سی‌ان‌ان: اسرائیل توان ایران برای تجدید قوا را دست‌کم گرفت افزایش ۳۵۰ درصدی فروپاشی روانی صهیونیست‌ها از ترس ایران انهدام ریز پرنده‌های اسرائیل در مشهد (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) آغاز‌به‌کار دومین سال هیئت‌رئیسه جدید مجمع نمایندگان خراسان رضوی بقایی در پاسخ به سوال خبرنگار شهرآرانیوز: حمله اسرائیل به تهران، سبب آسیب به منزل سفیر سوئیس شد مجلس هیچ تصمیمی در خصوص خروج از NPT اتخاذ نکرده است اژه‌ای: اگر فردی با رژیم صهیونیستی همکاری کند، با توجه به شرایط جنگی مجازات می‌‌شود فعال‌شدن ایست‌های بازرسی بسیج مردمی و گشت‌های شبانه بقایی: شورای امنیت سازمال ملل دوپهلو حرف می زند و حمله اسرائیل را محکوم نمی‌کند ماجرای دود مشاهده‌ شده در محدوده گمرک سرخس چه بود؟ حجت‌الاسلام پژمان‌فر: دست قدرتمند نیرو‌های مسلح، رژیم صهیونیستی را بیچاره کرد | دیگر مذاکره بی‌فایده است انهدام اهداف متخاصم در اطراف نطنز (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) معرفی انواع پدافندهای هوایی ایران + ویژگی‌ها و اهداف قابل درگیری حمله صهیونیست‌ها به یک نمایشگاه کامیون در کرمانشاه (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) مدنی‌زاده سکان‌دار وزارت اقتصاد شد + فیلم قرارگاه منطقه‌ای شمال شرق نزاجا: آرامش و امنیت مردم برای ما اولویت مطلق است سپاه از شهادت ۲ تن از پاسداران ایجرود در زنجان خبر داد (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) موافقت کمیسیون اقتصادی با وزیر پیشنهادی اقتصاد قالیباف: در رابطه با نفوذی‌های داخلی باید هوشمند باشیم | دشمن وحشی خود را پایبند به هیچ خط قرمزی نمی‌داند پزشکیان در مجلس: باید با وحدت و انسجام مقابل تجاوز جنایتکار نسل‌کش ایستاد آخرین وضعیت درمان دریابان شمخانی (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) چراغ سبز کمیسیون اقتصادی مجلس به وزیر پیشنهادی اقتصاد (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) حضور پزشکیان در جلسه رأی اعتماد مدنی‌زاده در مجلس (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) گزارش‌ها از حمله به مشهد و فعال شدن پدافند هوایی | شواهد قطعی از حضور جنگنده اسرائیلی در دست نیست واکنش کشور‌های مختلف جهان به جنگ ایران با اسرائیل تشدید بی‌سابقه تنش‌ها | تبادل حملات مستقیم موشکی و پهپادی بین ایران و اسرائیل اطلاعیه شماره۶ سپاه پاسداران درباره عملیات وعده صادق ٣ (۲۶ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

برلین، روسیه را به «جنگ اطلاعاتی» متهم کرد

  • کد خبر: ۲۱۵۲۰۸
  • ۱۳ اسفند ۱۴۰۲ - ۲۱:۴۵
برلین، روسیه را به «جنگ اطلاعاتی» متهم کرد
وزیر دفاع آلمان امروز (یکشنبه) و در اولین واکنش به فایل افشاشده فرماندهان ارشد ارتش آلمان که درباره حملات به پل کریمه صحبت می‌کنند، مدعی شد: روسیه یک «جنگ اطلاعاتی» را با هدف ایجاد تفرقه در آلمان انجام می‌دهد.

به گزارش شهرآرانیوز، بوریس پیستوریوس وزیر دفاع آلمان ادعا کرد: «این اتفاق بسیار فراتر از شنود و انتشار یک مکالمه است، این بخشی از جنگ اطلاعاتی است که ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهوری روسیه در حال انجام آن است.»

وی افزود: «این یک حمله ترکیبی و دروغ‌پراکنی است. این ایجاد تفرقه است. این برای تضعیف وحدت ما است.»

رسانه‌های روسی روز جمعه مکالمه ضبط شده ۳۸ دقیقه‌ای را منتشر کردند که در آن افسران آلمانی درباره ارائه تسلیحات به اوکراین و حمله احتمالی کی‌یف به پل کریمه صحبت می‌کردند. افشای این فایل صوتی باعث شد مقام‌های روسی توضیحاتی از آلمان در این باره بخواهند.

بر اساس این گزارش، آلمان روز گذشته این موضوع را اقدام آشکار «استراق سمع» خواند و گفت که درباره آن تحقیق می‌کند.

این درحالی است که کرملین بار‌ها اتهامات مربوط به انتشار اطلاعات نادرست یا گمراه‌کننده در مواجهه با اتهامات سایر کشور‌ها را رد کرده است.

مارگاریتا سیمونیان سردبیر شبکه خبری «راشاتودی» اولین کسی بود که متن مذاکرات چهار نماینده بوندس‌وار را درباره حمله احتمالی به پل کریمه با موشک‌های کروز «تاروس» در روز جمعه منتشر کرد.

وی در کانال تلگرامی خود نوشت: درست در روزی که اولاف شولتس صدراعظم آلمان گفت ناتو در مناقشه اوکراین شرکت نمی‌کند و نخواهد کرد، فایل صوتی بسیار جالبی توسط دوستان یونیفرم‌پوش (نظامی) به من منتقل شد.

این خبرنگار روسی با بیان اینکه قصد انتشار این فایل صوتی را دارد، گفت: در این گفت‌وشنود، افسران بلندپایه ارتش آلمان در مورد چگونگی بمباران پل کریمه صحبت می‌کنند.

به گفته وی، در این فایل صوتی، افسران ارتش آلمان از ارتش آمریکا و انگلیس نام می‌برند و ضمناً بحث می‌کنند که این‌ها برای مدت طولانی به طور مستقیم در درگیری دخالت داشته‌اند.

این در حالی است که شولتس پیش از این در پیامی تصویری در شبکه اجتماعی ایکس (توییتر سابق) گفته بود: ما نمی‌خواهیم جنگ روسیه علیه اوکراین به جنگی میان روسیه و ناتو تبدیل شود و همه متحدان در این مورد اتفاق نظر دارند.

سرگئی لاوروف وزیر امور خارجه روسیه در واکنش به این موضوع گفته بود: انتشار فایل گفتگو بین افسران آلمانی شگفت‌انگیز است، اما فدراسیون روسیه به طور قطع از فعالیت‌های نظامی ناتو در اوکراین اطلاع دارد.

در همین حال، سخنگوی وزارت دفاع آلمان روز گذشته اعلام کرد که نمی‌تواند صحت این مکالمه ضبط شده را تایید کند، اما اداره فدرال «سرویس ضد جاسوسی نظامی» آلمان در حال بررسی این موضوع است و تمام اقدامات لازم را انجام خواهد داد.

دیمیتری مدودف رئیس‌جمهور سابق روسیه که اکنون معاون رئیس شورای امنیت روسیه است، امروز یکشنبه گفت که این مکالمه ضبط شده نشان می‌دهد که برلین برای جنگ با مسکو آماده می‌شود.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->