برگزاری کارگاه نقاشی برای حمایت از «مهدیه اسفندیاری» بانوی ایرانی زندانی در فرانسه جدال تجربه و جاه‌طلبی در پیست مسابقه | معرفی فیلم فرمول ۱ (۲۰۲۵) با بازی برد پیت + ویدئو نمایش فیلم‌های مهدی فخیم‌زاده در تلویزیون + زمان پخش آخرین مهلت ارسال آثار به بیست‌وسومین دوره جشنواره انتخاب بهترین کتاب دفاع مقدس و مقاومت اعلام شد جایزه لومیر به «مایکل مان»، کارگردان سرشناس آمریکایی، رسید فیلم کوتاه «پونگو، اسپایک و تایک» در راه جشنواره فیلم ویژن روسیه خاویر باردم، بازیگر برنده اسکار، حامی جنبش «کارگران سینما برای فلسطین» شد تمدید فیلم-کنسرت بزرگ آثار میازاکی + جزئیات مناسبت‌ها و تقویم فرهنگی‌هنری امروز (یکشنبه، ۲۷ مهر ۱۴۰۴) صفحه نخست روزنامه‌های کشور - یکشنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۴ کتاب «احمد محمود» چاپ شد ساعت پخش و تکرار سریال «آلا» از شبکه تماشا + خلاصه داستان جورج لوکاس از «جنگ ستارگان» برای همیشه خداحافظی کرد جشنواره فیلم کوتاه تهران زیر ذره‌بین «هوران» «کاوان»؛ فستیوالی برای هم‌نشینی موسیقی و هنر در قشم محمد جهان‌پا، «هیولاکُش» را روی صحنه می‌برد درخشش سینمای مستند ایران در آمریکای لاتین سفر هنرمندانه استاد صباغیان به طبیعت مشهد با «فراسوی زمان» سرقت مرموز اثر پیکاسو در اسپانیا کتاب «زیبا صدایم کن» به ترکیه رفت
سرخط خبرها

فیلم کمدی «فسیل» هم قاچاق شد!

  • کد خبر: ۲۱۵۰۲۰
  • ۱۳ اسفند ۱۴۰۲ - ۰۹:۴۵
فیلم کمدی «فسیل» هم قاچاق شد!
نسخه غیر قانونی فیلم کمدی «فسیل» منتشر شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ نسخه قاچاق «فسیل» پرمخاطب‌ترین فیلم اکران ۱۴۰۲ پس از نزدیک به یک سال اکران عمومی، در فضای مجازی منتشر شد و به فاصله چند ساعت، این فیلم در اکران آنلاین انتشار رسمی یافت. فیلم «فسیل» قرار بود در ایام نوروز به شبکه نمایش خانگی بیاید، ولی وقتی نسخه با کیفیت این فیلم که این روز‌ها هنوز در برخی سینما‌ها در حال اکران است، در کانال‌های تلگرامی منتشر شدچاره‌ای جز انتشار سریع این فیلم باقی نماند.

فیلم «فسیل» اگرچه رکورد فروش فیلم در تاریخ سینمای ایران را شکست، اما احتمالاً عوامل و دست‌اندرکاران این فیلم برای اکران آنلاین برنامه‌ای را تدارک دیده بودند و لو رفتنِ نسخه آن در چند کانالِ مجازی برنامه اکران این فیلم در فضای رسانه‌ای را تغییر داد.

چه کسی «فسیل» را قاچاق کرد؟

انتشار نسخه قاچاق محصولات سینمای ایران، اتفاق تکرار شونده ماه‌های اخیر بوده است. آخرین فیلمی که به تازگی نسخه قاچاقش منتشر شد، فیلم «شب، داخلی، دیوار» بود؛ فیلمی که فاقد پروانه نمایش در ایران بود و پخش جهانی اش به پخش کننده‌ای خارجی واگذار شده بود. لو رفتن فیلم توقیف شده وحید جلیلوند را می‌شد کنار اتفاق مشابهی گذاشت که در مورد آثاری، چون «برادران لیلا» و «تفریق» گذاشت؛ فیلم‌هایی که به نظر می‌رسید پس از حضور در جشنواره‌های خارجی، و نمایش در خارج از کشور، وارد شبکه قاچاق فیلم‌های سینمایی می‌شدند.

این بار، اما نسخه قاچاق فیلمی لو رفته که پرفروش‌ترین اثر سینمایی سال بوده است البته این فیلم هم در خارج از کشور به نمایش درآمده است. اواسط بهمن ماه «فسیل» همزمان با اکران در سینما‌های ایران، در دوبی هم به نمایش درآمد. به این ترتیب احتمال دارد منبع انتشار فیلم «فسیل» هم خارج از کشور باشد.

منبع: همشهری آنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->