افزایش گمرکات خراسان رضوی به ۷ پایانه | تعرفه صفر برای ۸۰ درصد از اقلام تجارتی استان با اوراسیا آیین تجلیل از صادرکنندگان نمونه خراسان رضوی برگزار شد | ۳۰ کشور جهان، مشتری اقلام صادراتی خراسان رضوی تعرفه گمرکی واردات موبایل در سال ۱۴۰۴ اعلام شد+جزئیات پزشکیان: باید تفکر سیستمی و توانمندی کار تیمی را به دانش‌آموزان آموزش دهیم علت عدم شماره‌گذاری محصولات ایران خودرو در سال ۱۴۰۴ چیست؟ سکوت آماری در بازار مسکن ساعات کاری ادارات از ۱۵ خرداد ۱۴۰۴ کاهش می‌یابد + جزئیات نرخ بیکاری ۷.۶درصد شد با تعدیل شدن نرخ ارز قیمت کالا‌ها کاهش می‌یابد؟ قیمت لاستیک از امروز ۱۰ درصد گران‌تر می‌شود (۲۷ فروردین ۱۴۰۴) + سند کدام بیمه‌ها کام مردم را تلخ کردند | ثبت ۱۰ هزار شکایت در ۱۴۰۳ سهم نفت از بودجه ایران فقط ۱۷ درصد است وزیر صمت: تعرفه خودرو‌های وارداتی کاهش خواهد یافت رشد ۲۳ هزار واحدی بورس | گزارش وضعیت بازار سهام (۲۷ فروردین ۱۴۰۴) یارانه ۱۸ میلیون ثروتمند؛ به زودی قطع می‌شود ادامه نگرانی‌ها از سوء تغذیه کودکان در افغانستان | جان ۳.۵ میلیون کودک در خطر است قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲۷ فروردین ۱۴۰۴) | نوسان دلار در کانال ۸۸ هزار تومان قیمت طلا در مشهد چقدر شد؟ (۲۷ فروردین ۱۴۰۴) دهک ۴ از وام ودیعه ۴۰۰ میلیونی مستأجران حذف شد معافیت جدید گمرکی ابلاغ شد سقف وام ودیعه مسکن مستأجران افزایش یافت + جزئیات (۲۷ فروردین ۱۴۰۴) کمبود و گرانی روغن در فروشگاه‌ها‌ی مشهد ادامه دارد | تزریق قطره چکانی روغن به بازار پیش‌بینی خرید تضمینی ۵۳۸ هزار تن گندم در خراسان رضوی طی سال ۱۴۰۴ فرصت مشهد برای خلق ارزش از اقتصاد زیارت احیا و مرمت ۶ هزار و ۲۱۲ کیلومتر قنات در خراسان رضوی واقعی‌نبودن قیمت برق، یکی از دلایل مصرف بالای آن | قبض برق ۷۵ درصد مردم کمتر از ۵۰ هزار تومان است خسارت ۵۰ میلیارد ریالی طوفان اخیر به کشاورزی خراسان رضوی قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد اعلام شد (۲۷ فروردین ۱۴۰۴) | سیر کیلویی ۱۵۰ هزار تومان حذف یارانه‌های نقدی رسماً آغاز شد | معترضان به حذف یارانه، جریمه می‌شوند!
سرخط خبرها

افزایش عرضه طلا در کشور طی سال آینده

  • کد خبر: ۲۱۲۴۷۲
  • ۲۹ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۱:۴۰
افزایش عرضه طلا در کشور طی سال آینده
رییس‌کل بانک مرکزی با بیان اینکه طلا مهمترین جایگزین ارز است، اعلام‌کرد که در حوزه تنظیم گری بازار سال آینده عرضه طلا افزایش خواهد یافت.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدرضا فرزین در همایش چشم انداز اقتصاد ایران در سال ۱۴۰۳ اظهار داشت: نمی‌توانیم ارز را مدیریت کنیم بدون اینکه وارد طلا شویم، زیرا طلا بازار بزرگی دارد.

وی افزود: تلاش ما استفاده از ابزار‌های مختلف بازارمحور است؛ مرکز مبادله که امسال راه اندازی شد، به‌صورت هفتگی حراج بازار طلا داریم، در حوزه ارز می‌خواهیم اختیارات بحث اجرایی بانک مرکزی را به مرکز مبادله بسپاریم تا این مرکز تابلو‌هایی داشته باشد که نرخ آن به نرخ مرجع تبدیل شود.

رییس‌کل بانک مرکزی ادامه‌داد: ما نمی‌توانیم این روش را ادامه بدهیم که صد‌ها سامانه در جهان هدایت افکار عمومی، تجار و هدایت فعالیت‌های اقتصادی را در نرخ ارز بر عهده داشته باشند. این امر بر روی انتظارات تاثیر خواهد داشت، این سامانه‌ها بازار محور نیستند، بازار تعریف دارد و حجم معامله در آن مشخص نیست.

وی با بیان اینکه کشوری با حجم بالای قاچاق کالا، واردات و صادرات هستیم، گفت: در بسیاری از این سامانه‌ها این عملیات انجام می‌شود، علامت دادن آن‌ها به کشور به فعالان اقتصادی یکی از آسیب‌های اساسی بازار ارز است.

این مقام مسئول تاکید کرد: باید تابلو‌هایی داشته باشیم که مرجع باشد، این امر به سرعت اتفاق نمی‌افتد و لازمه آن اعتماد مردم به سیاست‌های بانک مرکزی است. تلاش ما این است که اعتماد بین ما و فعالان اقتصادی ایجاد شود تا یک نرخ مرجع داشته باشیم.

فرزین یکی از مهمترین ویژگی‌های کنونی نظام بانکی را گستردگی خدمات بانکی عنوان کرد و گفت: ایران با برخورداری ۸۹ درصد پوشش، جزو بالاترین سطح پوشش در کشور‌های منطقه است. علاوه بر این در زمینه استفاده از خدمات صنعت پرداخت الکترونیکی یکی از پنج کشور نخست جهان ست.

وی عنوان کرد: اکنون بیش از ۵۰ میلیون نفر از جمعیت کشور دارای کارت بانکی هستند و رتبه ۳۴ جهان را داریم. همچنین نسبت اسکناس و مسکوک به نقدینگی در ایران به زیر ۲ درصد رسیده و به یکی از بهترین‌ها در دنیا تبدیل شده است.

رییس‌کل بانک مرکزی خاطرنشان‌کرد: برخی از مسوولان بانک مرکزی که به ایران می‌آیند را دعوت می‌کنیم که سامانه‌ها و زیرساخت‌ها در بانکداری الکترونیک را ببینند که همه آن‌ها تعجب می‌کنند، در این حوزه‌ها از نقاط قوت خوبی برخوردار هستیم.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->