موسی جنپو، بازیکن مدنظر پرسپولیس کیست؟ + سوابق تیم ها رونمایی استقلال از خرید جدید| سحرخیزان به جمع آبی‌پوشان پیوست+ رزومه رئیس فدراسیون کشتی: پول سپاهان و ذوب‌آهن را دولت می‌دهد که شرعی نیست! | باشگاه حرفه‌ای یعنی تراکتور! + فیلم نامزدهای توپ طلای ۲۰۲۵ معرفی شدند + اسامی آیا خرید آلوز برای سپاهان دردسرساز می‌شود؟| تراکتور به دنبال مدل محرومیت بیرانوند دعوای بارسلونا و ترشتگن به اوج رسید! تعجب حسینی از عملکرد ضعیف پرسپولیس هاشمیان توان نیمکت‌نشین‌کردن رفیعی را ندارد عالیشاه دیگر نمی‌خواهد کاپیتان پرسپولیس باشد ریکاردو آلوز، ستاره تراکتور به سپاهان پیوست ویدئو | رئیس فدراسیون فوتبال: بیرانوند از بازی های ملی محروم است امضای تفاهم‌نامه‌ای بین استانداری خراسان رضوی، شهرداری مشهد و فدراسیون کشتی | خانه کشتی در اختیار فدراسیون قرار گرفت استاندار خراسان رضوی: شهرداری و شورای شهر مشهد سهم خود را در ورزش ادا کردند | وظیفه داریم از همه ظرفیت‌ها برای رضایت مردم استفاده کنیم رئیس فدراسیون کشتی: درباره کشتی مشهد غصه داشتم | شهرداری و شورای شهر مشهد در ورزش کار جهادی می‌کنند ورزش خراسان رضوی در برزخ بلاتکلیفی؛ وقتی تصمیم‌گیری قربانی بی‌تدبیری می‌شود
سرخط خبرها

جنگ دو نفره خطیر و نکونام علیه استقلال

  • کد خبر: ۲۱۲۹۶۷
  • ۰۱ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۹:۰۸
جنگ دو نفره خطیر و نکونام علیه استقلال
ادامه جنگ لفظی نکونام و خطیر قطعا استقلال را وارد چالشی خواهد کرد که بیرون آمدن از آن بسیار دشوار و حتی غیر ممکن خواهد بود.
رضا حمیدی
خبرنگار رضا حمیدی

گروه ورزش|شهرآرانیوز،  خطیر و نکونام استقلال را به کجا خواهند برد؟ به سکوی قهرمانی لیگ برتر یا از دست دادن جام‌های پیش رو؟! این سوالی است که ذهن هواداران استقلال را سخت درگیر خود کرده است؛ هوادارانی که بعد از اظهارات اخیر سرمربی خود بیش از پیش به آینده تیم‌شان بیمناک شده‌اند و نگرانند که بار دیگر تیم محبوب‌شان جام قهرمانی لیگ برتر را از کف بدهد.

جنگ‌های فرسایشی نکونام و خطیر ذهنیتی جز این باقی نگذاشته و هیچ استقلالی نیست که درچنین فضایی به قهرمانی تیمش امید بسته باشد.

حال برای خطیر و نکونام دو راه بیشتر باقی نمانده است. راه اول این است که به جاده آرامش و مدارا بازگشته و نهایت برای دو ماه و اندی یکدیگر را تحمل کنند تا استقلال با آرامش به انتهای لیگ برسد و احتمالا جام قهرمانی را به چنگ آورد و یا اینکه به این بگو مگو‌های اعصاب خرد کن ادامه دهند و دست دیگر مدعیان را باز بگذارند تا به سادگی به جایگاه استقلال دست درازی کرده و این تیم را از صدر بیندازند.


بی شک راه نخست برای نکونام و خطیر بهترین انتخاب است و آقای سرمربی و آقای مدیرعامل باید یک بار برای همیشه ازبازگو کردن مشکلات درون خانوادگی در رسانه‌ها خودداری کرده و تیم خود را درمسیر درست قرار دهند. نه نکونام از بیان اختلافاتش با خطیر در رسانه‌ها سود می‌برد و نه خطیر که اگر بخواهد بار دیگر پاسخ سرمربی را دررسانه‌ها بدهد، چالش‌ها را فزونی خواهد بخشید.

خطیر البته قدم اول در مسیرعقلانیت را با امتناع از حضوردربرنامه فوتبال برتر و صحبت علیه سرمربی استقلال برداشت و نشان داد توصیه‌هایی که درروز‌های قبل به او شد را به جان خریده و به نوعی درصدد آرام کردن فضای پرتنش این روز‌ها است.

نکونام نیز باید ازهمین حربه استفاده کند. او دریک موقعیت طلایی قرار گرفته و اگر بتواند در فصل اول مربیگری در این باشگاه به قهرمانی لیگ برتر برسد، درتاریخ باشگاه استقلال در لیگ برتر جاودانه خواهد شد و به اولین مربی تبدیل خواهد گشت دراولین فصل حضورش به جام رسیده است.

خطیراین موقعیت را خوب درک کرده که سیاست سکوت را درپیش گرفته است. او می‌داند که قهرمانی با استقلال دراولین فصل مدیریت یک رکورد خاص را دراختیارش قرار خواهد داد و به دسته معدود مدیرانی در تاریخ این باشگاه تبدیل خواهد شد که در فصل اول مدیریت جام برده است. نکونام نیز باید این مهم را جدی بگیرد.

سکوت بهترین راه حل برای رسیدن به اهداف است و نکونام نیز باید به مانند خطیر خویشتن‌داری پیشه کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->