جمعی از معلمان، شنبه (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) با رهبر معظم انقلاب دیدار می‌کنند نتانیاهو از ترس بازداشت، سفرش به واتیکان را لغو کرد شهادت ۱۱۵ فلسطینی در حملات رژیم صهیونیستی (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ایران به معاهده «منابع ژنتیک و دانش سنتی» پیوست انصارالله یمن: از تهدیدهای رژیم صهیونیستی و آمریکا هیچ هراسی نداریم چین: به حق ایران برای استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای احترام می‌گذاریم قالیباف: زمینه تقویت عملی روابط اقتصادی و فرهنگی بین کشورهای اسلامی فراهم شده است پیام تسلیت دبیر شورای اطلاع رسانی دولت برای درگذشت یک عکاس خبری و یک روزنامه‌نگار سیاسی دادگاهی در دانمارک ۲ فرد را به جرم هتک حرمت قرآن کریم جریمه کرد خروج طالبان از لیست سیاه و جهش همکاری‌های روسیه و افغانستان عراقچی: هیچ سناریویی برای چشم‌پوشی از غنی‌سازی وجود ندارد سفر قریب‌الوقوع وزیر خارجه عراق و رئیس اقلیم کردستان عراق به تهران ادعای ترامپ: با ایران به توافق می‌رسیم؛ با تجارت با تهران مشکلی ندارم آیین گرامیداشت فردوسی در دانشگاه اقتصاد و روابط بین‌الملل پکن برگزار شد کتاب خاطرات رهبر انقلاب از زندگی پدرشان منتشر می‌شود ترامپ: ممکن است با پوتین تماس بگیرم؛ ما باید دیدار کنیم افزایش شهدای غزه به ۵۳ هزار و ۱۱۹ شهید (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) روایت غریب‌آبادی از نشست ایران و ۳ کشور اروپایی در استانبول وزیر بهداشت به سوئیس سفر می‌کند ایران و اوکراین، محور دیدار روبیو با مشاوران امنیت ملی تروئیکای اروپا در استانبول وزیر خارجه تاجیکستان وارد تهران شد قالیباف در مرکز فرهنگی اسلامی اندونزی حضور یافت آیت‌الله علم‌الهدی: شهید رئیسی مدیری کم‌نظیر در مردمی بودن | شهید جمهور سرمایه اجتماعی نظام را افزایش داد ترامپ: مسئله برنامه هسته‌ای ایران را به هر شکل حل می‌کنیم عبداللطیف رشید: روابط عراق و ایران قوی، مستحکم و تاریخی است حزب‌الله: تحریم‌های آمریکا بی‌اثر است | سلاح‌ خود را بدون تضمین تحویل نخواهیم داد ترامپ: با عربستان، قطر و امارات «دوستی بزرگی» داریم پایان مذاکرات سه جانبه ترکیه، آمریکا و اوکراین (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

فرماندار مشهد: ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر در مشهد امکان رای دهی دارند | شناسایی ۱۲۰ هزار رای اولی

  • کد خبر: ۲۱۳۲۷۸
  • ۰۳ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۲:۲۲
فرماندار مشهد: ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر در مشهد امکان رای دهی دارند | شناسایی ۱۲۰ هزار رای اولی
معاون استاندار و فرماندار مشهد از شناسایی ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر واجد شرایط رای دهی در سطح شهرستان مشهد خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ محسن داوری در نطق ابتدایی جلسه شورای اسلامی شهرستان مشهد که امروز (۳ اسفند ۱۴۰۲) برگزار شد با تقدیر از فعالیت‌های شورای شهرستان مشهد گفت: اقدامات شورای شهرستان همواره پویا بوده است و امیدواریم در ایام انتخابات نیز همچنان پویا باشد.

وی از منش و رفتار مردم ایران تقدیر کرد و ادامه داد: مردم ایران غیرتی هستند و در مباحث خاص ملی همواره حضور پرشوری داشتند و این وظیفه ماست که به انسجام بخشی بیشتر ایشان کمک کنیم و زمینه حضورشان را پویاتر کنیم.

داوری تعداد نامزد‌های انتخاباتی حوزه مشهد و کلات را برشمرد و افزود: ۵۲۷ نفر در این حوزه‌های انتخاباتی به رقابت خواهند پرداخت و در انتخابات امسال، ۲۶ شعبه جدید اخذ رای علاوه بر ۱۸۷۲ شعبه اخذ رای سراسر شهرستان به فعالیت خواهند پرداخت.

رئیس ستاد انتخابات شهرستان مشهد به تعداد واجدین شرایط رای اشاره و خاطرنشان ساخت: امسال حدود ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر واجد رای داریم که از این تعداد، ۱۲۰ هزار رای اولی شناسایی شده اند که با ارسال پیام، فرا رسیدن بلوغ سیاسی شان را تبریک گفته ایم.

داوری به ضرورت مسئله کاهش زمان انتظار اخذ رای برای مردم پرداخت و عنوان کرد: امسال و برای جلوگیری از معطلی مردم در صف‌های رای گیری، عوامل اخذ رای در هر شعبه را از ۷ نفر به ۹ نفر افزایش دادیم و صندوق‌های رای مستقر در حرم مطهر رضوی را از ۶ به ۲۱ صندوق ارتقا داده ایم.

فرماندار مشهد همچنین اعلام کرد: فردا جمعه چهارم اسفند، مانور تمرین اخذ رای در تمامی شعبات پیش بینی شده سطح شهرستان مشهد با حضور تمامی عوامل انتخاباتی برگزار خواهد شد تا به مرور آخرین قوانین و مقررات بپردازیم و برای ۱۱ اسفند آماده شویم.

داوری به آغاز تبلیغات نامزد‌های انتخابات مجلس شورای اسلامی اشاره و توضیح داد: جایگاه‌های مشخصی برای نصب تبلیغات و اماکنی نیز برای فعالیت‌های تبلیغی نامزد‌های محترم پیش بینی شده است.

وی در پایان به حوزه‌های انتخاباتی سطح شهر اشاره کرد و اظهار داشت: ۱۴ حوزه انتخاباتی خواهیم داشت که ۱۳ حوزه آن براساس مناطق شهرداری مشهد و یک حوزه هم متعلق به مناطق احمدآباد و رضویه خواهد بود.

گفتنی است، سید ابراهیم علیزاده رئیس شورای اسلامی شهرستان مشهد نیز طی سخنانی با اشاره به اهمیت انتخابات و فرامین مقام معظم رهبری در ارتباط با برپایی پرشور انتخابات یازدهم اسفند، از تمامی اعضای شورا خواست تا تلاش خود را جهت برگزاری منظم و هدفمند انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری به کار گیرند تا گامی بسوی جلب اعتماد و رضایت مردم برداشته شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->