پیدا شدن قرص‌های مخدر در کیسه‌های آرد ارسال شده به غزه دستگاه‌های اجرایی استان تهران فردا (۷ تیر) تعطیل شدند وزارت خارجه روسیه سفیر آلمان را احضار کرد (۶ تیر ۱۴۰۴) تقدیر الیاس حضرتی از محمود کریمی بابت توجه ویژه به موضوع «وطن» درخواست ایران از سازمان جهانی بهداشت برای محکومیت تجاوز نظامی اسرائیل و آمریکا گزارشگران ویژه سازمان ملل حمله آمریکا به ایران را محکوم کردند وال‌استریت‌ ژورنال خبر داد: همدستی آمریکا با تل‌آویو برای حمله به ایران معرفی جنگنده جی ۱۰ چینی و خرید احتمالی ایران معاون استاندار خراسان رضوی: مسئولیت کارگزاران نظام با این حمایت مردم، بسیار سنگین‌تر شده است پژمان‌فر خبر داد: تداوم فعالیت صلح‌آمیز جمهوری اسلامی ایران در حوزه انرژی هسته‌ای آیت‌الله علم‌الهدی: انسجام مردم ارزشمندتر از هر دستاورد نظامی است | مردم، بزرگ‌ترین عامل امنیت کشور رئیس پیشین سازمان اطلاعات عربستان: مالکیت بمب‌های اتمی از سوی رژیم صهیونیستی مغایر با معاهده NPT است رویترز مدعی بازداشت گسترده مهاجران ایرانی در آمریکا شد اختلاف نظر شدید سناتور‌های آمریکایی بر سر خسارات ادعایی ترامپ به صنعت هسته‌ای ایران معاون‌اول قوه‌قضائیه: پرونده مزدوران و وطن‌فروشان با سرعت و دقت رسیدگی می‌شود آتش‌بس با حمله اسرائیل به جنوب لبنان نقض شد (۶ تیر ۱۴۰۴) کاهش بودجه کمک به اوکراین از سوی پنتاگون در سال ۲۰۲۶ پاپ لئو: ناامید کننده است که می‌بینیم قوانین بین‌المللی دیگر الزام‌آور نیستند یک نماینده مجلس: صهیونیست‌ها در برنامه تغییر نظام و ایجاد ناآرامی در کشور شکست خوردند پیام تبریک سردار رادان به رئیس ستاد کل نیروهای مسلح ادعایی درباره توافق آمریکا با چین دادستانی رژیم صهیونیستی با تعویق دو هفته‌ای جلسه دادگاه نتانیاهو مخالفت کرد رئیس جمهور فرانسه: هدف این است که دوباره شاهد ازسرگیری ارتقای هسته‌ای ایران نباشیم تلگراف نوشت: آمریکا و اسرائیل متحمل یک شکست تمام‌عیار شدند | برنامه هسته‌ای ایران دست‌نخورده باقی مانده است پیام تبریک سردار رادان به رئیس ستاد کل نیروهای مسلح تبادل اطلاعات کاخ سفید با کنگره درباره ایران محدود می‌شود حادثه امنیتی مرگبار برای نظامیان صهیونیست در غزه (۶ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

کشتی انگلیسی پس از ۱۳ روز در دریای سرخ غرق شد + عکس

  • کد خبر: ۲۱۵۰۷۹
  • ۱۳ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۲:۳۶
کشتی انگلیسی پس از ۱۳ روز در دریای سرخ غرق شد + عکس
از زمان آغاز جنگ غزه این نخستین کشتی است که در اثر حمله انصارالله یمن به قعر دریای سرخ فرو می رود. یمنی ها گفته بودند حمله را جوری ترتیب داده اند که خدمه این کشتی بتوانند به راحتی از آن تخلیه شوند.

به گزارش شهرآرانیوز کشتی باری انگلیسی "روبیمار" که ۲ هفته پیش هدف ۲ موشک جنبش انصارالله یمن قرار گرفته بود، به طور کامل غرق شده و به قعر دریای سرخ فرو رفت.

