حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی | پرواز‌ها در فرودگاه بین‌المللی بن‌گوریون به حالت تعلیق درآمده‌اند ایران در حال بررسی درخواست اروپا برای ازسرگیری مذاکرات است ادارات ۶ شهر خوزستان فردا (شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴) دورکار شدند آمادگی کامل مرز خسروی برای اربعین ۱۴۰۴ سفر رئیس موساد به واشنگتن؛ اسرائیل دست به دامن آمریکا شد عضو کمیسیون اقتصادی مجلس: وزارت اقتصاد بر شرکت‌ها بورسی باید نظارت جدی داشته باشد دولت آلمان خواستار همکاری ایران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی شد خودکشی ۱۸ نظامی اسرائیلی از ابتدای سال ۲۰۲۵ سازمان ملل: در مذاکرات هسته‌ای ایران و کشور‌های اروپایی دخالت نمی‌کنیم نرخ کرایه از مرز بین‌المللی شلمچه تا عتبات عالیات چقدر است؟ ۳ کشته در انفجار در یک مرکز نظامی آمریکا تماس تلفنی پوتین و اردوغان درباره تحولات سوریه نورمن: پیشنهاد تمدید ضرب‌الاجل فعال‌سازی مکانیسم ماشه مطرح شده است ردپای کولبران در ورود تجهیزات جاسوسی اسرائیل به ایران احتمال برگزاری مذاکرات جدید هسته‌ای میان ایران و اروپا در هفته آتی سخنگوی وزارت امور خارجه: با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم اکسیوس: ایران و سه کشور اروپایی هفته آینده دیدار می‌کنند (۲۷ تیرماه ۱۴۰۴) ارسال بسته کمک ۶۰۰ هزار دلاری رژیم صهیونیستی به دروزی‌های سوریه بسته جدید تحریم‌ها | محدودیت‌های مالی و تسلیحاتی علیه روسیه و بلاروس تشدید شد جان باختن ۶۹ کودک در غزه بر اثر سوءتغذیه ناشی از محاصره و جنگ تجاوز رژیم صهیونیستی ۸۰ درصد تجهیزات توانبخشی معلولان غزه را نابود کرد ظریف: تنها «تهدید وجودی» برای اسرائیل، صلح است آیت‌الله علم‌الهدی: دیپلماسی باید هماهنگ با میدان عمل کند | نقش راهبردی رهبر معظم انقلاب در دفاع مقدس ۱۲ روزه عملیات بازرسی پلیس تل‌آویو به انفجار ختم شد ادامه حملات رژیم صهیونیستی به غزه | ده‌ها فلسطینی شهید شدند چین: با تحریم‌های یک‌جانبه اتحادیه اروپا علیه روسیه مخالفیم گزارش سازمان ملل از نقض حقوق بشر در سویدا
سرخط خبرها

حمایت گروه عربی سازمان ملل از طرح الجزایر برای برقراری آتش‌بس در غزه

  • کد خبر: ۲۱۲۸۵۱
  • ۰۱ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۱:۱۰
حمایت گروه عربی سازمان ملل از طرح الجزایر برای برقراری آتش‌بس در غزه
گروه عربی در سازمان ملل ضمن انتقاد از اقدام نکردن شورای امنیت در خصوص اتفاقات جاری در نوار غزه، حمایت خود را از پیش‌نویس طرح الجزایر برای برقراری آتش‌بس در این منطقه که امروز سه‌شنبه به رای گذاشته خواهد شد، اعلام کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، گروه عربی در سازمان ملل در بیانیه‌ای با اشاره به اینکه هیچ بهانه‌ای نمی‌تواند اقدام نکردن شورای امنیت درباره اتفاقات جاری در نوار غزه را توجیه کند، بر لزوم همسویی تمامی تلاش‌ها برای متوقف کردن کشتار مستمر در این منطقه تاکید کرد.

همچنین این گروه در بیانیه خود تاکید کرد که شرایط انسانی در غزه به دلیل محدودیت‌هایی که مسؤولان رژیم اشغالگر صهیونیستی اعمال می‌کنند، با سرعت رو به وخامت بوده و تاسف‌بار است که شورای امنیت وابسته به سازمان ملل غیرفعال مانده و قادر به محکوم کردن فجایع روزانه‌ای نیست که اشغالگران مرتکب می‌شوند.

به گزارش المیادین، این گروه در ادامه بیانیه خود تاکید کرد شورای امنیت باید اقدام فوری را در پیش بگیرد چراکه نمی‌تواند گوش‌هایش را روی فراخوان‌های جامعه بین‌الملل و افکار عمومی جهان که خواستار برقراری آتش‌بس هستند، ببندد.

گروه عربی در سازمان ملل درباره احتمال آغاز عملیات نظامی رژیم صهیونیستی در رفح اعلام کرد خطر جدی در منطقه پرجمعیت رفح با ۱.۴ میلیون نفری که در آن اقامت دارند، قابل اغراق نبوده و به منزله نقطه عطف مهمی است که ممکن است پیامد‌هایی غیرقابل جبران داشته باشد.

بر این اساس گروه یادشده تصریح کرد زمان آن فرارسیده شورای امنیت قاطعانه عمل کرده و قبل از آنکه دیر شود، تصمیم جدی بگیرد چراکه مسؤولیت اصلی حفظ صلح و امنیت بین‌المللی با آن است.

این گروه در ادامه نیز تاکید کرد پیش‌نویسی که الجزایر به شورای امنیت ارائه کرده، با اولویت‌های آن و جامعه بین‌الملل در خصوص برقراری آتش‌بس، تعیین محدوده لازم برای دسترسی به کمک‌های بشردوستانه و نیز مخالفت با کوچاندن اجباری فلسطینی‌ها همخوانی داشته و می‌تواند به جای به خطر انداختن مسیر موازی که مصر، قطر و آمریکا برای آن میانجی کردند، آن را تقویت کند.

گروه عربی در سازمان ملل ضمن تاکید بر حمایت جدی خود از پیش‌نویس قطعنامه پیشنهادی الجزایر، تمامی اعضای شورای امنیت را تشویق کرد که به آن رای مثبت دهند.

طبق اعلام وزارت خارجه الجزایر، رای‌گیری برای پیش‌نویس برقراری آتش‌بس در غزه امروز سه‌شنبه ساعت ۱۰ به وقت محلی و ۱۷ به وقت قدس شریف خواهد بود.

در پیش‌نویسی که الجزایر ارائه کرده، ضمن درخواست برای برقراری آتش‌بس فوری در نوار غزه و توقف تمامی موارد خصمانه نقض حقوق غیرنظامیان فلسطینی، با طرح کوچاندن اجباری آن‌ها مخالفت شده و تضمین ارسال مستمر کمک‌های بشردوستانه به این منطقه خواسته شد.

لیندا توماس گرینفیلد، نماینده آمریکا در سازمان ملل در واکنش به پیش‌نویس الجزایر گفت: اگر پیش‌نویس قطعنامه آتش‌بس در غزه به شکل فعلی به رای گذاشته شود، از طرف ما تایید نخواهد شد.

از هفتم اکتبر که حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه آغاز شد، تمام تلاش‌های قبلی شورای امنیت برای برقراری آتش‌بس در این منطقه بی‌نتیجه ماندند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->