قطر دور اول مذاکرات غزه در شرم الشیخ را دقیق خواند پایان فعالیت دیپلماتیک سفرای عمان و امارات در ایران | سفرای جدید به زودی وارد تهران می‌شوند دریادار ایرانی: در دریای خزر جایی برای قدرت‌های فرامنطقه‌ای وجود ندارد کمیسیون ماده ۱۰ احزاب با تأسیس ۱۱ شعبه استانی احزاب ملی موافقت کرد آیت‌الله علم‌الهدی: کلید حل مشکلات اقتصادی شهرستان صالح‌آباد ساخت جاده است | مناطق تلفیقی، نماد انسجام ملی هستند ظهوریان: قوه‌قضائیه به موضوع تعیین تکلیف پرونده‌های کرسنت و بدهکاران بانکی ورود کند پزشکیان: فرهنگ ایرانیان ریشه در همیاری و کمک به یکدیگر دارد سپاه پاسداران شهادت ۲ نفر از نیروهای سپاه سروآباد کردستان در درگیری با ضدانقلاب را تأیید کرد لایحه مربوط به ارائه خدمات صدور گواهی‌نامه‌های قانونی فنی و ایمنی دریایی اصلاح شد فرمانده نیروی دریایی ارتش: کشورهای ساحلی خزر رزمایش مشترک برگزار می‌کنند طرح صدور گواهینامه برای نوجوانان ۱۶ ساله در چه مرحله‌ای است؟ + فیلم هشدار وزارت خارجه درباره دخالت مخرب اروپا در امور منطقه خلیج‌فارس معاون اول رئیس جمهور: بحران آب یک معضل منطقه‌ای نیست، اقدامات ملی لازم است سخنگوی دولت: متوجه تلاطم‌های بازار هستیم | وزیر امور خارجه با نظر شخصی خود کاری را انجام نمی‌دهد توضیحات سخنگوی دولت درباره قطعی گاز در زمستان ۱۴۰۴ + فیلم دست استرالیا رو شد| ارسال قطعات جنگنده از سیدنی به اسرائیل با پرواز‌های مسافربری توضیح مصر درباره مذاکرات آتش‌بس | هدف در شرم‌الشیخ، ایجاد مکانیسم امنیتی برای عقب‌نشینی کامل اسرائیل از غزه است بیداری دوباره وجدان جهانی در مسئله فلسطین آژانس امدادرسانی سازمان ملل متحد برای فلسطین: غزه محلی ناامن برای یک میلیون کودک فلسطینی است تاریخ انتخابات شورا‌ها در ۱۴۰۵ مشخص شد + جزئیات (۱۵ مهرماه ۱۴۰۴) درصورت تأیید شورای نگهبان، سقف مهریه از ۱۴ به ۱۱۰ سکه افزایش می‌یابد | جزئیات تغییرات لایحه اصلاحی مهریه در مجلس تشریح آخرین وضعیت امنیتی کشور در کمیسیون امنیت ملی توسط وزیر اطلاعات نتانیاهو: هنوز به پایان جنگ غزه نرسیده‌ایم اما به آن نزدیکیم راه‌اندازی سامانه ثبت تخلفات اینترنتی، به صورت آزمایشی | مراحل اعتراض به جریمه‌ها واکنش ایران نسبت‌به کاهش سهم خود از بودجه کمیساریای عالی پناهندگان ترامپ مدعی شد که ایران مایل است توافق غزه به سرانجام برسد
سرخط خبرها

در نشست آتی شورای حکام قطعنامه‌ای درباره ایران صادر نمی‌شود

  • کد خبر: ۲۱۴۱۱۰
  • ۰۸ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۳:۴۴
در نشست آتی شورای حکام قطعنامه‌ای درباره ایران صادر نمی‌شود
منابع خبری می‌گویند که در نشست آتی شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، قطعنامه‌ای علیه ایران تصویب نخواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز، آژانس بین‌المللی انرژی اتمی روز دوشنبه گزارش خود درباره اجرای موافقتنامه پادمان جامع در ایران و نیز گزارش فصلی‌اش درباره اجرای برجام را در اختیار ۳۵ عضو شورای حکام قرار داد.

آژانس در گزارش خود اعلام کرد که ذخایر اورانیوم غنی‌سازی شده ایران با افزایش ۱۰۳۸.۷ کیلوگرمی از زمان گزارش قبلی به ۵.۵۲۵.۵ کیلوگرم رسیده است.

«رافائل گروسی» مدیرکل آژانس هم‌چنین گزارش داد که ذخایر اورانیوم غنی‌سازی شده ایران با خلوص ۶۰ درصد با کاهشی ۶.۸ درصدی به ۱۲۱.۵ کیلوگرم رسیده است.

در این گزارش آمده است که ذخایر اورانیوم غنی‌سازی شده ایران با خلوص ۲۰ درصد با افزایشی به ۷۱۲.۲ کیلوگرم رسیده است.

در یک سال گذشته ایران و آژانس همکاری و مذاکرات فنی و حقوقی مستمر و فشرده‌ای درباره موضوعات مختلف از جمله حل و فصل چهار مکان، صدور روادید بازرسان آژانس، هم‌ترازی مواد هسته‌ای، ذرات اورانیوم ۸۴ درصدی داشته‌اند.

از این میان موضوع دو مکان از چهار مکان حل شد. هم‌چنین ابهام آژانس درباره ذرات اورانیوم ۸۴ درصدی نیز حل شد که در گزارش قبلی به آن اشاره شد. علاوه بر این موضوع پادمانی ناهم‌ترازی مواد هسته‌ای در آزمایشگاه جابربن حیان که در گزارش اخیر اعلام شده که حل شده است.

یک منبع آگاه در رابطه با احتمال صدور قطعنامه درباره ایران در نشست شورای حکام به ایسنا گفت «در نشست آتی شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی قطعنامه‌ای علیه برنامه هسته‌ای ایران تصویب نمی‌شود».

به نظر کشور‌های اروپایی و رژیم صهیونیستی تلاش دارند، فشار بر ایران را به شکل‌های مختلف حفظ کنند، اما به نظر دولت آمریکا که درگیر بحران غزه و اوکراین و انتخابات آتی ریاست جمهوری است چندان به تشدید فضا در مورد ایران تمایلی ندارد و از هرگونه تنش نظامی، دیپلماتیک و هسته‌ای با تهران اجتناب می‌کند.

در عین حال این احتمال که سه کشور اروپایی و آمریکا در نشست هفته آینده و «بیانیه‌ای غیرالزام‌آور»، همانند گذشته ادعا‌های خود علیه برنامه هسته‌ای ایران را تکرار کنند وجود دارد.

تشدید فضا در شورای حکام در حالی که ایران به تعهداتش طبق موافقت‌نامه پادمان جامع عمل می‌کند و همکاری‌هایش با بازرسان را در چارچوب بیانیه اسفند ۱۴۰۱ ادامه می‌دهد می‌تواند ایران را به تصمیماتی از جمله افزایش سانتریفیوژ‌های پیشرفته یا افزایش سطح و میزان غنی‌سازی سوق دهد و این موضوعی است که مقامات آمریکایی و اروپایی و آژانس ریسک آن را نمی‌پذیرند.

با این وجود، به نظر آژانس و مدیرکل به شدت از سوی کشور‌های اروپایی و رژیم صهیونیستی تحت فشار هستند تا فضا در شورای حکام را علیه ایران تشدید کنند از این رو شیطنت‌های آن‌ها در شورای حکام و نیز با نفوذ در متن گزارش‌های مدیرکل درباره ایران ادامه دارد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->