صفحه نخست روزنامه‌های کشور - دوشنبه ۱۸ فروردین ۱۴۰۴ تذکر رسمی به روزنامه کیهان برای انتشار مطلب خلاف مصالح ملی درباره سردار سلیمانی و ترامپ ابوالقاسم خوشرو یکی از ۱۰ عکاس برتر جهان شد راز استقبال کم از سریال پایتخت ۷ فاش شد فیلم ماینکرفت در افتتاحیه اکران رکورد زد روسفید از سیاه بازی‌های زمانه | یادی از نعمت‌الله گرجی، بازیگر تئاتر و سینما و تلویزیون داریوش خنجی؛ فیلمبردار مطرح ایرانی در راه جشنواره کن ماجرای تمسخر ایلان ماسک و ترامپ توسط «مایک مایرز» کمدین مشهور ماجرای قتل متیو پری، بازیگر سریال فرندز، توسط یک پزشک آموزش داستان نویسی | تداوم حافظه (بخش چهارم) تلخ و شیرین های هنری شهر | نگاهی گذرا به اتفاقات و رویداد های مهم هنری مشهد در سالی که گذشت نمایش چهار اثر از کانون پرورش فکری کودکان در کرواسی شعر، دورچین برنامه‌های تلویزیون نیست | درباره «سرزمین شعر» که فصل چهارم آن به تازگی پایان یافته است مهلت ارسال آثار به جشنواره فیلم ۱۰۰ تمدید شد برگزاری بزرگداشت نظامی در مزارشریف دانلود قسمت ۱۳ سریال پایتخت ۷ + تماشای فیلم «مجتبی خان‌قیطاقی» معاون هنری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی شد
سرخط خبرها

محسن چاوشی ۱۰ زندانی یزدی را آزاد کرد (۲۲ اسفند ۱۴۰۲)

  • کد خبر: ۲۱۷۰۲۳
  • ۲۲ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۹:۰۲
محسن چاوشی ۱۰ زندانی یزدی را آزاد کرد (۲۲ اسفند ۱۴۰۲)
محسن چاوشی، خواننده محبوب کشورمان با کمک ۲۰۰ میلیون تومانی خود مقدمات آزادی ۱۰ زندانی مالی جرائم غیرعمد را فراهم کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، با پیگیری محسن چاوشی و کمک ۲۰۰ میلیونی خیرین جمعیت حیدر، زمینه آزادی ۱۰ زندانی جرایم غیر عمد استان یزد و بازگشت آنها به آغوش گرم خانواده در آستانه سال نو فراهم شد.

خواننده محبوب کشورمان با درج فراخوان کمک به آزادی محکومین جرایم غیر عمد یزدی در صفحه اجتماعی خود ظرف مدت زمان بسیار کوتاهی ساعت مبلغ ۲۰۰ میلیون تومان را برای آزادی محکومان فراهم کرد.

این هنرمند مطرح و پرطرفدار که سابقه کمک به آزادی بسیاری از محکومین مالی جرایم غیر عمد را کشور را در پرونده خود دارد، شنبه فراخوان کمک به آزادی ده محکوم مالی را با مبلغ ۲۰۰ میلیون تومان در صفحه اجتماعی خود اعلام کرده و ظرف مدت زمان بسیار کوتاهی این مبلغ توسط طرفداران و دوستداران این چهره هنری تحت عنوان جمعیت حیدر جمع آوری شد.

سید مسعود عظیمی، مدیر نمایندگی ستاد مردمی دیه استان یزد در خصوص این اقدام خداپسندانه توسط این هنرمند محبوب کشور گفت: هنرمند واقعی کسی است که به افکار و صداهای درونی خود گوش می‌کند آن را با چاشنی خلاقیت و نوآوری ترکیب می‌کند آنها را از طریق یک مهارت مانند موسیقی به تصویر می‌کشد و در کنار آن از شهرت و محبوبیت خود استفاده کرده و در راستای کمک به مردم و هم نوع استفاده می‌کند.

وی ادامه داد: اینکه یک هنرمند از تمام ظرفیت‌های خود در راستای آزادی مددجویان جرایم غیر عمد استفاده می‌کند نشان از درک بالای او از معنی هنر است و بسیار خرسندیم که قطار کمک این هنرمند برای دومین بار به ایستگاه یزد رسید و این خواننده محبوب آزادی را قبل از عید نوروز به زندانیان جرایم غیر عمد عیدی داد.

گفتنی است؛ این خواننده پر طرفدار کشور سال گذشته نیز مبلغ ۱۰۰ میلیون تومان را به ستاد دیه استان یزد اهدا کرده بود.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->