کارتال در رختکن پرسپولیس: اول سهمیه بعد قهرمانی رفیعی چطور بازوبند را از کنعانی و علیپور گرفت؟ کارتال برای جذب بازیکن اقدام می‌کند تمدید قرارداد بی سروصدای درویش با هافبک ۳۵ ساله پشت پرده عجیب پرداخت مالیات باشگاه پرسپولیس متن و حاشیه مراسم تودیع و معارفه مدیرکل ورزش و جوانان خراسان رضوی بودجه رؤیایی آموریم برای تقویت منچستریونایتد چرا خشن‌ترین سرمربی لیگ برتر مجوز بازگشت گرفت؟ | معمای الهامی و کمیته انضباطی مجیدی سرمربی استقلال نمی‌شود مدافع استقلالی در تیررس پرسپولیس بازگشت محرمی به پرسپولیس؟ بازگشت میلوشویچ به تمرین نساجی سرپرست میهمان چند روزه باشد | ورزش خراسان رضوی، بی‌تاب ثبات موضع تند مدیرکل مستعفی ورزش استان به مشاور ورزشی استاندار فرهاد مجیدی: با فشار هواداران، مربی استقلال شدم درآمد بادآورده گرینوود برای منچستریونایتد برنامه کارتال بعد از زدن قید جذب ستاره جوان لیگ عملکرد ضعیف ارونوف در ۲ بازی اخیر پرسپولیس اتفاق عجیب در تک گل پرسپولیس به نساجی! دی‌بروینه در فکر ماندن در لیگ انگلیس
سرخط خبرها

شکایت ۱۰ میلیارد تومانی مطهری از استقلال

  • کد خبر: ۲۱۲۴۴۰
  • ۲۹ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۱:۳۰
شکایت ۱۰ میلیارد تومانی مطهری از استقلال
ارسلان مطهری ۱۰ میلیارد تومان از استقلال طلب دارد و برای دریافت این مبلغ به زودی علیه باشگاه سابق خود شکایت خواهد کرد.
رضا حمیدی
خبرنگار رضا حمیدی

گروه ورزش|شهرآرانیوز، باشگاه استقلال قرارداد ارسلان مطهری را به طور یک طرفه فسخ کرده است. این اقدام بدون رضایت ارسلان از فسخ قرارداد انجام شده و باشگاه استقلال باید ضرر و زیان ناشی از این تصمیم را پرداخت کند.

درحالی که مسئولان باشگاه استقلال این روز‌ها درگیر جنگ‌های لفظی نکونام هستند و قصد دارند ضرر و زیان لغو اردوی امارات را از حساب سرمربی خود کسر کنند، درعین حال خود نیز باید حواس‌شان به شکایت‌هایی که تازه از راه خواهد رسید باشد.

ارسلان مطهری برای دریافت مطالبات خود به زودی از باشگاه استقلال شکایت خواهد کرد و حتی ممکن است این شکایت اگر مورد بی توجهی باشگاه استقلال قرار بگیرد، موجب صادر نشدن مجوز حرفه‌ای باشگاه استقلال شود.


مبلغ بدهی باشگاه استقلال به ارسلان مطهری حدود ۱۰ میلیارد تومان است و باشگاه استقلال بر اساس قوانین مالی بعد از فسخ یک طرفه قرارداد بازیکنان ملزم به پرداخت تمام حقوق باقی مانده است که ارسلان مطهری هم کم از باشگاه استقلال طلب ندارد.

البته این مبلغ متعلق به فصل جاری است و گفته می‌شود مطهری از فصل پیش نیز طلب دارد و باشگاه استقلال باید درباره پرداخت مبلغ فصل پیش نیز اقدامی انجام دهد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->