اطلاعیه شماره ۲ ستاد کل نیرو‌های مسلح (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) نامه فوری نمایندگی دائم ایران در سازمان ملل به شورای امنیت استانداری اصفهان: حمله به نطنز آلودگی هسته‌ای نداشته است قالیباف: وقت، وقت انتقام است سخنگوی دولت: پاسخ ایران قاطع، مشروع و در زمان مناسب خواهد بود سید محمد خاتمی: رژیم صهیونیستی روی همه جنایتکاران تاریخ را سفید کرد سردار فدوی: اقدام پشیمان کننده علیه صهیونیست‌ها انجام خواهیم داد مجمع عمومی سازمان ملل قطعنامه درخواست برای آتش‌بس در غزه را تصویب کرد (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) سرلشکر موسوی: رژیم صهیونیستی هنوز بزرگی و اراده ملت ایران را درک نکرده است شهادت ۶ دانشمند هسته‌ای در حمله اسرائیل به ایران عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس: با توجه به حملات اسرائیل، دور ششم مذاکرات برگزار نخواهد شد + فیلم حمله ایران به اسرائیل + فیلم و عکس (جمعه ۲۳ خرداد ۱۴۰۴) شهید محمدمهدی طهرانچی که بود؟ حمله رژیم صهیونیستی به ۱۰ نقطه آذربایجان شرقی| ۳ نفر در تبریز به شهادت رسیدند (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) سردار رادان: رژیم صهیونیستی باید منتظر مجازاتی سخت باشد واکنش‌های بین‌المللی به تجاوز اسرائیل به خاک ایران بیانیه دولت جمهوری اسلامی ایران در واکنش به تجاوز اسرائیل به کشور سردار شهید حسین سلامی که بود؟ واکنش رئیس قوه قضائیه به حمله اسرائیل به ایران: رژیم منحوس ثابت کرد که ایران‌ستیزترین باند تاریخ است وزارت دفاع: نیروهای مسلح آماده مجازاتی سخت به اسرائیل هستند پیام‌های تسلیت در پی شهادت تعدادی از فرماندهان، دانشمندان و مردم، در پی حمله جنایتکارانه اسرائیل به خاک جمهوری اسلامی ایران واکنش عراقچی به حمله اسرائیل به ایران: نیروهای مسلح در دفاع از کشور درنگ نخواهند کرد سرلشکر شهید محمد باقری که بود؟ آگاهی ترامپ از حمله اسرائیل به ایران بیانیه ارتش: ارتش و سپاه در حال نبرد در آسمان هستند بیانیه وزارت کشور در پی حمله اسرائیل به ایران (۲۳ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

مدودف: آلمان برای جنگ با روسیه آماده می‌شود

  • کد خبر: ۲۱۵۱۵۲
  • ۱۳ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۶:۳۷
مدودف: آلمان برای جنگ با روسیه آماده می‌شود
مدودف با اشاره به افشای مکالمات نظامیان ارشد آلمانی که در حال دسیسه‌چینی علیه مسکو بودند، گفت: آلمان برای جنگ با روسیه آماده می‌شود. تاریخ نشان داده که سربازان می‌توانند بدون رایزنی با رهبران مدنی جنگ را آغاز کنند و از جانب آن‌ها تصمیم بگیرند.

به گزارش شهرآرانیوز، دیمیتری مدودف، معاون شورای امنیت روسیه گفت: فکر می‌کنم که بی‌گناه نشان دادن ائتلاف سیاسی حاکم در آلمان اکنون آغاز خواهد شد تا خشم عمومی از گفت‌وگوی افسران نیروی هوایی این کشور را کاهش دهد. آن‌ها خواهند گفت که این دسیسه‌های نظامی است، آن‌ها عاشق چنین صحبت‌هایی هستند، آن‌ها چیزی جز بازی‌های جنگی را دوست ندارند.

وی ادامه داد: رهبری آلمان برای این وضعیت کاری نمی‌تواند انجام دهد. اولاف شولتس، صدراعظم آلمان که از دادن موشک‌های دوربرد به ملی‌گرایان اوکراینی امتناع می‌کند، خودش دوستدار صلح است. او نمی‌داند و همه چیز را خواهد فهمید.

مدودف که پیشتر رئیس‌جمهور و نخست‌وزیر روسیه هم بوده، افزود: هیچکس نمی‌داند که آیا رهبری سیاسی و شخص صدراعظم آلمان از آن مطلع است یا خیر. اما حتی اگر آن‌ها آگاه نباشند و چنین دستوری نداده باشند، تاریخ نمونه‌های زیادی را می‌داند که ارتش قادر است برای فرماندهان غیرنظامی در مورد شروع جنگ تصمیم بگیرد یا آن‌ها را تحریک کند.

نخستین بار «مارگاریتا سیمونیان» سردبیر راشاتودی متن گفت‌وگویی که میان افسران ارشد نیروی هوایی آلمان درباره کمک به اوکراین بوده، منتشر کرد. سخنگوی وزارت دفاع آلمان صحت این فایل صوتی را تایید کرد. رئیس دومای دولتی روسیه هم گفت پس از دریافت اطلاعات در مورد یک پیام ضبط شده از افسران آلمانی که در حال بحث در مورد حمله به پل کریمه هستند، لازم است درخواست تحقیق به پارلمان آلمان در این باره ارسال شود.

این نظامیان آلمانی هم‌چنین به ایده اوکراینی‌ها برای هدف قرار دادن پل «تنگه کرچ» در این مکالمه که ۳۸ دقیقه به طول انجامیده، اشاره کردند و گفتند که این قضیه از اهمیت سیاسی برخوردار است تا نظامی. افزون بر این، افسر دیگری ابراز تردید کرد که حتی ۲۰ موشک تاروس واقعا می‌تواند پل را نابود کند. نخستین واکنش آلمان به افشای این مکالمه این بوده که درباره چگونگی لو رفتن این گفتگو تحقیقاتی به راه انداخته است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->