مولدسازی املاک و زمین‌های مازاد ۷ وزارتخانه و سازمان زندان‌ها بررسی و قیمت گذاری شد رهبر معظم انقلاب در دیدار دست‌اندرکاران همایش بین‌المللی تسنیم: حوزه علمیه وام‌دار آیت‌الله جوادی آملی است | تفسیر تسنیم کاری بزرگ و از افتخارات شیعه و حوزه است + فیلم و تصاویر عراقچی در کنفرانس بین‌المللی خلع سلاح ژنو سخنرانی خواهد کرد سپاه: تشییع باشکوه شهیدان مقاومت در بیروت نشان داد حزب الله زنده است گفتگوی تلفنی آنکارا و پاریس پیرامون اوکراین و غزه نماینده ترامپ به خاورمیانه می‌آید جزئیات ترور یکی از نیرو‌های فراجا در خاش (۵ اسفند ۱۴۰۳) تصمیم نتانیاهو برای تمدید مرحله نخست توافق تبادل اسرا با حماس قالیباف: موضع جمهوری اسلامی حمایت از دولت، مردم و مقاومت لبنان است توئیت عبری صفحه رهبر انقلاب به مناسبت مراسم تشییع شهید حسن نصرالله (۵ اسفند ۱۴۰۳) شرط حماس برای مذاکره با رژیم صهیونیستی اوکراین ادعا کرد: تامین نیمی از مهمات روسیه توسط کره شمالی علت محبوبیت سیدحسن نصرالله به گزارش فرانس ۲۴ تجلی وحدت و همدلی ملی در مراسم تشییع شهدای مقاومت پزشکیان:حزب‌الله قوی‌تر مسیر پرافتخار خود را ادامه خواهد داد سرکنسول عربستان در مشهد: روابط عربستان سعودی و ایران تاریخی و مستحکم است سردار سلامی: امروز صهیونیست‌ها افسرده‌اند و حرفی برای گفتن ندارند عراقچی از لبنان عازم ژنو شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) رقابت آمریکا و روسیه برای فروش جنگنده‌های نسل جدید بالا گرفت نتانیاهو دوباره علیه ایران لفاظی کرد دستور استاندار خراسان رضوی به دستگاه‌های امدادی برای آمادگی مواجهه با موج سرما اعلام آمادگی زلنسکی برای استعفا تاکید رئیس جمهور لبنان بر برقراری بهترین روابط با ایران عراقچی: جمعیتی که در تشییع شهید نصرالله می‌بینیم بیشتر به یک سیل شبیه است مدارس و ادارات کدام استان‌ها فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ شیخ نعیم قاسم: ما اجازه حکومت آمریکا بر لبنان را نمی‌دهیم مراسم بزرگداشت شهدای مقاومت در مشهد برگزار شد (۵ اسفند ۱۴۰۳)+ویدئو صدور کیفرخواست متهمان قتل دانشجوی دانشگاه تهران (۵ اسفند ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

ارتش یمن: یک کشتی اسرائیلی را در دریای عرب هدف قرار دادیم + فیلم

  • کد خبر: ۲۱۵۴۲۷
  • ۱۴ اسفند ۱۴۰۲ - ۲۰:۵۶
ارتش یمن: یک کشتی اسرائیلی را در دریای عرب هدف قرار دادیم + فیلم
ارتش یمن امروز دوشنبه از هدف قرار دادن یک کشتی رژیم صهیونیستی در دریای عرب خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، ارتش یمن اعلام کرد که یک کشتی اسرائیلی به نام «ام‌اس‌سی اسکای» (MSC Sky) را در دریای عرب هدف قرار داده است.

پیشتر یک شرکت امنیت دریایی گفته بود که یک کشتی با پرچم لیبریا و مرتبط با اسرائیل در جنوب شرقی عدن مورد اصابت قرار گرفته و بخشی از آن دچار آتش سوزی شده است.

شرکت امنیت دریایی امبری که پیشتر از هدف قرار گرفتن یک کشتی با پرچم لیبریا و مرتبط با رژیم صهیونیستی گزارش داده بود، اعلام کرد که یک انفجار منجر به آتش سوزی در کشتی شده و تلاش خدمه برای اطفای حریق ادامه دارد.

این شرکت اضافه کرد که کشتی باری در جنوب شرقی عدن با انفجار دوم مواجه شده و قسمت اقامتی آن با آسیب همراه شده است.

طبق اطلاعات ارائه شده توسط این شرکت، این کشتی باری در فاصله 162 کیلومتری جنوب شرقی عدن هدف قرار گرفت.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->