ثبت‌نام ۲ میلیون و ۸۵۰ هزار نفر در سامانه سماح (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) نرخ اتوبوس‌های حرم امام حسین در مسیر‌های مختلف + ساعت حرکت یادی از نخستین امام‌جمعه مشهد پس از انقلاب اسلامی ثبت یک میلیون و ۱۸۰ هزار تردد در مرز مهران تا کنون (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اعلام برنامه‌های سالروز ورود آزادگان به کشور، در استان خراسان رضوی (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) مشهد، بزرگ‌ترین شهر وقفی جهان اسلام | برخورد قاطع با تصرفات موقوفات و تسهیلات ویژه برای ساکنان بافت‌های فرسوده + فیلم خطر افراطی‌گری را جدی بگیریم | گفت‌و‌گو با عضو مجلس خبرگان رهبری درباره مسئله وحدت شیعه و سنی ثبت‌نام ۲ میلیون و ۷۰۰ زائر اربعین در سامانه سماح | یک میلیون و ۷۰۰ هزار زائر وارد عراق شدند (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) بزرگ‌ترین عملیات تغذیه و اسکان خراسان رضوی برای زائران اربعین ۱۴۰۴ جهش ۶۲ درصدی مشارکت خراسان رضوی در بازسازی عتبات عالیات | بهره‌برداری از صحن عقیله بنی‌هاشم(س) در کربلا تا ۲ سال آینده سند کربلا روایت توست عالم مردم‌دار | یادی از آیت‌ا... محمدهادی میلانی، مرجع فقید، هم‌زمان با سالروز درگذشتش از نجف تا کربلا، دل‌هایی که راه می‌روند بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند (۱۴ مرداد ۱۴۰۴) تولیت آستان قدس رضوی: هیچ‌کس حق ندارد اتحاد ملت در برابر دشمن را بهم بزند| انسجام ملی، آینده ایران را رقم خواهد زد! رادیو موکب در مسیر پیاده‌روی اربعین آغاز به کار کرد برپایی موکب فرهنگی «ایران امام رضا (ع)» در دهه پایانی ماه صفر رمان «جزیره گمشده من» روانه بازار نشر شد | رمانی با محوریت کرامات امام رضا (ع) اعزام کاروان پزشکی به منظور ارائه خدمات به اربعین (۱۴ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

استقبال از ماه مبارک رمضان در حرم مطهر رضوی

  • کد خبر: ۲۱۶۶۷۰
  • ۲۱ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۱:۵۶
استقبال از ماه مبارک رمضان در حرم مطهر رضوی
آئین استقبال از ماه مبارک رمضان در حرم مطهر رضوی برگزار شد.
رضا نوایی
خبرنگار رضا نوایی

به گزارش شهرآرانیوز، در آستانه فرا رسیدن ماه رمضان، آئین استقبال از این ماه در حرم مطهر رضوی برگزار شد.

آیت‌الله سید محمد سعیدی؛ تولیت حرم مطهر حضرت معصومه (س) در این مراسم گفت: به فرموده نبی مکرم اسلام؛ حضرت محمد (ص) ماه رمضان برترین ماه‌ها است و انسان باید با لباس تقوا که بهترین لباس‌ها است وارد این ماه مبارک شود.

وی تصریح کرد: در لین ماه مومنان به ضیافت الهی دعوت شده‌اند. نفس‌های ما در این ماه تسبیح و خوب ما عبادت محسوب می‌شود بنابراین باید با آمادگی کامل وارد این ماه با عظمت شویم و برای کسب توفیق الهی، انجام طاعت خدا و ترک معصیت در این ماه دعا کنیم.

امام جمعه قم افزود: برای انجام طاعت و ترک معصیت در ابتدا باید طاعت و معصیت را به درستی بشناسیم. در این صورت بهتر می‌توانیم عبادت کنیم. چه بسا فردی از روی جهل و عدم اگاهی معصیتی را برای جلب رضایت خداوند انجام دهد.

وی ابراز کرد: یکی از اعمالی که بر انجام آن در ماه مبارک رمضان تاکید شده دعا و طلب خیر از خداوند است و بهترین دعا در این ایام دعا برای فرج امام زمان (عج) است. شایسته است هر روز از روز‌های ماه مبارک رمضان به یاد امام زمان (عج) باشیم و کار‌های خیر خود از جمله تلاوت قرآن و ... را به نیت فرج آن حضرت انجام دهیم.

نغمه‌خوانی زیبای سید ابراهیم قانع، ابتهال خوانی توسط جلیل اشرافی، اجرای تواشیح توسط گروه همخوانی گلدسته‌های حرم و مدیحه‌سرایی مداحان اهل بیت (ع)؛ مهدی رسولی و مهدی سروری از دیگر برنامه‌های آئین استقبال از ماه مبارک رمضان در حرم مطهر رضوی بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->