«مهیار عیار» روانه آنتن شبکه سه می‌شود + زمان پخش صحبت‌های رئیس سازمان صدا و سیما درباره پروژه «موسی (ع)» پشت صحنه «زخم کاری۴» در استانبول + عکس راه‌اندازی پایگاه جامع فهرستگان نسخ خطی ایران و جهان در کتابخانه رضوی اکران سیار «بچه‌زرنگ» در مدارس مناطق بدون سینما غزل شاکری و شهاب حسینی در فیلم سینمایی «رها» نگاهی به تئاتر «مرگ فروشنده» | نمایشی از دروغ‌ها و امید‌های بی‌ثمر حکایت پدروپسری و شعله‌های رنگارنگ برنامه عروسکی «بابابام» را در شبکه پویا ببینید + زمان پخش شاعر ایلیاتی دشتستان | یادی از منوچهر آتشی، شاعر و روزنامه‌نگار بوشهری پاول تیل، بازیگر سریال «یک تپه درخت»، درگذشت + علت اکران «مخمصه» مایکل مان در جشنواره فیلم دریای سرخ عربستان کشف قصه آدم‌ها از دل شهر | بررسی آثار عکاسی «نسترن فرجادپزشک» با عنوان «نگاه پرسه‌زن» در مشهد آموزش داستان نویسی | گریزگاه اِلف‌ها پـنج  برگ از کتاب | مروری بر نماینده‌های فرهنگی و ادبی مشهد به مناسبت هفته «کتاب و کتاب خوانی»
سرخط خبرها

مشهد و مشهدی‌ها در شماره تازه نشریه «سه‌نقطه» 

  • کد خبر: ۲۱۴۱۸۹
  • ۰۸ اسفند ۱۴۰۲ - ۲۲:۲۶
مشهد و مشهدی‌ها در شماره تازه نشریه «سه‌نقطه» 
پنجاهمین شماره نشریه «سه‌نقطه» با عنوان «بعضی چیزها درباره مشهد و مشهدی‌ها» در اسفندماه منتشر شد.

به گزارش شهرآرانیوز، مجله‌ی طنز سه‌نقطه که سال‌هاست با دغدغه‌ی مسائل روز و مدیرمسئولی امید مهدی‌نژاد و سردبیری فاطمه فهیمی منتشر می‌شود در این شماره از مجله به سراغ شهر مشهد، آداب و رسوم، لهجه و رستوران‌ها و دیدنی‌های آن رفته است.  
در شماره ۵۰ مجله «سه‌نقطه»، حسن احمدی‌فرد، امید بهشتی، هادی خورشاهیان، جواد رستم‌زاده، سیدجواد رسولی، قاسم فتحی، سلمان نظافت‌یزدی، قاسم رفیعا، پرویز روحبخش، رضا سلیمان‌نوری، شیرین سیدی، شیما سیدی، آرش شفاعی، مصطفی صاحبی، میرحسین ظریف، هادی عامل، علیرضا کاردار، سیدعبدالجواد موسوی درباره مشهد و مشهدی‌ها نوشته‌اند.

در بخشی از مجله سه نقطه شماره ۵۰ می‌خوانیم: «اگر از مسائل اصلی مطرح‌شده پیرامون مشهد عبور کنیم، نوبت به مسائل کم‌اهمیتی مثل شکم و فرایند مشقت‌بار پرکردن آن می‌رسد. کارد بخورد. مشهد به غذا‌ها و رستوران‌های خوبش معروف است. پس اول سراغ شله و قیمه می‌رویم. اگر شله، این غذای بهشتی را نخورده‌اید شاید بتوان گفت شما مرتکب یکی از بزرگ‌ترین حماقت‌های زندگیتان شده‌اید. شله، این یگانه غذای تکرارنشدنی برای مشهدی‌ها، ترکیبی حاوی گوشت و حبوبات است که معمولاً در ایام محرم و صفر در هیئت‌های مذهبی طبخ می‌شود. در مشهد برای پختن شله آن را هم نمی‌زنند، شور هم نمی‌دهند. شله را «چمبه» می‌زنند...»

«مشهدی مشهدی که می‌گن ایه؟»، «ستارگان پنج‌گانه طنز خراسان»، «پرمغز، مثل کتاب»، «و تو چه می‌دانی که آن چی‌چی‌ست»، «تماشای زنده تاریخ»، «آن روز‌ها که مشهد قشعریره گرفته بود» و... از جمله عناوینی هستند که در این شماره از سه‌نقطه می‌خوانید.

علاقه‌مندان می‌توانند برای خرید نسخه الکترونیک این کتاب به سایت‌های مخصوص کتاب همچون طاقچه، فیدیبو، جار و کتابراه مراجعه کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->