مستندسازی که از یک گربه بازی گرفت | «رویای تامی» ماجرای وفاداری حیوانات به انسان صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۱ آبان ۱۴۰۴ فیلم‌های سینمایی تلویزیون برای آخر هفته (یکم و ۲ آبان ۱۴۰۴) + زمان پخش اعلام ۱۰ فیلم برتر آرای مردمی روز چهارم جشنواره فیلم کوتاه تهران ورود سیروس مقدم به دنیای ماورایی تلویزیون لحظاتی از لندن قدیم در نمایش موزیکال «الیور توئیست» چهره‌های فرهنگی در رأس شورای صیانت خانه سینما بحران ایده‌ها و مردپوشی؛ ترکیبی آشنا در سینمای کمدی ایران بازگشت غافلگیرکننده نادر سلیمانی به تئاتر پس از سال‌ها صفری: مجنون، یک فیلم جنگی نیست، نمایش رشادت و ایستادگی مردم پای وطن است + فیلم بازیگر «گیل‌دخت» به «شب امتحان» پیوست نخستین اکران بین‌المللی «یوز» در کانادا روایتی از لحظات سخت تصمیم‌گیری در عملیات خیبر | اکران مردمی «مجنون»، پرافتخارترین اثر جشنواره فیلم فجر، در مشهد + فیلم بزرگداشتی برای رابرت ردفورد در جشنواره ساندنس پشت‌صحنه سریال «پسران هور» در شبکه یک + زمان پخش مناسبت‌ها و تقویم فرهنگی‌هنری امروز (پنج‌شنبه، یکم آبان ۱۴۰۴) «رادیون»؛ بازخوانی عشق و نوستالژی در قالب یک فیلم کوتاه مشهدی صفحه نخست روزنامه‌های کشور - چهارشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۴
سرخط خبرها

فیلم کمدی «فسیل» هم قاچاق شد!

  • کد خبر: ۲۱۵۰۲۰
  • ۱۳ اسفند ۱۴۰۲ - ۰۹:۴۵
فیلم کمدی «فسیل» هم قاچاق شد!
نسخه غیر قانونی فیلم کمدی «فسیل» منتشر شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ نسخه قاچاق «فسیل» پرمخاطب‌ترین فیلم اکران ۱۴۰۲ پس از نزدیک به یک سال اکران عمومی، در فضای مجازی منتشر شد و به فاصله چند ساعت، این فیلم در اکران آنلاین انتشار رسمی یافت. فیلم «فسیل» قرار بود در ایام نوروز به شبکه نمایش خانگی بیاید، ولی وقتی نسخه با کیفیت این فیلم که این روز‌ها هنوز در برخی سینما‌ها در حال اکران است، در کانال‌های تلگرامی منتشر شدچاره‌ای جز انتشار سریع این فیلم باقی نماند.

فیلم «فسیل» اگرچه رکورد فروش فیلم در تاریخ سینمای ایران را شکست، اما احتمالاً عوامل و دست‌اندرکاران این فیلم برای اکران آنلاین برنامه‌ای را تدارک دیده بودند و لو رفتنِ نسخه آن در چند کانالِ مجازی برنامه اکران این فیلم در فضای رسانه‌ای را تغییر داد.

چه کسی «فسیل» را قاچاق کرد؟

انتشار نسخه قاچاق محصولات سینمای ایران، اتفاق تکرار شونده ماه‌های اخیر بوده است. آخرین فیلمی که به تازگی نسخه قاچاقش منتشر شد، فیلم «شب، داخلی، دیوار» بود؛ فیلمی که فاقد پروانه نمایش در ایران بود و پخش جهانی اش به پخش کننده‌ای خارجی واگذار شده بود. لو رفتن فیلم توقیف شده وحید جلیلوند را می‌شد کنار اتفاق مشابهی گذاشت که در مورد آثاری، چون «برادران لیلا» و «تفریق» گذاشت؛ فیلم‌هایی که به نظر می‌رسید پس از حضور در جشنواره‌های خارجی، و نمایش در خارج از کشور، وارد شبکه قاچاق فیلم‌های سینمایی می‌شدند.

این بار، اما نسخه قاچاق فیلمی لو رفته که پرفروش‌ترین اثر سینمایی سال بوده است البته این فیلم هم در خارج از کشور به نمایش درآمده است. اواسط بهمن ماه «فسیل» همزمان با اکران در سینما‌های ایران، در دوبی هم به نمایش درآمد. به این ترتیب احتمال دارد منبع انتشار فیلم «فسیل» هم خارج از کشور باشد.

منبع: همشهری آنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->