صاعقه در کردستان ۲ قربانی گرفت (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) هشدار وزارت بهداشت : ۶۰ درصد فوتی‌های تصادفات زیر ۳۰ سال هستند تولید روزانه ۵۵ هزار تن زباله در کشور دستگیری عاملان قتل خانوادگی در فردوسیه شهریار (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) ارتباط پیشرفت سرطان پستان با مصرف روغن‌های پخت‌وپز استفاده بیش از حد از وسایل دیجیتال باعث اختلال خواب و افسردگی می‌شود راز «چاه شدادی» در معدن فیروزه نیشابور | نخستین بازخوانی یک گزارش دست‌اول از ۱۳۰ سال پیش سیر تا پیاز ورود به طبیعت در فصل بهار | چند واحد طبیعت گردی یادگاری‌های جدید روی آثار باستانی! عظیمی‌راد: پرونده تاثیر قطعی معدل در کنکور سراسری، به نفع کنکوری‌ها بسته شد بهترین زمان غذا خوردن برای ورزش؛ قبل، حین یا بعد؟ مستمری مددجویان کمیته امداد و بهزیستی واریز شد (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) پاسخ‌های رئیس سازمان نظام پزشکی مشهد به مشکلات مردمی | از تبانی پزشک و آزمایشگاه تا زمان ویزیت هر بیمار کاهش ۳۰ درصدی بارش‌ها در ۱۸ استان کشور نسبت به آمار بلند مدت رمزگشایی از ۴۰۰ فقره سرقت توسط پلیس مشهد | دستگیری سارقان بام بازار‌ها پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) | احتمال انتقال هوای غبارآلود از ترکمنستان طی روز جمعه باقلا برای چه افرادی مضر است؟ دم‌نوش‌ها و نوشیدنی‌های گیاهی عالی برای هر زمان از روز بازنشستگان تأمین اجتماعی: شرایط دریافت وام ۵۰ میلیون تومانی را تسهیل کنید آیا گلودرد مداوم نشانه ابتلا به سرطان است؟ پیش‌بینی هواشناسی کشور (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) | ۲ سامانه بارشی در راه ایران خوردنی‌هایی که به کاهش آلرژی کمک می‌کنند افزایش عجیب اضافه‌وزن و چاقی در کشور امروز، آخرین مهلت ثبت‌نام نوبت دوم کنکور سراسری ۱۴۰۴ | غیرقابل تمدید (۲۱ فروردین) گره ۸۰۰ هزار میلیارد تومانی مناسب سازی مدارس کشور قتل زن جوان به دست همسرش در نور | قاتل اعتراف کرد کشف بیش از ۲ کیلوگرم تریاک از معده قاچاقچیان در خراسان‌شمالی طرح‌های کمیته امداد برای سرمایه‌گذاری در تولید ملی| از آموزش تا ایجاد ۱۳ هزار اشتغال برای مددجویان هیچ پروژه قانونی به نام پتروشیمی میانکاله وجود ندارد کمبود کپسول اکسیژن در حادثه حریق درمانگاه مشیریه تکذیب شد محمد درویش: بزرگترین ناترازی آب کشور در خراسان رضوی است
سرخط خبرها

پلمپ ۳۰۰ واحد فست فودی غیرمجاز در مشهد

  • کد خبر: ۲۱۶۵۳
  • ۲۹ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۹:۴۸
پلمپ ۳۰۰ واحد فست فودی غیرمجاز در مشهد
رئیس صنف فرآورده‌های گوشتی، اغذیه، پیتزا و غذاهای فانتزی در مشهد، گفت: حدود ۳۰۰ واحد غیرمجاز شناسایی شده بدون پلمب شدن، به علت شرایط نامساعد بازار تعطیل شدند.

