ویدئو | بابک شهبازی چه اطلاعاتی را به موساد فروخته بود؟ + تصاویری از اعترافات و لحظه دستگیری مصلی و المان شهدای مدافع حرم بوستان خورشید و ۱۵ پروژه عمرانی در منطقه ۹ مشهد فردا (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) افتتاح می‌شود شهردار مشهد مقدس: جهاد تبیین و امیدآفرینی یکی از وظایف اصلی خبرنگاران است سکونت ۲۰ میلیون نفر در بافت‌های ناکارآمد | تعریف ۱۸‌ همت پروژه توسط دفاتر تسهیلگری سخنگوی وزارت خارجه: ایران و اروپا امروز به صورت تلفنی رایزنی می‌کنند استاندار خراسان رضوی: کنگره بزرگداشت ۱۸ هزار شهید استان فرصتی مهم برای همگرایی است بوستان جدید در مشهد با امکانات ویژه | پارک بانوان بوستان کرامت در دست احداث کریمدادی: پروژه بوستان کرامت با مشکل تأمین منابع مالی مواجه است وضعیت ناسالم هوای مشهد تا عصر امروز (چهارشنبه، ۲۶ شهریور ۱۴۰۴) برای گروه‌های حساس شهردار مشهدمقدس از تلاش برای تکمیل بوستان کرامت تا پایان سال جاری خبرداد (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) آغاز فعالیت دبیرخانه نشان مشهدالرضا (ع) قالیباف: پیشرفت کشور در گرو فرصت دادن به نخبگان است + فیلم گروسی با یک مقام آلمانی درباره ایران گفت‌وگو کرد تسریع در ابلاغ آرای ماده ۱۰۰ در مشهد؛ تضمینی برای حقوق مالکین خودکفایی در ساخت تجهیزات مکانیکی پالایشگاه گاز در مشهد «مشهد مهربان»؛ هم‌افزایی شهروندان و نهاد‌ها برای بازگرداندن کودکان بازمانده از تحصیل اجاره ملک در مشهد ثابت ماند | مبلغ اجاره‌ها مشابه با سال قبل پویش «مشهد مهربان»، گامی مهم برای بازگرداندن کودکان بازمانده از تحصیل مشهدی به چرخه آموزش جزئیات برگزاری بیست‌وچهارمین نمایشگاه عرضه مستقیم کالا (فروش پاییزه) مشهد کیفیت هوای شهر مشهد در وضعیت «قابل‌قبول» است (۲۵ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

کاشت ۱۰۰۰ گلدان گل توسط ۴۰۰ دانش‌آموز در بوستان ملت 

  • کد خبر: ۲۱۵۸۶۱
  • ۱۶ اسفند ۱۴۰۲ - ۲۰:۴۰
کاشت ۱۰۰۰ گلدان گل توسط ۴۰۰ دانش‌آموز در بوستان ملت 
مدیر روابط عمومی و امور بین‌الملل شهرداری مشهد گفت: امروز حدود ‌۴۰۰ دانش‌آموز مقطع ابتدایی مشهدی با برنامه‌ریزی اداره کل روابط عمومی و با مشارکت کامل روابط عمومی منطقه ۱۱، شهری و خدمات شهری منطقه ۱۰۰۰ گلدان گل را در بوستان ملت کاشتند.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

محمد شیخانی در گفت‌وگو با شهرآرانیوز، در خصوص مشارکت مردم در برنامه‌های استقبال از بهار اظهار کرد: اداره کل روابط عمومی شهرداری مشهد در آستانه استقبال از بهار با نگاه پیوست اجتماعی تلاش می‌کند مردم، اقشار و گروه‌های مختلف را در برنامه‌های مختلف بهارانه و استقبال از بهار مشهد دخیل کند.

وی افزود: نمونه این موضوع امروز بود که حدود ‌۴۰۰ دانش‌آموز مقطع ابتدایی مشهدی با برنامه‌ریزی اداره کل روابط عمومی و با مشارکت کامل روابط عمومی منطقه ۱۱، شهری و خدمات شهری منطقه پای کار آمدند. این ۴۰۰ دانش‌آموز گل‌کاری در بوستان ملت را انجام دادند.

شیخانی بیان کرد: ما این پروژه را در راستای پیوست اجتماعی انجام می‌دهیم. الان نیز در حال برنامه‌ریزی هستیم تا مشابه همین کار را در تمامی مناطق شهرداری مشهد با همکاری خدمات شهری و معاونت فرهنگی مناطق با نگاه پیوست اجتماعی انجام دهیم. هرچقدر کار را به خود مردم واگذار و برای مشارکت مردم در فرایند استقبال از بهار فرش قرمز پهن کنیم، بازخورد و خروجی بهتری دارد.

مدیر روابط عمومی و امور بین‌الملل شهرداری مشهد عنوان کرد: این کار برای اولین بار است که انجام می‌شود؛ یعنی خود مردم در پروژه‌های استقبال از بهار دخیل می‌شوند. در راستای همین پیوست اجتماعی اقشار مختلف مردمی را برای بازدید از کارگاه‌های ساخت المان می‌بریم.

وی تصریح کرد: امروز در کاشت گل دانش‌آموزی ۱۰۰۰ گلدان گل توسط این دانش‌آموزان کاشته شد. به هر میزان که مناطق ما اعلام آمادگی کنند، می‌توانیم مشابه این برنامه را برنامه‌ریزی کنیم و آمادگی کاشت ۱۰ تا ۱۲ هزار گلدان گل در مناطق را داریم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->