سخنگوی نیروهای مسلح یمن: فرودگاه بن گوریون را با موشک بالستیک فراصوت هدف قرار دادیم حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی | پرواز‌ها در فرودگاه بین‌المللی بن‌گوریون به حالت تعلیق درآمده‌اند ایران در حال بررسی درخواست اروپا برای ازسرگیری مذاکرات است ادارات ۶ شهر خوزستان فردا (شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴) دورکار شدند آمادگی کامل مرز خسروی برای اربعین ۱۴۰۴ سفر رئیس موساد به واشنگتن؛ اسرائیل دست به دامن آمریکا شد عضو کمیسیون اقتصادی مجلس: وزارت اقتصاد بر شرکت‌ها بورسی باید نظارت جدی داشته باشد دولت آلمان خواستار همکاری ایران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی شد خودکشی ۱۸ نظامی اسرائیلی از ابتدای سال ۲۰۲۵ سازمان ملل: در مذاکرات هسته‌ای ایران و کشور‌های اروپایی دخالت نمی‌کنیم نرخ کرایه از مرز بین‌المللی شلمچه تا عتبات عالیات چقدر است؟ ۳ کشته در انفجار در یک مرکز نظامی آمریکا تماس تلفنی پوتین و اردوغان درباره تحولات سوریه نورمن: پیشنهاد تمدید ضرب‌الاجل فعال‌سازی مکانیسم ماشه مطرح شده است ردپای کولبران در ورود تجهیزات جاسوسی اسرائیل به ایران احتمال برگزاری مذاکرات جدید هسته‌ای میان ایران و اروپا در هفته آتی سخنگوی وزارت امور خارجه: با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم اکسیوس: ایران و سه کشور اروپایی هفته آینده دیدار می‌کنند (۲۷ تیرماه ۱۴۰۴) ارسال بسته کمک ۶۰۰ هزار دلاری رژیم صهیونیستی به دروزی‌های سوریه بسته جدید تحریم‌ها | محدودیت‌های مالی و تسلیحاتی علیه روسیه و بلاروس تشدید شد جان باختن ۶۹ کودک در غزه بر اثر سوءتغذیه ناشی از محاصره و جنگ تجاوز رژیم صهیونیستی ۸۰ درصد تجهیزات توانبخشی معلولان غزه را نابود کرد ظریف: تنها «تهدید وجودی» برای اسرائیل، صلح است آیت‌الله علم‌الهدی: دیپلماسی باید هماهنگ با میدان عمل کند | نقش راهبردی رهبر معظم انقلاب در دفاع مقدس ۱۲ روزه عملیات بازرسی پلیس تل‌آویو به انفجار ختم شد ادامه حملات رژیم صهیونیستی به غزه | ده‌ها فلسطینی شهید شدند چین: با تحریم‌های یک‌جانبه اتحادیه اروپا علیه روسیه مخالفیم
سرخط خبرها

ترامپ: با پیروزی بایدن در انتخابات ۲۰۲۴ بدترین اتفاقات پیش خواهد آمد

  • کد خبر: ۲۱۳۶۶۳
  • ۰۶ اسفند ۱۴۰۲ - ۰۱:۱۱
ترامپ: با پیروزی بایدن در انتخابات ۲۰۲۴ بدترین اتفاقات پیش خواهد آمد
رئیس جمهوری سابق آمریکا در یک گردهمایی انتخاباتی بار دیگر به «جو بایدن» رئیس جمهور کنونی آمریکا و کابینه او تاخت و گفت: « اگر بایدن و اراذل او در سال ۲۰۲۴ پیروز شوند، بدترین اتفاقات پیش خواهد آمد.»

به گزارش شهرآرانیوز، دونالد ترامپ نامزد انتخابات ریاست جمهوری سال کنونی آمریکا (۲۰۲۴) از حزب جمهوریخواه روز شنبه به وقت محلی در یک سخنرانی انتخاباتی در «کنفرانس کُنش سیاسی محافظه‌کاران» (CPAC) بشدت به دولت کنونی دموکرات آمریکا تاخت و گفت: اگر من رئیس‌جمهور بودم، حملات به اسرائیل و اوکراین هرگز اتفاق نمی‌افتاد.

ترامپ خطاب به بایدن گفت: «جو بایدن فاسد، اخراج شدی! کاخ سفید را ترک کن». در این هنگام جمعیت هوادار ترامپ نیز او را پس از این سخنانش علیه بایدن تشویق می کردند.

رئیس جمهور سابق آمریکا درباره بایدن ادامه داد: «او فاسدترین و بی‌کفایت‌ترین رئیس‌جمهور تاریخ کشور ما است. او به زودی در جنگ جهانی سوم، منجر به شکست ما خواهد شد.»

ترامپ با بیان اینکه « تنها فردی که بین مردم آمریکا  و نابودی قرار دارد، من هستم»، گفت: « بایدن را افراد باهوش احاطه کرده اند، اما  آنها «آدم های بد» و «افراد بیمار» هستند. او بی لیاقت ترین فرد است. او نمی تواند به تنهایی از یک صحنه خارج شود. او نمی تواند پله ها را پیدا کند. سخنرانی او تنها ۲ دقیقه است زیرا انرژی بیشتری ندارد. مساله کشف کوکائین در کاخ سفید به کجا رسید؟ »

رئیس جمهور سابق آمریکا اضافه کرد: «من برای کاخ سفید احترام زیادی قائلم، اما به محض اینکه متهم شدم، این احترام از بین رفت.»