به گزارش شهرآرانیوز، ابوالقاسم کاشفی وحدتی در خصوص تمهیدات اندیشیده شده جهت پیشگیری از شیوع ویروس کرونا در رستوران‌ها و فست فودهای سطح شهر، اظهار کرد: زمانی که ویروس کرونا در شهر قم شایع شد، خوشبختانه دانشگاه علوم پزشکی مشهد سریعاً دست به کار شد و جلساتی در خصوص پیشگیری از این ویروس برگزار کرد.

وی افزود: در نتیجه این جلسات ما به اتحادیه‌ها دستورات لازم را ابلاغ کردیم. اما برای ضدعفونی کردن محیط رستوران‌ها، کافی شاپ‌ها و فست فودها مشکل کمبود مواد ضدعفونی کننده وجود داشت که خوشبختانه با پیگیری موفق شدیم مواد ضدعفونی را از کارخانه‌های تولید این مواد با کسب سهمیه از استانداری، تهیه کرده و ابتدا در نانوایی‌ها، کافی‌شاپ و آبمیوه فروشی‌ها، رستوران‌ها و فست فودها و بعد در باقی اصناف توزیع کردیم.

رئیس صنف فرآورده‌های گوشتی، اغذیه، پیتزا و غذاهای فانتزی ادامه داد: به همراه مهندس حسنی، رئیس اداره بهداشت استان و گزارش پنج از رستوران‌ها، کافی شاپ‌ها و فست فودهای سطح شهر مشهد، به صورت سرزده بازدید انجام دادیم که خوشبختانه موارد بهداشتی جهت پیشگیری از شیوع این ویروس رعایت شده و بسته‌بندی محصولات برای ارسال با پیک ضدعفونی می‌شدند.

کاشفی تصریح کرد: نقطه قوت فروشگاه‌های فست‌فود و اغذیه وجود حرارت بالا و طبخ مواد در فر است‌، زیرا در حرارت بالا این ویروس نابود می‌شود. همچنین ما تأکید داریم تا در ساعت ۲۰ الی ۲۳ فروشگاه‌ها کاملاً به صورت غیرحضوری محصولات خود را به فروش بگذارند و تا جای ممکن از خرید حضوری و تجمع کردن پرهیز شود.

وی با اشاره به اینکه بازدیدها از این اماکن همچنان ادامه دارد، بیان کرد: باتوجه به شرایط کنونی و وضعیت نامناسب بازار بسیاری از واحدهای فروش این محصولات تعطیل شده و میزان فروش تا ۸۰ درصد کاهش یافته است.

کاشفی در خصوص فروش غیرحضوری فست‌فودها و رستوران‌ها گفت: خوشبختانه فروش حضوری، کاهش بسیاری داشته و نیاز به انجام اقدام خاصی در این زمینه احساس نمی‌شود.

رئیس اتحادیه صنف فروشندگان فرآورده‌های گوشتی، اغذیه و پیتزا در مشهد با اشاره به اینکه ۷۰۰ واحد فروش فست فود غیرمجاز در مشهد شناسایی شده است، بیان کرد: حدود ۲۵ درصد از این واحدهای غیرمجاز به اتحادیه مراجعه و امور قانونی واحد فروش خود را پیگیری کردند. اما دیگر واحدها نیاز به نیرو و پیگیری دارد که این بخش مربوط به اداره اماکن است. درحال حاضر اداره اماکن درگیر مسائل مربوط به کرونا بوده و انشالله بعد از ۱۵ فروردین به این مسئله رسیدگی خواهد شد. همچنین حدود ۳۰۰ واحد غیرمجاز شناسایی شده بدون پلمب شدن، به علت شرایط نامساعد بازار تعطیل شدند.

وی در انتها گفت: باتوجه به شرایط خاص کنونی، من از صاحبان املاک تقاضا دارم تا در این مدت با مستأجران خود همراهی کرده و تا جای ممکن از دریافت اجاره‌بها خودداری کنند تا انشاالله شرایط کشور به حالت عادی برگردد.

 

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->