عباس جمشیدی‌فر دادستان سریال«کوری» شد ادامه ساخت سریال موسی کلیم‌الله با بازیگران جدید پشت صحنه‌ای از سریال «محکوم» + عکس ویدئو | ادای احترام علیرضا طلیسچی به امید جهان ارسال هزار شماره شبا برای هادی حجازی‌فر | وقتی حرف مهرداد صدیقیان شوخی شوخی جدی شد! قسمت دوم «مخمصه» با حضور دی‌کاپریو کلید می‌خورد ستاره‌های سینما در کنار مردم در شب‌های شهریور باغ کتاب موسیقی نواحی ایران در قالبی تازه | «خنیاشهر» متولد شد تجربه جادویی از موسیقی و سینما با «ارباب حلقه‌ها» تورکنسرت «ایرانم» علیرضا قربانی مهمان یزد می‌شود ۱۱ پویانمایی به جشنواره فیلم کودکان و نوجوانان اصفهان راه یافتند + اسامی جومونگ در صدر علاقه مخاطبان ایرانی قرار گرفت | پربازدیدترین سریال تابستانی در تلوبیون سیروس پرهام درگذشت + علت فوت (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) کنسرت محسن یگانه در گرگان لغو شد+ علت (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) فارست گامپ ایرانی بازیگری که شنونده خوبی بود | یادی از صدرالدین حجازی، هم‌زمان با سالروز درگذشتش مدیر مسئول همشهری آنلاین مجرم شناخته شد
سرخط خبرها

آخرین کنسرت ارکستر ملی در سال ۱۴۰۲ روی صحنه می رود + جزئیات

  • کد خبر: ۲۱۵۰۲۶
  • ۱۴ اسفند ۱۴۰۲ - ۰۱:۱۲
آخرین کنسرت ارکستر ملی در سال ۱۴۰۲ روی صحنه می رود + جزئیات
روز پنجشنبه بیست و چهارم اسفند ماه ارکستر ملی ایران تازه‌ترین کنسرت خود را در تالا روحدت تهران برگزار می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ آخرین کنسرت ارکستر ملی ایران از مجموعه‌های تحت پوشش بنیاد فرهنگی هنری رودکی در سال ۱۴۰۲ ساعت ۲۱:۳۰ روز پنجشنبه بیست و چهارم اسفند ماه در تالار وحدت تهران برگزار خواهد شد.

در این کنسرت که با رهبری مهمان مازیار ظهیرالدینی از نوازندگان با سابقه ویولن پیش روی مخاطبان قرار می‌گیرد، بخش‌هایی از آلبوم «دیورتیمنتو» اثر احمد پژمان آهنگساز و موسیقی دان پیشگام کشورمان و چند آهنگ خاطره انگیز از مهران روحانی آهنگساز نوگرای موسیقی کلاسیک پیش روی مخاطبان قرار می‌گیرد.

آلبوم «دیوِرتیمِنتو» جدیدترین اثر کلاسیک احمد پژمان است که خصوصیات سبکی آن به مانند سایر آثار این هنرمند است. دیورتیمنتو یک کلمه ایتالیایی به معنای تفریح و سرگرمی است. این اصطلاح از قرن بیستم توسط آهنگسازان کلاسیک برای کار‌های نه چندان جدی به کار می‌رود. نام این آلبوم خود نوعی شوخی است، زیرا که موسیقی در این آلبوم نه ساده، بلکه در حد خود پیچیدگی دارد و مخاطب خاص خود را می‌طلبد. این آلبوم شامل چندین قطعه برای کوینتت زهی است که ملودی غالب قطعات آن بر اساس موسیقی ایرانی است.

پژمان با اینکه بیشتر با نام آهنگساز فیلم شناخته می‌شود در حقیقت آهنگسازی کلاسیک است. در موسیقی او فضای غالب موسیقی رمانتیک با سازبندی غربی است که ملودی‌های ایرانی و بعضاً ساز‌های شرقی در جای جای آثار او یافت می‌شوند.

مهران روحانی نیز از جمله آهنگسازان پیشگام موسیقی کشورمان است که تحصیلات خود را در مقطع دکترای آهنگسازی از کشور انگلستان به پایان رسانده است. این درحالی است که یادگیری موسیقی نزد هنرمندانی، چون هرمز فرهت، محمدتقی مسعودیه، علیرضا مشایخی و توماس کریستیان داوید بخشی از پیشینه روحانی را در عرصه موسیقی تشکیل می‌دهد.

وی از جمله هنرمندانی است که اثر «سرناد جوانی» را در ۱۷ سالگی با الهام از «سرناتانوتورنا» اثر موتسارت، اما در مایه شوشتری ایرانی تصنیف کرد.

این هنرمند در سال ۱۳۵۱ پس از اخذ مدرک لیسانس از دانشکده هنر‌های زیبا برای ادامه تحصیل به انگلستان رفت. پس از بازگشت ارکستر بزرگی به وجود آورد و تهیه برنامه «موسیقی کلاسیک» رادیو را به عهده گرفت. او با ساخت چندین قطعه پیانویی همچون «سوئیت خانوادگی»، «مونولوگ»، «دیالوگ»، «سوئیت آینه ها»، واریاسیون روی تم صبا، مجموعه «استیل ها»، «انوانسیون‌های دوصدایی»، «شوپینیانا» و آثار مجلسی و ارکسترال از آهنگسازان نوگرا است.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->