جزئیاتی جدید از شیوه مذاکره غیرمستقیم ایران و آمریکا در مسقط عمان سازمان ملل: کوچ اجباری فلسطینی‌ها جنایت علیه بشریت است تماس تلفنی مسعود پزشکیان با همتای عراقی | رابطه با عراق یکی از مهمترین عرصه‌های روابط خارجی ایران است سخنگوی وزارت خارجه آمریکا: احتمال ادامه یافتن مذاکرات را رد نمی‌کنیم ویدئو | راهپیمایی مردم مشهد در محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی علیه مردم غزه آیت‌الله علم‌الهدی: مذاکره با آمریکا، خلاف غرور ملی است | بدعهدی آمریکا، تجربه ۷۰ سال عمر سیاسی ملت ایران رویترز: آمریکا، اروپا را در جریان مذاکرات با ایران قرار نداده است ترامپ: نیازی به ایلان ماسک ندارم شمخانی: عراقچی با اختیارات کامل برای ⁧مذاکره غیرمستقیم⁩ با آمریکا⁩ راهی ⁧عمان است «ویتکاف» فرستاده ویژه ترامپ در امور خاورمیانه با پوتین دیدار می‌کند حملات هوایی آمریکا به پایتخت یمن (۲۲ فروردین ۱۴۰۴) سخنگوی وزارت خارجه: روز شنبه نیت و جدیت طرف آمریکایی را ارزیابی می‌کنیم آغاز مذاکرات ایران و آمریکا از عصر شنبه (۲۳ فروردین ۱۴۰۴) شکایت رسمی حماس از دولت انگلیس تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران در آستانه مذاکرات عمان هشدار وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی درباره نظام دوگانه در مجوز برگزاری تجمعات نگرانی صهیونیست‌ها از هرگونه توافق بین ایران و آمریکا منبع ایرانی: آمریکا مذاکره غیرمستقیم با ایران را پذیرفته است واکنش وزارت خارجه آمریکا به تهدید روزنامه کیهان درباره ترور ترامپ واکنش حماس به حملات بمب‌گذاری در رفح؛ این اقدامات نسل‌کشی وحشیانه است به سطحی از اقتدار رسیده‌ایم که دشمن را وادار به عقب‌نشینی کرده‌ایم مذاکرات آمریکا و روسیه درباره سفارتخانه‌ها سازنده بود وزیر اطلاعات: آرایش نظامی منطقه نشانگر اقتدار نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران است سردار اشعری: عاقبت به خیری شهید صیاد شیرازی به خاطر ولایتمداری او بود امیر سرتیپ امان‌اللهی: وظیفه ما این است که به عنوان سربازان نظام، در رکاب ولایت گام برداریم دستور اژه ای به قضات: مدیرانی که دارای ضعف و نقصان هستند تغییر دهید راز سرخ صیاد | روایتی کوتاه از زندگی خوش‌عاقبت شهید امیر سپهبد صیاد شیرازی دادستانی تهران علیه «حسام الدین آشنا» اعلام جرم کرد
سرخط خبرها

دبیرکل ناتو: برنامه‌ای برای اعزام نیروی رزمی به اوکراین وجود ندارد

  • کد خبر: ۲۱۴۱۳۱
  • ۰۸ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۵:۲۴
دبیرکل ناتو: برنامه‌ای برای اعزام نیروی رزمی به اوکراین وجود ندارد
دبیرکل ناتو در پی اظهارات رئیس‌جمهور فرانسه درباره احتمال اعزام نیرو‌های نظامی کشور‌های اروپایی به اوکراین، گفت که برنامه‌ای برای اعزام نیروی رزمی به این کشور وجود ندارد.

به گزارش شهرآرانیوز، «یانس استولنبرگ» دبیرکل ناتو، امروز (سه‌شنبه) گفت که این ائتلاف نظامی قصد ندارد به میدان جنگ در اوکراین نیرو‌های نظامی اعزام کند.

خبرگزاری اسپوتنیک در این باره گزارش داد که استولنبرگ به آسوشیندپرس گفت: «متحدان ناتو حمایتی بی‌سابقه را به اوکراین ارائه می‌کنند. ما این کار را از سال ۲۰۱۴ کرده‌ایم و از زمان حمله تمام‌عیار (روسیه) نیز آن را گسترش دادیم. اما هیچ برنامه‌ای برای فرستادن نیروز رزمی به میدان در اوکراین وجود ندارد».

اظهارات استولنبرگ در پی این مطرح می‌شود که «امانوئل ماکرون» رییس‌جمهور فرانسه، روز گذشته، پس از میزبانی از نشست رهبران اروپایی در پاریس به خبرنگاران گفت: «امروز هیچ اتفاق‌نظری برای اعزام نیروها، به‌شیوه‌ای رسمی، وجود ندارد. اما از نظر پویایی، ما نمی‌توانیم چیزی را حذف کنیم. ما هر کاری که لازم است انجام خواهیم داد تا از پیروزی روسیه در این جنگ جلوگیری کنیم.»

رئیس‌جمهور فرانسه گفت: «ما باید وضعیت را بررسی کنیم و متوجه باشیم که امنیت‌جمعی ما در خطر است. ما باید سریع‌تر عمل کنیم. روسیه نباید پیروز شود، نه فقط به خاطر اوکراین، بلکه به این خاطر که ما با انجام این کار، امنیت‌جمعی خود را برای امروز و آینده تضمین می‌کنیم.»

در واکنش به این اظهارات ماکرون، «دمیتری پسکوف» سخنگوی کاخ کرملین با تاکید بر اینکه هیچ اتفاق‌نظری در اروپا در مورد اعزام نیرو‌های غربی به اوکراین وجود ندارد، گفت: «بحث در غرب درباره امکان اعزام نیرو به اوکراین یک عنصر مهم و جدید است. ما به خوبی از موضع ماکرون در مورد نیاز به تحمیل یک حمله آگاه هستیم. شکست استراتژیک از روسیه و ... و غیره. ما متوجه شدیم که موضوع اعزام پرسنل نظامی به اوکراین، واقعا مورد بحث قرار گرفته است. همچنین خاطرنشان کردیم که طیف گسترده‌ای از نظرات در این مورد وجود دارد. در واقع، اتفاق نظر وجود ندارد».

این سخنگو افزود، برخی از کشور‌هایی که در نشستی که در پاریس در مورد اوکراین برگزار شد شرکت کردند، ارزیابی عاقلانه‌ای از خطرات احتمالی درگیر شدن در درگیری داشتند.

سخنگوی کرملین تاکید کرد که «اعزام نیرو به اوکراین به نفع کشور‌های غربی نیست. آن‌ها باید از این موضوع آگاه باشند.»

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->