران در برخی نقاط استان، از فردا معاون وزیر آموزش و پرورش خبر داد: افزایش شمار هنرستان‌های دخترانه عشایر | دوره‌های تربیت معلم همچنان ادامه دارد تکالیف وزارت علوم در حوزه حمایت از هوش مصنوعی مشخص شد نتایج متقاضیان رشته‌های بورسیه نوبت دوم کنکور ۱۴۰۴ اعلام شد (۷ آبان ۱۴۰۴) نقش والدین در استفاده صحیح فرزندان از گوشی‌های همراه چیست؟ | نشانه‌های اعتیاد به اینترنت در نوجوانان + راهکار‌ها ۸۳۰ تن انواع فرآورده خام دامی غیربهداشتی در خراسان رضوی توقیف شد (۷ آبان ۱۴۰۴) هشدار درباره تخلفات مالی در بیمارستان‌ها | پورسانت‌گیری و درآمدهای صوری در مراکز درمانی باید متوقف شود مأموریت موفق اورژانس ۱۱۵ فریمان در تسهیل زایمان مادر باردار داخل آمبولانس (۷ آبان ۱۴۰۴) چطور یک آلرژی خطرناک در کودکان را کاهش دهیم؟ دارو‌های امپرازول و پنتوپرازول را خودسرانه مصرف نکنید کشف ۱۲ تن برنج ایرانی احتکارشده در یکی از شهرستان‌های خراسان رضوی (۷ آبان ۱۴۰۴) خودمراقبتی، کلید سالمندی سالم و پویاست معاون پلیس آگاهی فراجا: از اردیبهشت تاکنون، بیش از ۶ هزار و ۳۰۰ حساب بانکی کلاهبرداران مسدود شده است (۷ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

۱۶۰ رأس گوسفند سرقتی در حاشیه شهر مشهد کشف شد (۲۸ بهمن ۱۴۰۲)

  • کد خبر: ۲۱۲۳۳۲
  • ۲۸ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۸:۱۸
۱۶۰ رأس گوسفند سرقتی در حاشیه شهر مشهد کشف شد (۲۸ بهمن ۱۴۰۲)
فرمانده انتظامی مشهد، گفت: با تلاش پلیس ۳ متهم به سرقت ۱۶۰ رأس گوسفند در یکی از روستا‌های حاشیه شهر مشهد در کمتر از ۶ ساعت شناسایی و دستگیر شدند.

به گزارش شهرآرانیوز، سرهنگ احمد نگهبان در تشریح جزئیات بیشتر این پرونده، اظهار داشت: در پی اعلام خبری مبنی بر سرقت احشام در یکی از روستا‌های محدوده شرق شهر مشهد به مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰، بلافاصله ماموران پاسگاه انتظامی آبروان به محل اعزام شدند.

وی افزود: در بررسی اظهارات مالباخته مشخص شد سارقان شبانه با نفوذ به داخل دامداری و تخریب قفل در آغل گوسفندان، ۱۰۰ رأس گوسفند را سرقت کرده‌اند.

فرمانده انتظامی مشهد، تصریح کرد: ماموران پاسگاه انتظامی آبروان با انجام تحقیقات میدانی و آثار به جامانده از رد لاسیتک خودرو سارقان، مسیر انتقال گوسفندان را به یکی از دامداری‌های همان محدوده ردزنی کردند.

نگهبان گفت: مظنون به سرقت که مردی حدوداً ۵۰ ساله است در بازجویی‌های به عمل آمده به سرقت ۱۶۰ راس گوسفند با همدستی ۲ تن دیگر اعتراف کرد.

وی بیان کرد: در ادامه این عملیات در کمتر از ۶ ساعت از زمان اعلام سرقت، گوسفند‌ها که توسط خودرو به ۲ محل دیگر منتقل شده بودند کشف و تحویل مالباخته شد.

فرمانده انتظامی مشهد خاطرنشان کرد: ۳ متهم دستگیر شده پس از تشکیل پرونده مقدماتی برای سیر مراحل قانونی روانه دادسرا شدند.

نگهبان با تأکید بر رعایت توصیه‌های پیشگیرانه پلیس در استفاده از لوازم ایمنی از سوی دامداران از آنان خواست در سرشماری احشام از پلاک داغ شماره کوب به نام دامدار استفاده کنند و نسبت به تعیین صلاحیت چوپانان و نگهدارنده دام اقدام کنند، همچنین از توقف گله احشام در کنار جاده و محور مواصلاتی خودداری کنند، تعداد چوپانان و نگهبانان احشام را افزایش دهند، حفاظت فیزیکی مناسب و سیستم روشنایی مناسب را رعایت کنند و در صورت امکان محل نگهداری دام را به دوربین مداربسته مجهز کنند.

منبع: پایگاه خبری پلیس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->