۴۳۶ قاچاقچی میراث فرهنگی در سال ۱۴۰۳ دستگیر شدند رئیس پلیس فتا فراجا: به تبلیغات عمل تغییر رنگ چشم و آمپول‌های لاغری ورود می‌کنیم چند روش طبیعی برای از بین بردن چین و چروک صورت هشدار درباره فروش دارو‌های کودکان در فروشگاه‌های سیسمونی روند افزایشی شیوع بیماری‌های تنفسی | اُمیکرون دوباره اوج گرفت (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) یک میلیون نفر در خراسان رضوی، مبتلا به فشار خون هستند | گزارش شهرآرانیوز از «قاتل خاموش» و راهکار‌های پیشگیری و درمان آن پیش‌بینی هواشناسی کشور امروز (شنبه ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) | افزایش دما در برخی استان‌ها از امروز آیا احکام حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی و مستمری بگیران امروز (شنبه، ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) صادر می‌شود؟ معمای گم‌شدن ۲۰۰ کیلوگرم مواد مخدر، راز قتل قاچاقچی را افشا کرد نقشه ناکام قتل همسر سابق برای حضانت فرزند! فهرست سیاه تبهکاران سایت دیوار در مشهد فاش شد اسامی محصولات و خوشبوکننده‌های غیرمجاز اعلام شد(۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) واژگونی خودرو در سبزوار یک کشته و ۵ مصدوم برجای گذاشت (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) آیا مدارس مشهد در روز شنبه (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) تعطیل است؟ ۲ کشته و ۲ مصدوم در پی تصادف مرگبار پژو و کامیون در نیشابور (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) سه علت اصلی سقط جنین در کشور باران و لغزندگی برخی جاده‌های شمالی خراسان رضوی (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) جان باختن یک چوپان بر اثر سقوط از ارتفاعات شهرستان قوچان خراسان رضوی (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) تصادف زنجیره‌ای در بزرگراه کلانتری مشهد | ۶ مصدوم به بیمارستان منتقل شدند (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ادامه روند رسیدگی قضایی پرونده حادثه انفجار بندر شهید رجایی افزایش قیمت داروی راپامیون صحت ندارد واکنش پلیس به حادثه پیست اتومبیلرانی ورزشگاه آزادی تلاش ناکام قاچاقچیان برای ربودن کتیبه باستانی در حریم تخت جمشید حادثه هولناک در پیست آزادی | برخورد خودروی مسابقه با عکاس و فیلمبردار + فیلم تصادف زنجیره‌ای در جاده شاندیز| یک تن کشته و ۴ نفر مصدوم شدند (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۷۶۰ متهم به سرقت و معتاد متجاهر در مشهد دستگیر شدند (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) تأکید استاندار خراسان رضوی بر گسترش نهضت عدالت آموزشی بدون تشریفات ۲۵ مصدوم در پی آتش سوزی یک کارخانه در شهرک صنعتی توس مشهد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی: امروز شاهنامه متنی برای یکایک شهروندان جهان است پلنگ زخمی البرز تلف شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) هشدار خودمراقبتی برای شهروندان در کلانشهر مشهد صادر شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

بزرگترین مار جهان با سری به اندازه سر انسان کشف شد + فیلم

  • کد خبر: ۲۱۳۵۹۱
  • ۰۵ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۶:۲۹
بزرگترین مار جهان با سری به اندازه سر انسان کشف شد + فیلم
بزرگترین مار جهان در حال که در اعماق جنگل‌های آمازون در کمین بود دیده شد. این ابر مار سه برابر وزن انسان وزن دارد و با ۱۳ متر طول، سرش به اندازه سر انسان است. قطر این مار به اندازه لاستیک ماشین است.

به گزارش شهرآرانیوز بزرگترین مار جهان در حال که در اعماق جنگل‌های آمازون در کمین بود دیده شد. این جانور ۲۰۰ کیلوگرم وزن دارد و با ۱۳ متر طول، سری به اندازه سر انسان دارد. این ابر مار توسط یک فیلم‌بردار در اعماق آب ثبت شد.

این آناکوندای سبز شمالی توسط پروفسور فریک ونک مجری تلوزیون، در یکی از دورافتاده‌ترین نقاط برزیل پیدا شد. این مار بسیار بزرگ‌تر از بزرگ‌ترین گونه شناخته شده قبلی، یعنی پیتون مشبک که به طور متوسط ۱۰ متر طول دارد است.

بر اساس گفته‌های پروفسور که در کنار این مار عظیم شنا کرده است، ظاهرا او به همراه ۱۴ دانشمند دیگر از ۹ کشور کشف کردند که بزرگ‌ترین گونه مار جهان آناکوندای سبز است. این مار‌های عظیم ظاهرا در دو گروه متفاوت هستند، آناکوندای سبز رنگی که در شمال آمریکای جنوبی یافت می‌شود، در ونزوئلا، سورینام و گویان فرانسه نیز دیده می‌شود، ظاهرا به یک گونه متفاوت دیگر تعلق دارد.

شاید در نگاه اول این دو یکسان بنظر برسند، اما تفاوت ژنتیکی بین این دو ۵.۵ درصد است و این درصد بسیار زیاد است. برای این که متوجه این تفاوت شوید باید بدانید که انسان‌ها و شامپانزه‌ها تنها ۲ درصد تفاوت ژنتیکی دارند؛ بنابراین این گونه جدید آناکوندای سبز شمالی «eunectes akayima» نام گرفته است.

البته گفته می‌شود که منظقه آمازون تحت فشار شدید آب و هوایی و جنگل‌زدایی است؛ تا کنون بیش از یک پنجم آمازون از بین رفته است و این مساحت چیزی حدود ۳۰ برابر مساحت هلند است، بقای این مار‌های غول‌پیکر نیز به طور جدایی ناپذیری وابسته به زیستگاه طبیعی آن‌ها است. این مار‌های شمالی که زیستگاه محدودتری نسبت به سایر گونه‌ها دارند، دامنه کمتری نسبت به جنوب دارند و این به این معنا است که از سایر گونه‌ها بسیار آسیب‌پذیرتر هستند.

دانمشندان برای اولین بار پیش از ۱۵ سال پیش متوجه شدند که بیش از یک گونه آناکوندای سبز وجود دارد. این پژوهش یک پژوهش کاملا بین‌المللی با حضور دانشمندانی از نقاط مختلف جهان انجام شد و پس از سال‌ها مطالعه، پنین نتیجه‌ای این سوال را در ذهن ایجاد می‌کند که چند گونه دیگر وجود دارد که دانشمندان از آن‌ها بی‌خبر هستند.

منبع: خبرآنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->