فرماندهی مرکزی آمریکا (سنتکام) بامداد امروز (یکشنبه) خبر غرق شدن کشتی باری انگلیسی " روبیمار" را تایید کرد. دیروز نیز دولت مستعفی یمن غرق شدن این کشتی را تایید کرده بود.

این نخستین کشتی از زمان آغاز جنگ غزه است که به دلیل هدف قرار گرفتن از سوی یمنی ها، غرق می‌شود.

کشتی انگلیسی پس از ۱۳ روز در دریای سرخ غرق شد + عکس

جنبش انصارالله یمن اعلام کرده بود که این کشتی را به نحوی هدف حمله قرار داده که به خدمه آن آسیبی وارد نشود و خدمه بتوانند از آن تخلیه شوند.

فرماندهی مرکزی نیرو‌های آمریکا در خاورمیانه و شمال آفریقا (سنتکام) روز یکشنبه در بیانیه‌ای خبر غرق شدن کشتی روبیمار را تایید کرد.

این کشتی در ۱۸ فوریه گذشته توسط دو موشک ضد کشتی انصارالله یمن مورد هدف قرار گرفت که یکی از آن‌ها اصابت کرد و خسارات شدیدی به بار آورد.

انصارالله یمن به تلافی حملات هوایی آمریکا و انگلیس به این کشور اعلام کرده کشتی‌های آمریکایی و انگلیسی و اسراییلی را در منطقه خلیج عدن، تنگه باب المندب و دریای سرخ مورد هدف قرار می‌دهد.

انصارالله از زمان آغاز جنگ بین اسراییل و حماس در غزه اعلام کرده کشتی‌های اسراییلی یا عازم به بنادر اسراییل را به تلافی کشتار بی رحمانه فلسطینی‌ها در غزه و نیز محاصره غیرانسانی مردم غزه مورد هدف قرار می‌دهد.

کشتی انگلیسی پس از ۱۳ روز در دریای سرخ غرق شد + عکس

در زمان هدف قرار دادن این کشتی باری انگلیسی، دو کشتی نزدیک به این حادثه واکنش نشان دادند و تمام ۲۴ خدمه آن را تخلیه کردند، اما کشتی روبیمار به دلیل شدت انفجار صدمات زیادی دید و روی آب غوطه ور مانده بود و به آرامی در اثر نفوذ آب دریا به کشتی غرق شد.

پیش از غرق شدن محموله این کشتی که کود و سوخت بود به دریا ریخته شد. سنتکام این حادثه را "فاجعه زیست محیطی" نامیده است.

در بیانیه سنتکام آمده است:" تقریبا ۲۱ هزار تن کود سولفات آمونیوم فسفات که کشتی حمل می‌کرد یک خطر زیست محیطی در دریای سرخ محسوب می‌شود. "

تصاویر هوایی این کشتی که در روز چهارشنبه گذشته گرفته شد، کشتی غوطه ور شده را در نزدیکی تنگه باب المندب، یک آبراه حیاتی که دریای سرخ و خلیج عدن را به هم متصل می‌کند، نشان می‌داد.

برنامه‌های نجات این کشتی از غرق شدن از جمله یدک کشی آن به بندری امن امکان تحقق نیافت. انصارالله یمن گفته بود در صورتی که اسراییل اجازه ورود کامیون‌های امدادی به غزه را بدهد، در یدک کشی این کشتی به بندری نزدیک مانعی ایجاد نخواهد کرد.

این کشتی متعلق به شرکت دریانوردی Golden Adventure Shipping SA از شهر "ساوتهمپتون" انگلیس است.

انصارالله یمن اصرار دارند که حملات آن‌ها به کشتی‌های اسراییلی، آمریکایی و انگلیسی تا زمانی که اسراییل عملیات جنگی خود در نوار غزه را متوقف نکند، ادامه خواهد یافت؛ عملیاتی که باعث خشم گسترده افکار عمومی جهان عرب شده و بر محبوبیت جنبش انصارالله یمن در جهان عرب و اسلام افزوده است.

منبع: عصر ایران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->