ترامپ سپس گفت: «این مسیر بسیار خطرناکی است که ما به عنوان یک کشور در آن قرار داریم کشور ما دیگر مورد احترام نیست.  در سراسر جهان به ما می خندند. ما باید از این کابوس خارج شویم. ما در آسیا، خاورمیانه، آفریقا و سراسر جهان مسخره می شویم و ما دیگر آن را تحمل نخواهیم کرد.»

رئیس جمهور سابق جمهوریخواه آمریکا ادامه داد: «نمی‌توانیم اجازه دهیم حملات به حزب جمهوری‌خواه ادامه یابد. ما فاسدترین مطبوعات را در همه دنیا داریم. این افراد فاسد هستند. نه همه آنها، حدود ۹۲ درصد. »

ترامپ سپس به اظهارات هیلاری کلینتون وزیر خارجه سابق آمریکا و رقیب سابق انتخاباتی خود اشاره کرد و گفت که او در مناظره ای گفت «من آمریکا را وارد جنگ خواهم کرد. اما  معلوم شد که من توانستم جلوی وقوع جنگ ها را بگیرم. من یک مخالف هستم.»

ترامپ همچنین به پروندهای خود در دادگاههای آمریکا اشاره کرد و با رد آنها گفت: «من بیشتر از آلفونس کاپون (آل کاپون) متهم شده ام. من چهار بار به دلایل "چرند" متهم شدم.» در این هنگام هواداران ترامپ برای او دست تکان دادند و گفتند: "ما ترامپ را دوست داریم."

او  جلسات دادگاهی خود را  «محاکمات نمایشی استالینیستی» خواند و گفت که تنها جرمی که من مرتکب شده ام، دفاع از آمریکا است. آنها در سال ۲۰۲۰ خیانت کردند.

ترامپ ادامه داد: «ترجیح می دهم آزادی خود را از دست بدهم تا تسلیم این گروه از اراذل و اوباش ظالم و فاشیست و رذل شوم. ما باید دوباره آمریکا را بزرگ کنیم. این ماموریت ما است.»

بر اساس نتایج یک نظرسنجی که توسط شرکت افکارسنجی اشلون اینسایتس با شرکت بیش از یک هزار رأی‌دهنده احتمالی از ۱۲ تا ۱۴ فوریه ۲۰۲۴ (۲۳ تا ۲۴ بهمن ۱۴۰۲) انجام شده است، ۴۴ درصد از شرکت‌کنندگان گفتند به ترامپ رای خواهند داد در حالی که تنها ۳۹ درصد از آنها بایدن را به رئیس جمهور سابق آمریکا ترجیح دادند.

نتایج نظرسنجی دیگری که توسط شرکت افکارسنجی مورنینگ کانسالت در بازه زمانی ۱۷ تا ۱۹ فوریه (۲۹ تا ۳۰ بهمن) انجام شده است نیز نشان از آن دارد که ترامپ با کسب ۴۵ درصد آرا از بایدن که فقط ۴۱ درصد به وی رأی داده بودند، پیش افتاده است. در این نظرسنجی ۶ هزار و ۳۲۱ نفر شرکت کرده‌ بودند.

در سایر نظرسنجی‌های انجام شده در ایالت‌های با اهمیت بالا در تعیین برنده نهایی انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا نیز ترامپ گوی سبقت را از بایدن ربود، به این ترتیب که رئیس جمهور سابق آمریکا در ایالت میشیگان با ۴۵ درصد به ۴۱ درصد رئیس جمهور کنونی ایالات متحده را شکست داد و در ایالت مهم جورجیا نیز ترامپ با نتیجه ۴۸ درصد به ۴۲ درصد از بایدن پیشی گرفت.

لازم به ذکر است که در یکی از این نظرسنجی‌ها که از سوی اکونومیست انجام شده است، بایدن توانست تنها با یک درصد اختلاف، ترامپ را شکست دهد.

با وجود اینکه دولت آمریکا به تازگی آمارهای مثبتی در زمینه رشد اقتصادی و کاهش بیکاری در رسانه‌های عمومی منتشر کرده است ولی نظرسنجی‌ها برای حزب حاکم چندان رضایت بخش نیست.

اکثر نظرسنجی‌ها نشان می‌دهند که بایدن در سطح کشور و مهم‌تر از آن در ایالت‌های کلیدی میدان نبرد را به دونالد ترامپ رئیس جمهور سابق این کشور واگذار کرده است.

موضوع جنجال‌های خانواده بایدن، درخواست کمک بیشتر برای اوکراین و اسرائیل و چالش‌های مرز مکزیک همه به ابزارهایی برای تبلیغات جمهوری خواهان تبدیل شده است و حتی اعضای جمهوری‌خواه کنگره نیز هفته گذشته موضوع استیضاح بایدن را مطرح کردند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->