کمک ۹ میلیارد یورویی آلمان به اوکراین زلنسکی مجددا با نمایندگان آمریکایی دیدار می‌کند ترامپ: وضعیت غزه وحشتناک است وزارت امور خارجه: ایران آماده مذاکره با اروپا است اردوغان: حملات وحشیانه اسرائیل به بیمارستان‌ها در غزه نسل‌کشی است واکنش علی مطهری به بازنشر مصاحبه‌ قدیمی توسط ترامپ آمریکا رسما تحریم‌های سوریه را لغو کرد دیدار معاون وزیر ورزش و جوانان با استاندار خراسان رضوی (۳ شهریور ۱۴۰۴) شیخ نعیم قاسم: دولت لبنان حاکمیت ملی را بازگرداند بازداشت یک آمریکایی به ظن جاسوسی برای چین در آلمان زمان گفتگوی ایران و سه کشور اروپایی در شهریور ۱۴۰۴ مشخص شد مصر و عربستان با تجاوزات اسرائیل به غزه مخالفیم! دیپلماسی آگاهانه و میدان‌داری بین‌المللی | نگاهی به کارنامه یک‌ساله وزارت امور خارجه دولت چهاردهم عراقچی از نقش ترکیه در حمایت از ملت فلسطین قدردانی کرد استاندار خراسان رضوی: طرح بافت پیرامون حرم تا نیمه شهریور به تصویب شورای عالی شهرسازی خواهد رسید معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی مطرح کرد: افتتاح و کلنگ‌زنی ۱۳۶۵ پروژه با اعتبار ۵۹.۷ همتی در هفته دولت رئیس مجمع نمایندگان خراسان رضوی: اختیارات وزارت راه‌وشهرسازی را به استاندار واگذار کنید، مجلس نیز حمایت خواهد کرد نماینده مردم فریمان و سرخس در مجلس: شهر فرودگاهی مشهد می‌تواند ویژه‌تر از فرودگاه امام(ره) باشد خط ریلی مشهد به دوغارون باید در اولویت وزارت راه قرار گیرد نماینده مردم سبزوار در مجلس: ساخت آزادراه حرم تا حرم و قطار سریع‌السیر تهران مشهد را به چین محول کنید مکالمه تلفنی روسای جمهور ایران و روسیه | تاکید پزشکیان و پوتین بر حق ایران در غنی سازی سفارت چین در تهران درباره صف‌های طولانی دریافت روادید توضیح داد عراقچی در جده با فیصل بن‌فرحان دیدار کرد عراقچی در نشست جده: تراژدی غزه آزمونی برای وجدان جهانی است | اکنون زمان اقدام است خودکفایی وزارت دفاع در تامین نیازمندی‌ها و فناوری‌های نوین استاندار خراسان رضوی: پنج سال است که همه سرمایه‌گذاری‌ها در پروژه‌های اطراف حرم متوقف شده است ادای احترام پزشکیان و اعضای کابینه به مقام شامخ شهدا
سرخط خبرها

رئیس جمهور: مشکلات را باید با تکیه بر داشته‌ها و تلاش شبانه‌روزی حل کرد

  • کد خبر: ۲۱۶۱۷۳
  • ۱۹ اسفند ۱۴۰۲ - ۰۸:۰۷
رئیس جمهور: مشکلات را باید با تکیه بر داشته‌ها و تلاش شبانه‌روزی حل کرد
رئیس جمهور با بیان اینکه معراج شهدا و اردو‌های راهیان نور و راهیان پیشرفت مایه امیدآفرینی برای جامعه هستند، گفت: دشمن به دنبال ناامید کردن ماست، اما ما حق نداریم ناامید شویم. باید برای اصلاح امور با امید حرکت و تلاش کنیم؛ آینده به برکت خون شهدا بسیار روشن است.

به گزارش شهرآرانیوز، سید ابراهیم رئیسی شامگاه جمعه در پایان سفر یکروزه به خوزستان، به محل معراج شهدای شهر اهواز رفت و ضمن حضور در مراسم مدیحه‌سرایی و سینه‌زنی کاروا‌های راهیان نور حاضر در این یادمان، سخنانی کوتاه نیز در جمع آن‌ها ایراد کرد.

رئیس جمهور با اشاره به تاکیدات مطرح شده برای جلوگیری از فراموش یا حتی کمرنگ شدن یاد و آموزه‌های عاشورا گفت: اگر چه دشمنان عاشورا را خلق کردند به این امید و تصور که آموزه‌ها و فرهنگ اهل بیت به پایان برسد و از یاد‌ها فراموش شود، اما عاشورا تبدیل به مبداء تاریخ شد؛ عاشورا مبداء تغییر بشریت است.

رئیسی با اشاره به اینکه دشمنان جنگ تحمیلی را نیز به نیت پایان بخشیدن به انقلاب اسلامی مردم ایران به راه انداختند، اما دفاع مقدس تبدیل به آغاز دورانی جدید و مبدا جهت‌بخش به تاریخ معاصر شد، افزود: دلیل تاکید بر ضرورت پاسداشت و تلاش برای زنده نگاه داشتن یاد، نام و راه و مکتب شهدا این است که زنده نگاه داشتن مکتب جهاد، ایثار و شهادت ضامن حفظ و دوام انقلاب اسلامی است.

رئیس جمهور دلیل قدسیت دفاع مقدس مردم ایران را اتصال آن به خون اباعبدالله (ع) دانست که خداوند آن را ضمانت و مقدس کرده و تصریح کرد: دفاع مقدس مردم ایران دفاع از حق و عدالت یعنی همان راه امام حسین (ع) بود و پاسداشت دفاع مقدس پاسداشت جهاد، شهادت و مجاهدین راه خدا و مسیر نورانی حق است.

رئیس جمهور ادامه داد: امروز سخن، پیام و وصایای شهدا در زمان و مکان طنین‌افکن است و اگر خوب گوش کنیم، با ما سخن می‌گویند. همین جوانانی که امروز در قالب زائر از جای جای کشور با کاروان‌های راهیان نور همراه شده‌اند، به ندا و پیام شهدا که همان پیام امام حسین (ع) است، لبیک گفته‌اند.

رئیسی با بیان اینکه این حضور و لبیک مردم و به خصوص جوانان مسئولیت مسئولان را سنگین و خطیر می‌کند، خاطرنشان کرد: تنها راه مصونیت‌بخشی به جامعه در برابر خطرات، فتنه‌ها و جنگ ترکیبی دشمن توجه به راه، فرهنگ و پیام شهدا و مکتب جهاد و شهادت است.

رئیسی با اشاره به مشکلات متعددی که دولت مردمی در ابتدای فعالیت خود با آن‌ها مواجه بود، افزود: ما از امام راحل، مقام معظم رهبری و شهیدان خود از جمله شهید سلیمانی آموختیم که باید مشکلات را با توکل بر خدا و تکیه بر داشته‌ها و جهاد و تلاش شبانه‌روزی حل کرد.

رئیس جمهور با بیان اینکه معراج شهدا و اردو‌های راهیان نور و راهیان پیشرفت مایه امیدآفرینی برای جامعه هستند، تصریح کرد: دشمن به دنبال ناامید کردن ماست، اما ما حق نداریم ناامید شویم. باید برای اصلاح امور با امید حرکت و تلاش کنیم؛ آینده به برکت خون شهدا بسیار روشن است و ما با شهدا میثاق می‌بندیم که ثابت قدم بوده و موانع ما را از حرکت بازندارند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->