کابل‌کشی داخلی فیبر نوری برای مشترکان مخابرات تا پایان سال ۱۴۰۴ رایگان شد پیش‌ثبت‌نام فعالسازی eSIM ایرانسل آغاز شد + روش ثبت نام ویدئو | تست خشونت ربات انسان‌نمای Unitree G۱ iOS ۲۶ ممکن است موقتاً عمر باتری دستگاه را کاهش دهد آپدیت بزرگ iOS ۲۶ با ویژگی‌های مهم منتشر شد | از طراحی شیشه‌ای تا هوش مصنوعی اپل کدام گوشی‌های اندروید و آیفون از eSIM پشتیبانی می‌کنند؟ پیش‌ثبت‌نام فعال سازی eSIM همراه اول آغاز شد + آموزش ثبت‌نام سامسونگ: آپدیت امنیتی گوشی‌های گلکسی را همین حالا نصب کنید (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) اولین تصاویر واقعی از جعبه آیفون ۱۷ و آیفون ایر منتشر شد توافق اولیه آمریکا و چین بر سر تغییر مالکیت تیک‌تاک پیشنهاد کمیسیون صنایع و معادن مجلس برای تشکیل سازمان ملی هوش مصنوعی چگونه از چت‌جی‌پی‌تی در دانشگاه استفاده کنیم که تقلب محسوب نشود؟ آیا آیفون ۱۷ پرو و ۱۷ پرو مکس از شارژ فوق‌سریع پشتیبانی می‌کنند؟ آخرین خبر از پرونده قاچاق آیفون: ۱۱ مدیر متخلف ممنوع‌الخروج شدند سند هوش مصنوعی خراسان رضوی تدوین می‌شود تلاش آمریکا برای حل بحران مسکن با چاپ سه‌بُعدی! رمزارزها در آستانه آلت‌سیزن | پیش‌بینی‌ها برای ۲۰۲۵ همراه اول، اولین‌ اپراتوری که از فناوری سیم‌کارت الکترونیکی (eSIM) در ایران پشتیبانی می‌کند همه چیز درباره eSIM یا سیم کارت الکترونیکی: مزایا، معایب و کاربردها مشکل کاهش بازدید استوری‌های متوالی اینستاگرام حل شد کاهش علاقه دانش‌اموزان به رشته ریاضی تهدید جدی برای تربیت متخصصان هوش مصنوعی در کشور
سرخط خبرها

اپل دانلود مستقیم اپلیکیشن‌های آیفون از وب‌سایت‌ها را ممکن می‌کند

  • کد خبر: ۲۱۷۰۱۷
  • ۲۲ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۹:۲۸
اپل دانلود مستقیم اپلیکیشن‌های آیفون از وب‌سایت‌ها را ممکن می‌کند
اپل در بیانیه‌ای مطبوعاتی اعلام کرد که به‌منظور رعایت قوانین جدید اتحادیه‌ی اروپا می‌خواهد دانلود مستقیم اپلیکیشن‌های گوشی آیفون را ازطریق وب‌سایت رسمی توسعه‌دهندگان امکان‌پذیر کند.

به گزارش شهرآرانیوز - اپل رسماً تأیید کرد که کاربران اروپایی آیفون به‌زودی می‌توانند اپلیکیشن‌ها را مستقیماً از وب‌سایت‌ها دانلود کنند.

اپل هفته‌ی گذشته با انتشار iOS ۱۷.۴ پشتیبانی از سایدلود را در اتحادیه‌ی اروپا به آیفون اضافه کرد؛ با این‌حال سایدلود آیفون شامل دانلود مستقیم اپلیکیشن از وب‌سایت‌ها نمی‌شود و کاربران باید سراغ فروشگاه‌هایی بروند که به‌عنوان جایگزین اپ استور معرفی شده‌اند.

اپل حالا می‌گوید که امکان توزیع اپلیکیشن ازطریق وب‌سایت را امکان‌پذیر می‌کند، البته به شرطی که توسعه‌دهندگان شرایط اپل را رعایت کنند. این شرایط شامل مواردی مثل عضویت در «برنامه‌ی توسعه‌دهنده‌ی اپل» به‌مدت بیش از دو سال مداوم و داشتن نرم‌افزاری است که در یک سال اخیر صرفا در اروپا بیش از یک میلیون بار نصب شده باشد. توسعه‌دهندگان همچنین باید سیاست‌های جمع‌آوری داده‌ی کاربران را به‌طور شفاف و منظم ارائه دهند.

اپلیکیشن‌هایی که مستقیما در داخل وب‌سایت‌ها توزیع می‌شوند باید همچون همه‌ی اپلیکیشن‌های دیگر iOS با الزامات اپل سازگار شوند. دانلود آنها صرفا از وب‌سایتی امکان‌پذیر است که دامنه‌اش در App Store Connect ثبت شده باشد.

توسعه‌دهندگانی که واجد شرایط باشند، به‌زودی به API-های جدیدی برای تسهیل توزیع اپلیکیشن دسترسی پیدا خواهند کرد.

اپل می‌گوید که توزیع مستقیم اپلیکیشن ازطریق وب‌سایت‌ها در بهار سال آینده ازطریق به‌روزرسانی جدید iOS در دسترس قرار می‌گیرد. این نخستین باری است که چنین قابلیتی برای گوشی‌های آیفون فراهم می‌شود.

توسعه‌دهندگان اروپایی همچنین ازاین‌پس می‌توانند هنگام هدایت کاربران به وب‌سایت خودشان برای تکمیل فرآیند خرید، نحوه‌ی نمایش تبلیغات درون‌برنامه‌ای و تخفیف‌ها را اصلاح کنند. تا پیش از این تغییر، توسعه‌دهندگان مجبور به استفاده از طرح‌های اپل بودند.

تغییراتی که با فشار اروپا در اکوسیستم اپل اعمال شده‌اند، همچون زلزله‌هایی مهیب به نظر می‌رسند که تا قبل از تصویب DMA (قانون بازار‌های دیجیتال) کسی آنها را پیش‌بینی نمی‌کرد.

تغییر بزرگ اول، معرفی سیستم سایدلود ازطریق فروشگاه‌های غیرمتفرقه بود؛ در دومین تغییر مهم، اپل مجبور شد سیستمی برای انتقال اطلاعات آیفون به گوشی‌های اندرویدی توسعه دهد و حالا سومین ضربه‌ی بزرگ به «باغ محصور» اپل وارد شده است.

منبع: زومیت

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->