«خط مقاومت» به آنتن شبکه سه بازگشت + زمان پخش بازیگران «جزر و مد» خواستار پاسخ‌گویی پلتفرم استارنت شدند اولین همکاری رضا عطاران و نوید محمدزاده در اثری جدی هزینه تولید فصل اول «جوکر» فاش شد! منیر قیدی، کارگردان سینما: نگاه انسانی به سینما داشته باشیم «در آغوش ایران» فرصتی برای اکران تولیدات سینمایی | نشست صمیمانه فیلم‌سازان جوان مشهدی با منیر قیدی، کارگردان سینما + فیلم بهرام افشاری با نقشی متفاوت به جشنواره فجر می‌رود آمریکا ویزای برنده نوبل ادبیات را لغو کرد کارگردان «الگوریتم»: هدفمان ساخت قصه‌ای صادقانه بود بازگشت قدرتمندانه داستان اسباب‌بازی‌ها | پیکسار هنوز استاد احساس است توقف اجرای نمایش‌های کمدی و غیرکمدی در سالروز شهادت حضرت زهرا (س) (۱۲ و ۱۳ آبان ۱۴۰۴) پرستاره‌ترین فیلم کمدی سینما اکران شد | نگاهی به فیلم «آقای زالو» با بازی مهران مدیری انتشار کتاب «من خبرنگارم» به قلم ارسلان رسولی مناسبت‌ها و تقویم فرهنگی‌هنری امروز (پنجشنبه، ۸ آبان ۱۴۰۴) مجریانی که بازیگر شدند بحران نبود استقلال | نگاهی به سریال «محکوم»، ساخته سیامک مردانه تولید اثر؛ از دردسر‌های اداری تا هزینه‌های سرسام‌آور | نگاهی به مشکلات تولید و اجرای تئاتر در مشهد جان ویلیامز موسیقی فیلم جدید استیون اسپیلبرگ را می‌سازد بازگشت «محمدرضا گلزار» به شبکه نمایش خانگی بلیت ۲ میلیون تومانی برای نمایش بهنوش طباطبایی و هوتن شکیبا!
سرخط خبرها

مشهد و مشهدی‌ها در شماره تازه نشریه «سه‌نقطه» 

  • کد خبر: ۲۱۴۱۸۹
  • ۰۸ اسفند ۱۴۰۲ - ۲۲:۲۶
مشهد و مشهدی‌ها در شماره تازه نشریه «سه‌نقطه» 
پنجاهمین شماره نشریه «سه‌نقطه» با عنوان «بعضی چیزها درباره مشهد و مشهدی‌ها» در اسفندماه منتشر شد.

به گزارش شهرآرانیوز، مجله‌ی طنز سه‌نقطه که سال‌هاست با دغدغه‌ی مسائل روز و مدیرمسئولی امید مهدی‌نژاد و سردبیری فاطمه فهیمی منتشر می‌شود در این شماره از مجله به سراغ شهر مشهد، آداب و رسوم، لهجه و رستوران‌ها و دیدنی‌های آن رفته است.  
در شماره ۵۰ مجله «سه‌نقطه»، حسن احمدی‌فرد، امید بهشتی، هادی خورشاهیان، جواد رستم‌زاده، سیدجواد رسولی، قاسم فتحی، سلمان نظافت‌یزدی، قاسم رفیعا، پرویز روحبخش، رضا سلیمان‌نوری، شیرین سیدی، شیما سیدی، آرش شفاعی، مصطفی صاحبی، میرحسین ظریف، هادی عامل، علیرضا کاردار، سیدعبدالجواد موسوی درباره مشهد و مشهدی‌ها نوشته‌اند.

در بخشی از مجله سه نقطه شماره ۵۰ می‌خوانیم: «اگر از مسائل اصلی مطرح‌شده پیرامون مشهد عبور کنیم، نوبت به مسائل کم‌اهمیتی مثل شکم و فرایند مشقت‌بار پرکردن آن می‌رسد. کارد بخورد. مشهد به غذا‌ها و رستوران‌های خوبش معروف است. پس اول سراغ شله و قیمه می‌رویم. اگر شله، این غذای بهشتی را نخورده‌اید شاید بتوان گفت شما مرتکب یکی از بزرگ‌ترین حماقت‌های زندگیتان شده‌اید. شله، این یگانه غذای تکرارنشدنی برای مشهدی‌ها، ترکیبی حاوی گوشت و حبوبات است که معمولاً در ایام محرم و صفر در هیئت‌های مذهبی طبخ می‌شود. در مشهد برای پختن شله آن را هم نمی‌زنند، شور هم نمی‌دهند. شله را «چمبه» می‌زنند...»

«مشهدی مشهدی که می‌گن ایه؟»، «ستارگان پنج‌گانه طنز خراسان»، «پرمغز، مثل کتاب»، «و تو چه می‌دانی که آن چی‌چی‌ست»، «تماشای زنده تاریخ»، «آن روز‌ها که مشهد قشعریره گرفته بود» و... از جمله عناوینی هستند که در این شماره از سه‌نقطه می‌خوانید.

علاقه‌مندان می‌توانند برای خرید نسخه الکترونیک این کتاب به سایت‌های مخصوص کتاب همچون طاقچه، فیدیبو، جار و کتابراه مراجعه کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->