پاسخ شرکت برق مشهد در خصوص قطع برق روز‌های جمعه | زمان‌بندی خاموشی‌ها تغییر نخواهد کرد مشکلات سرویس مدارس قبل از مهر ۱۴۰۴ حل می‌شوند آخرین وضعیت ذخایر شیرخشک‌های رژیمی | علت کمبود مقطعی آپتامیل پپتی چند راهکار درمانی برای دوری از آلزایمر در خانه نشستن طولانی‌مدت سلامت شما را تهدید می‌کند پیش‌بینی هواشناسی امروز (۷ مرداد ۱۴۰۴) | هشدار طوفان و باد شدید در ۸ استان آب مروارید و سرطان پلک از عوارض اشعه فرابنفش شیرین‌کننده‌ها ممکن است باعث بلوغ زودرس شوند دو بار اعدام برای قاتل سنگدل و هوسران در دو راهی مشهد-طرقبه | هشدار: خواندن این خبر برای افراد زیر ۱۸ سال و بیماران قلبی توصیه نمی‌شود درخشش ۴ مدال نقره و برنز بر گردن تیم دانش‌آموزی ایران در المپیاد جهانی اقتصاد آتش‌سوزی در نخلستان‌های روستای رُمیله آبادان مهار شد (۶ مرداد ۱۴۰۴) بهره‌مندی ۶.۵ میلیون سالمند از خدمات مستمر دولتی اشعه فرابنفش خورشید در مشهد به شاخص «خطر بسیار زیاد» رسید درخواست طلاق از مردی که برای دزدی از خانه پدرزنش نقشه کشید درخواست نبش قبر برای کشف راز مرگ مرد تهرانی در ترکیه میدری: حذف یارانه یا تغییر دهک‌بندی قبل از اعمال به افراد اطلاع داده می‌شود عسلویه روی دور زلزله؛ زمین‌لرزه ششم هم ۴ریشتری بود (۶ مرداد ۱۴۰۴) شرکت شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی پساب خروجی «زبرخان» را تعیین تکلیف کند راهکارهایی ساده برای صرفه جویی بیشتر در مصرف آب و مدیریت اقتصادی خانواده توضیحات رئیس کل دادگستری استان تهران درباره درخواست توبه «تتلو» ماده ۲۱۵ آیین نامه راهنمایی و رانندگی به عابران پیاده چه می‌گوید؟ بررسی چند راهکار برای کاهش اثرات زیست‌محیطی فاضلاب‌های شهری نظام تعلیم و تربیت کشور باید با رویکرد آینده‌نگری از چالش‌ها عبور کند تأکید دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش بر ارتقای جایگاه معلمان درخواست وزیر محیط زیست زیمباوه برای گسترش همکاری دوجانبه با ایران آیا خشم به ارث می‌رسد؟ | بررسی عوامل ژنتیکی در بروز عصبانیت آمبولانس وسیله تبلیغات نیست | با متخلفان تا حد «لغو پروانه» برخورد خواهد شد زائران اربعین زمان مواجهه با تشعشعات فرابنفش خورشید را محدود کنند هر آنچه که باید در مورد درد سیاتیک بدانید
سرخط خبرها

الکل تقلبی ۶ مشهدی را کشت

  • کد خبر: ۲۱۳۴۷
  • ۲۷ اسفند ۱۳۹۸ - ۰۹:۵۲
الکل تقلبی ۶ مشهدی را کشت
خوردن متانول به بهانه مقابله با کرونا همچنان قربانی می‌گیرد
مهدی قرآنی - این روز‌ها نبود دارو و درمان قطعی برای کرونا، بازار نظرات به ظاهر کارشناسانه را داغ کرده و هر شخصی با عناوین مختلف با سوءاستفاده از ناآگاهی شهروندان، نسخه‌ای سنتی یا صنعتی برای درمان یا مقابله با کرونا می‌پیچد. برخی از این نسخ درمانی هیچ کمکی به مقابله یا درمان کرونا نمی‌کند، اما عوارض جانبی هم ندارند.
اما چند روزی است موجی در فضای مجازی به راه افتاده است که خوردن مشروبات الکلی مانع از بروز بیماری کرونا در افراد می‌شود. متأسفانه انتشار این مطلب غیر واقعی و فراگیر شدن آن در سطح کشور پای سودجویان را به این بازار داغ باز کرده است. این افراد با فروش مایعات صنعتی به افراد ساده لوحی که به ظاهر برای مقابله با کرونا رو به خوردن مشروبات الکلی آورده اند، موجب مرگ ده‌ها نفر شده و عده‌ای بینایی، کلیه‌ها و کبد خود را از دست داده‌اند. همچنین صد‌ها نفر هم با مسمومیت شدید راهی بیمارستان شده اند و تا آستانه مرگ پیش رفته اند.
تا به امروز بیشترین قربانیان مشروبات الکلی مربوط به استان خوزستان بوده است، اما خراسان‌رضوی نیز از این موضوع مستثنا نبوده و به گفته بازپرس ویژه قتل عمد دادسرای عمومی و انقلاب ناحیه دو مشهد طی یک هفته گذشته ۶ نفر در مشهد جان خود را به دلیل خوردن مشروبات الکلی صنعتی از دست داده اند.

متوفیان بین ۳۰ تا ۴۰ سال دارند
بنا بر اعلام قاضی علی اکبر احمدی نژاد ۳ نفر از متوفیان زن بوده و ۳ نفر دیگر مرد بوده اند که بین ۳۰ تا ۴۰ سال سن داشته اند.
احمدی نژاد عمده علت فوتی‌های ناشی از مصرف مشروبات الکلی در مشهد را طبق گزارش پزشکی قانونی ایست قلبی بیان کرد و گفت: ۳ نفر از متوفیان که ۲ زن و یک مرد بوده اند در روز شنبه بیست و چهارم اسفند در بیمارستان به دلیل مسمومیت شدید جان خود را از دست داده اند و ۳ نفر دیگر نیز دیروز جان باخته اند.
بازپرس ویژه قتل دادسرای مرکز استان خراسان رضوی در ادامه بیان کرد: بر اساس معاینات انجام شده کارشناسان پزشکی قانونی، متوفیان به علت مصرف بیش از اندازه متانول یا همان الکل تقلبی جان باخته اند که تحقیقات در این باره ادامه دارد.

اتانول و متانول تأثیر دارویی ندارند
طبق اعلام سازمان اورژانس کشور متانول بسیار سمی بوده و هنگام تماس با پوست، جذب بدن شده و می‌تواند عوارضی همچون کوری، مشکلات کلیوی و حتی مرگ فرد مصرف کننده را رقم بزند. بنا بر گزارش ستاد مرکزی اطلاع رسانی دارو‌ها و سموم، دفتر نظارت و پایش مصرف فرآورده‌های سلامت سازمان غذا و دارو نیز مصرف خوراکی الکل اتیلیک (اتانول) و یا غرغره کردن اتانول در محوطه دهانی هیچ گونه اثری در پیشگیری از کرونا ویروس جدید ندارد و با خطر بروز مسمومیت ناشی از اتانول همراه خواهد بود. الکل متیلیک یا همان متانول هم ضمن اینکه دارای اثرات ضد میکروبی بسیار ناچیزی در مقایسه با الکل اتیلیک (اتانول) است، به علت سم بالا، مصرف خوراکی آن با بروز مسمومیت‌های شدید، کوری و مرگ همراه است.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->