فوتبال ملی و باشگاهی به امیری بدهکار است؛ خداحافظی با شکوه برای آقای صبور پخش زنده بازی دوستانه ایران و روسیه (۱۸ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین نصرالله عبدالهی: ساپینتو به جوان‌های استقلال اعتماد کند مهاجم استقلال فقط در تیم ملی گل می‌زند | معمای پیچیده نازون ایران-مصر پس از ۲۵ سال مقابل هم قرار می‌گیرند استقلال با ۱۰ غایب استارت می‌زند | چالش همیشگی فیفادی‌ها تاریخ‌سازی دختر پاراوزنه‌بردار با قهرمانی در جهان تاریخ و ساعت مسابقه هادی چوپان در مسترالمپیا ۲۰۲۵ | گرگ پارسی وارد می‌شود ویدیو | معرفی ایرانی‌های مستر المپیا۲۰۲۵ امباپه: بهترین گلزن تاریخ فرانسه می‌شوم نیما عالمیان به قهرمانی آسیا نرسید صعود تیم ملی واترپلوی ایران به نیمه‌نهایی آسیا روی کین: سیمئونه می‌تواند تغییر بزرگی در منچستر ایجاد کند بازگشت بهروز عظیمی به تمرینات مس سپاهانی‌ها مذاکره با اوسمار را تکذیب کردند همه چیز درباره مسابقات مسترالمپیای ۲۰۲۵ | جنگ عضلات در لاس وگاس تاریخ و ساعت بازی ایران و روسیه (۱۸ مهرماه ۱۴۰۴) | بازی با تزار‌ها برای حضور در آمریکا چوپان در بین برترین‌های مسترالمپیا شروع تمرینات استقلال از جمعه (۱۸ مهرماه ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

رئیس فدراسیون کوهنوردی: بیش از یک میلیون نفر در کوه‌های ایران فعالیت دارند

  • کد خبر: ۲۱۳۴۱۹
  • ۰۴ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۶:۳۴
رئیس فدراسیون کوهنوردی: بیش از یک میلیون نفر در کوه‌های ایران فعالیت دارند
رئیس فدراسیون کوهنوردی کشور گفت: جمعیت کوهنوردی در دهه جدید بیش از چهار برابر شده است و الان بیش از یک میلیون نفر در کوه‌های ایران فعالیت می‌کنند.
نیما صارمی
خبرنگار نیما صارمی

رضا زارعی در گفتگو با شهرآرانیوز در حاشیه ششمین همایش پیشکسوتان کوهنوردی و صعود‌های ورزشی کشور در مشهد گفت: پیشکسوتان تاج ورزش کشور ما هستند و باید همیشه آنان را گرامی داشت.

وی با اشاره به اینکه توسعه ورزش با ورود جمعیت جدید همراه است، افزود: جمعیت کوهنوردی در دهه جدید بیش از چهار برابر شده است و الان بیش از یک میلیون نفر در کوه‌های ایران فعالیت میکنند. یکی از اهداف هیات‌های کوهنوردی توسعه همگانی این رشته است. جذابیت این رشته به گون‌های است که از آماتور تا حرف‌های به سمت کوه‌ها میروند.

زارعی تاکید کرد: کسانی که به کوه میروند باید آموزش ببینند و به توصیه‌ها توجه کنند. کوهستان قوانینی دارد که تخطی از این قوانین موجب بروز حوادث میشود.

وی در خصوص برنامه‌های فدراسیون کوهنوردی اظهار کرد: فدراسیون کوهنوردی و صعود‌های ورزشی در سال گذشته در عرصه‌های سنگ نوردی، یخ نوردی، کوهنوردی با اسکی و دو کوهستان فعالیت داشته که آخرین موفقیت بچه‌های ما کسب دو مدال طلا و برنز مسابقات قهرمانی جهان در کانادا در رشته یخ نوردی بود.

زارعی خاطرنشان کرد: هفته آینده تیم ملی کوهنوردی با اسکی به کشور چین اعزام و سال آینده هم مسابقات انتخابی المپیک را داریم. سه ورزشکار کسب سهمیه مسابقات ورودی را کردند و امیدواریم بتوانند سهمیه المپیک را کسب کنند.

رئیس فدراسیون کوهنوردی کشور تصریح کرد: زیرساخت کوهنوردی در حدی که ورزشکاران بتوانند در آن تمرین کنند مناسب است، ولی نیاز به دیدار‌های تدارکاتی در میادین بین المللی داریم که مسابقات چین در فروردین ماه یک اردوی تدارکاتی است و امیداریم بعد از آن با آمادگی لازم در مسابقات شانگ‌های و بوداپست مجارستان حضور یابیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->