تاکید طالبان به مهار ۹۰ درصدی قاچاق از مرز نیمروز به ایران | لزوم توجه به اصل همسایگی در رفتار با مهاجران افغان جشن گل سرخ آخرین تصمیمات ایران در رابطه با اقامت مهاجران افغانستانی (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) قطار حامل شکر از طریق خواف–هرات به ایستگاه روزنک افغانستان رسید + فیلم قیمت افغانی به تومان و دلار (سه شنبه ۱۹ فروردین ۱۴۰۴) نتیجه بازی افغانستان و کره جنوبی (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) هجوم ملخ‌های مراکشی به شهر‌های قندوز، بغلان، تخار، سمنگان و بلخ در افغانستان سخنگوی وزارت خارجه: برنامه‌ای برای افتتاح کنسولگری‌های ایران و افغانستان در فراه و بیرجند نداریم + فیلم سازمان ملل از کشور‌های جهان خواست به پشتیبانی حیاتی خود از افغانستان ادامه دهند وزیر صنعت در راس هیئتی به کابل می‌رود پخش زنده بازی افغانستان و کره جنوبی (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین ایران و افغانستان سالانه ۳ میلیارد دلار از طریق دوغارون تعامل اقتصادی دارند کاهش ۵۰ درصدی ورود غیرمجاز اتباع افغانستانی به ایران تاریخ و ساعت بازی تیم‌های ملی فوتبال زیر ۱۷ سال افغانستان و کره جنوبی قیمت افغانی به تومان و دلار یکشنبه (۱۷ فروردین ۱۴۰۴) تصادف در تعطیلات عید فطر در افغانستان ۳۰ کشته و ۱۵۵ زخمی برجای گذاشت سقوط سه پله‌ای فوتسال افغانستان در جدیدترین رده‌بندی فیفا آمریکا: برنامه‌ای برای بازگشایی سفارت در کابل نداریم گفت‌وگوی بهرامی با مقام طالبان درباره مهاجران افغانستانی در ایران قیمت افغانی به تومان و دلار (شنبه ۱۶ فروردین ۱۴۰۴) نتیجه بازی تیم‌های ملی فوتبال افغانستان و یمن (۱۵ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ماجرای خرید اقامت برای اتباع غیرایرانی با ۱۰۰ میلیون تومان چیست؟ + فیلم

  • کد خبر: ۲۱۳۱۱۳
  • ۰۲ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۴:۲۷
  • ۴
ماجرای خرید اقامت برای اتباع غیرایرانی با ۱۰۰ میلیون تومان چیست؟ + فیلم
رئیس سازمان ملی مهاجرت توضیحاتی درباره طرح جذب سرمایه‌گذاری ۱۰۰ میلیونی اتباع خارجی و دریافت اقامت ایران ارائه کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، عبدالله مبینی، رئیس سازمان ملی مهاجرت درباره طرح زنجیره تولید برای مهاجران افغانستانی اظهارداشت: اینکه گفته می‌شود با این سرمایه‌گذاری به اتباع اقامت می‌دهند، صحت ندارد.

او ادامه داد: قبلا پول‌های سرگردان اتباع به سمت خرید سکه و ارز و کار‌های غیر مولد می‌رفت و حتی از کشور خارج می‌شد.

مبینی افزود: برخی فضاسازی سنگینی علیه این طرح ارائه کردند، اما با استقبال خوبی مواجه شده و تاکنون بیش از ۷۵ هزار نفر در حال ثبت نام هستند. سرمایه‌های جذب شده در هر استان در همان استان سرمایه‌گذاری می‌شود.

اینجا ببینید: 

تعداد بازدید : 221

 

 

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
نادر
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۲۵ - ۱۴۰۲/۱۲/۰۲
0
2
هرکسی اقامت میده به یک افغان یا موافق اینکاره ،باید مجازات هفت نسل براش اجرا بشه..
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۷:۲۰ - ۱۴۰۲/۱۲/۰۳
0
2
این یارو خودش افغانیه مشخص
ناشناس
Germany
۰۸:۱۸ - ۱۴۰۲/۱۲/۱۰
0
1
وااااای بر شمااااا واااای
محمدرضا جمشیدی
Germany
۲۳:۵۵ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۸
0
1
,کاملا هم اجباریه چون اگه ندیم بهمون مدرک اقامتی نمیدن
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->