شیوع بالای آرتروز زانو در بین ایرانی‌ها | کدام گروه‌های سنی در معرض خطر هستند؟ طرح جدید هلال احمر برای کمک به دانش‌آموزان نیازمند | توزیع بسته‌های لوازم‌التحریر در مناطق کم‌برخوردار بازنشستگان نفت، سهامدار پتروشیمی می‌شوند واکسن آبله‌مرغان موجود شد | آیا واکسن بزنیم یا نه؟ آیا کره‌های محلی برای طبخ غذا بهتر است و باعث افزایش چربی خون نمی‌شود؟ بی‌احتیاطی ۳ جوان به قیمت جانشان تمام شد | پا در رکاب چاه، جان در کمین مرگ فرمانده انتظامی سیب و سوران به شهادت رسید دستگیری قاتل پس از ۱۴ سال | انکار دسیسه زنانه برای قتل شوهر ۵ هزار شاکی منتظر تعیین تکلیف پرونده «موبایل موسوی» توصیه رئیس کل دادگستری خراسان رضوی به کارآموزان قضایی: با مردم مهربان باشید و از وسوسه‌های شیطانی دوری کنید سخنگوی آموزش و پرورش: هیچ اتفاقی مانع آغاز مدارس در اول مهر نمی‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | هوای مشهد موقتاً گرم می‌شود یک کشته و ۲۰ مصدوم در تصادف اتوبوس محور تهران به مشهد (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) پیگیری جدی مجلس برای افزایش حقوق اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری خراسان رضوی: آمار مبتلایان به سرطان پستان در خراسان رضوی بالاست منشا ۴۰ درصد آلودگی هوای سرخس خراسان رضوی، ترکمنستان است عقیم‌سازی پشه‌ها برای مقابله با تب دنگی | ساکنان برج‌ها هم از پشه آئدس در امان نیستند مشهد، میزبان اولین کنگره بین‌المللی هوش مصنوعی و فناوری‌های سلامت در زنان و زایمان انتقاد معاون تربیت بدنی آموزش و پرورش به ساعت محدود ورزش مدارس و تحرک کم دانش‌آموزان هشدار در مورد خطرات چاقی در کودکان ادامه ثبت‌نام مدارس در پایه‌های هفتم و دهم | ثبت‌نام ۸۵ درصد دانش‌آموزان نهایی شده است تأمین ۳.۵ میلیون دوز واکسن آنفلوانزا تا نیمه اول آبان‌ماه زمان واریز حقوق بازنشستگان در شهریور ۱۴۰۴ اعلام شد  تأثیر عفو معیاری بر کاهش انگیزه جرم زندانیان چه بخوریم تا ریه‌های سالمی داشته باشیم؟ تأکید وزیر آموزش و پرورش بر اهمیت پرسش مهر: اختصاص یک ساعت از زنگ انشا به این سوال شعار سال تحصیلی جدید و پوستر بازگشایی مدارس رونمایی شد + عکس چرا امسال نباید تزریق واکسن آنفلوانزا را فراموش کنیم؟
سرخط خبرها

یکی از دغدغه‌های مردم جنوب سیستان و بلوچستان به سامان رسیدن راه‌های ارتباطی است

  • کد خبر: ۲۱۶۴۰۲
  • ۲۰ اسفند ۱۴۰۲ - ۰۷:۵۸
یکی از دغدغه‌های مردم جنوب سیستان و بلوچستان به سامان رسیدن راه‌های ارتباطی است
استاندار سیستان و بلوچستان گفت: عمده مشکلاتی که سیل در جنوب استان به بار آورده در حوزه زیرساختی بوده به طوری‌که پل‌ها و بخش زیادی از جاده‌ها تخریب شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، محمد کرمی شنبه شب ۱۹ اسفند در نشست ستاد مدیریت بحران استان که با حضور اعضای کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی در فرمانداری شهرستان چابهار برگزار شد، اظهار کرد: اگر بعد از بارندگی در جایی مشکلی پیش می‌آید به این معنا است که ما قانون طبیعت را به هم زده ایم و یا اشکالی در حوزه‌های زیرساختی وجود دارد که به سرعت باید برطرف شود.

وی با بیان اینکه از روز اول، بارندگی‌ها از سوی سازمان هواشناسی پیش بینی شده بود، تصریح کرد: همه برنامه ریزی‌ها انجام شده بود و از طریق رسانه‌ها اطلاع رسانی‌ها انجام شد. همچنین همه دستگاه‌ها به حالت آماده باش درآمدند تا مشکلی برای مردم به وجود نیاید.

استاندار سیستان و بلوچستان عنوان کرد: مردم در این ایام بسیار کمک کردند و به کمک قایق و یا ماشین‌های شخصی‌شان برای توزیع اقلام بین سیل زدگان پای کار آمده بودند.

کرمی با اشاره به اینکه سیل اخیر سبب قطع برق، تخریب جاده و مختل شدن آبرسانی در برخی از روستا‌های جنوب سیستان و بلوچستان شده بود، افزود: برای خارج کردن مردم از این بحران همه دستگاه‌ها پای کار بودند، بخشی از محصولات کشاورزی و باغات در قصرقند، نیکشهر و زرآباد آسیب دیده، همچنین بندسار‌ها نیز در این مناطق دچار آسیب شده که حتما باید تعمیر شوند.

وی بیان کرد: اقداماتی باید انجام شود که اکنون مطالعات آن شروع شده که از بالادست از داخل ارتفاعات تا پایین به شیوه‌ها و روش‌های مختلفی آب پایدار شود تا از این آب در بخش کشاورزی استفاده کنیم.

استاندار سیستان و بلوچستان با اشاره به اینکه کشاورزان می‌گویند؛ چاه‌ها دچار مشکل شده است، گفت: ما باید این آب را به گونه‌ای داخل زمین تزریق کنیم تا در طول تابستان بتوان از آن استفاده کرد.

کرمی خاطرنشان کرد: قبلا مردم محلی از هوتک‌ها استفاده می‌کردند که بخشی از هوتک‌ها را باید توسعه داد و چیزی شبیه چاه نیمه و مجموعه بزرگتری ایجاد کنیم، چون هزینه آن کمتر از سد است، اما می‌تواند آب را تا حدی نگه دارد.

وی گفت: عمده مشکل در حوزه زیرساختی است به طوری که پل‌ها و بخشی از جاده‌ها تخریب شده و این موضوع بسیار مهم است که یکی از دغدغه‌های مردم جنوب سیستان و بلوچستان نیز همین است که وضعیت راه‌های ارتباطی به سامان برسد.

استاندار سیستان و بلوچستان افزود: با توجه به اینکه در سیلاب اخیر زمین‌های کشاورزی مردم آسیب زیادی دید، بنابراین برای توسعه کشاورزی باید اقدامات خوبی در این منطقه انجام شود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->