اکران آنلاین «مستند قصه‌ها» پرتره‌ای از هوشنگ مرادی کرمانی استوری به مثابه تست بازیگری | درباره بازیگر خردسال نقش سالار معمولی در «پایتخت ۷» دوبلور‌های انیمیشن فوتبالیست‌ها مهمان برنامه ۱۰۰۱ می‌شوند ترخیص علی دهباشی از بیمارستان کمدی «در مدت معلوم ۲» در مسیر تولید انیمیشن ناگفته نماند، در راه فرانسه دلیل توقیف سریال ۸۷ متر، از زبان کیانوش عیاری میزبانی مبلمان شهری از آرایه های خلاقانه هنری | گزارشی از بخش آذین بندی جشنواره هنر‌های شهری نوروز ۱۴۰۴ مشهد آموزش داستان نویسی | تداوم حافظه (بخش پنجم) نقش هایی از «شاهنامه» بر یکی از گران ترین ساعت های جهان وقتی هنوز نامحرمیم مستند شگرد در راه روسیه دیدار رئیس قوه قضائیه با عنایت بخشی، بازیگر پیشکسوت سینما و تلویزیون + فیلم و تصاویر سریال خوشه‌های خشم ساخته می‌شود صحبت‌های علی عطشانی از همکاری با «وال کیلمر» و اولین تجربه کارگردانی اش در هالیوود انتقاد تند مهران غفوریان به حملات جدید غزه + عکس سازندگان فیلم کیک محبوب من به حبس محکوم شدند ساخت فیلم مرگ سرگردان با کارگردانی مایکل سارنوسکی
سرخط خبرها

معرفی برندگان جوایز سزار ۲۰۲۴ | سزار فرانسه بر سر «آناتومی یک سقوط»

  • کد خبر: ۲۱۳۵۱۳
  • ۰۵ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۲:۱۵
معرفی برندگان جوایز سزار ۲۰۲۴ | سزار فرانسه بر سر «آناتومی یک سقوط»
برندگان چهل و نهمین دوره جوایز سزار فرانسه ۲۰۲۴ معرفی شدند.

به گزارش شهرآرانیوز «آناتومی یک سقوط» ساخته ژوستین تریه برنده بهترین فیلم و بهترین کارگردانی در چهل و نهمین دوره جوایز سزار فرانسه شد و ساندرا هولر برای بازی در آن جایزه بهترین بازیگر زن را گرفت.

در همین حال کریستوفر نولان برای دریافت سزار افتخاری در روز‌های پایانی کمپینش برای جوایز اسکار، به پاریس رفت.

تریه پس از تونی مارشال که برای فیلم «زیبایی ونوس» در سال ۱۹۷۶ جایزه بهترین کارگردانی سزار را برد، دومین زنی است که جایزه بهترین کارگردانی را در تاریخ ۵۰ ساله جوایز سزار به دست می‌آورد.

فیلم تریه همچنین برای بازی ساندرا هولر در این فیلم برنده بهترین بازیگر شد و جایزه فیلمنامه اوریجینال را هم برای تریه و همسرش آرتور هراری کسب کرد. جایزه بهترین تدوین برای لورن سنشال و بهترین بازیگر نقش مکمل مرد برای سوان آرلود دیگر جوایزی بود که این فیلم برد.

این فیلم که برنده نخل طلای کن شد، با ۱۱ نامزدی پس از «پادشاهی حیوانات» که ۱۲ نامزدی کسب کرده بود، یکی از نامزد‌های اصلی این دوره از جوایز سزار بود.

«پادشاهی حیوانات» به کارگردانی توماس کیلی که سال ۲۰۲۳ به‌عنوان فیلم افتتاحیه بخش نوعی نگاه جشنواره کن به نمایش درآمد هم جایزه بهترین صدا، جلوه‌های ویژه، موسیقی متن، طراحی لباس و فیلم‌برداری را از آن خود کرد.

در این مراسم کریستوفر نولان هم جایزه سزار افتخاری را در کنار کارگردان فرانسوی انیس ژائوی که در سطح بین‌المللی برای فیلم «طعم دیگران» در سال ۲۰۰۱ شناخته می‌شود، دریافت کرد.

ماریون کوتیار که در فیلم «تلقین» و «شوالیه تاریکی برمی‌خیزد» نولان بازی کرده بود، جایزه را به نولان اهدا کرد.

نولان در سخنرانی خود به نقشی که فرانسه با عشق و احترامش به سینما در مسیر فیلمسازی وی ایفا کرده، ادای احترام کرد.

جدای از اهدای جوایز، سخنرانی تکان‌دهنده و پرشور بازیگر و کارگردان ژودیت گودرش بود که در هفته‌های اخیر زلزله #MeToo را در فرانسه با اتهام آزار جنسی به ۲ کارگردان بنوآ ژکو و ژاک دیلون وارد کرده است. وی در سخنان خود گفت: مدتی است صدا‌ها رها شده و تصویر ایده‌آل پدران ما در هم شکسته است. مسؤولیت‌هایمان را بپذیریم؟ بازیگر بودن یعنی بازیگران دنیایی بودن که خودش را زیر سوال می‌برد.

هر دوی این چهره‌ها این اتهام را رد کرده و دیلون اعلام کرد قصد دارد از گودرش به دلیل افترا شکایت کند.

وارد شدن اتهام تجاوز جنسی به ژرار دوپاردیو نماد بازیگری فرانسوی هم در هفته‌های اخیر، اتفاقی است که دنیای سینمای فرانسه را متفرق کرده است.

تریه در سخنرانی‌اش برای دریافت جایزه بهترین فیلم گفت این جایزه را به «همه زنان، کسانی که در انتخاب‌های خود و در تنهایی‌شان گیر کرده‌اند، به کسانی که بیش از حد وجود دارند و کسانی که به اندازه کافی وجود ندارند، آن‌هایی که موفق می‌شوند و شکست می‌خورند و در نهایت آن‌هایی که صدمه دیده‌اند، با صحبت کردن خود را آزاد می‌کنند و آن‌ها که موفق نمی‌شوند» اهدا می‌کند.

فهرست کامل برندگان جوایز سزار ۲۰۲۴ چنین است:

بهترین فیلم: «آناتومی یک سقوط» ژوستین تریه
بهترین کارگردان: ژوستین تریه برای «آناتومی یک سقوط»
بهترین بازیگر مرد: آریه وورتالتر برای «پرونده گلدمن»
بهترین بازیگر زن: ساندرا هولر برای «آناتومی یک سقوط»
بهترین بازیگر زن نقش مکمل: آدل اگزارچوپولوس برای «همه چهره‌های تو»
بهترین بازیگر مرد نقش مکمل: سوان آرلو برای «آناتومی یک سقوط»
بازیگر زن نوظهور: الا رامپ برای «قضیه مارگریت»
بازیگر مرد نوظهور: رافائل کینارد برای «سگ آشغالی»
بهترین فیلمنامه اوریجینال: ژوستین تریه و آرتور هراری برای «آناتومی یک سقوط»
بهترین فیلمنامه اقتباسی: والری دونزلی و آدری دیوان برای «فقط ما دو نفر»
فیلمبرداری: دیوید کیلی برای «پادشاهی حیوانات»
طراحی لباس: آریان داورا برای «پادشاهی حیوانات»
بهترین طراحی تولید: استفان تایلاسون برای «سه تفنگدار (قسمت ۱ و ۲)»
بهترین صدا: فابریس اوسینسکی، رافائل سوهیر، ماتیو فیشه، نیلز بارلتا برای «پادشاهی حیوانات»
بهترین فیلم اول: «سگ اشغالی» ساخته ژان باپتیست دوراند
بهترین انیمیشن بلند: «مرغ برای لیندا!» ساخته کیارا مالتا و سباستین لادنباخ
جلوه‌های ویژه: سیریل بونژان، برونو سومیه، ژان لوئی اوتر برای «پادشاهی حیوانات»
موسیقی اورجینال: آندریاس لازلو د سیمون برای «پادشاهی حیوانات»
بهترین تدوین: لوران سنکال برای «آناتومی یک سقوط»
فیلم مستند: «چهار دختر» ساخته کوثر بن هنیه
بهترین فیلم خارجی: «ماهیت عشق» ساخته مونیا چاکری

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->