پربیننده‌ترین سریال‌های ۲۰۲۵ را بشناسید ساخت یک مجموعه مستند درباره سپهبد شهید غلامعلی رشید برگزاری آیین بزرگداشت حامیان نسخ خطی بازگشت «کامرون دیاز» به سینما پس از ده سال بازیگران جدید کمدی علمی‌تخیلی «گروه آلفا» معرفی شدند نمایش «خودها» در پردیس تئاتر مستقل مشهد | تجربه‌ سفر به اعماق خویش فراخوان جایزه پژوهش سینمایی ۱۴۰۴ منتشر شد فیلم‌های سینمایی آخر هفته تلویزیون (۲۶ و ۲۷ تیر ۱۴۰۴) + زمان پخش فیلم جدید اکتای براهنی رکورد زد | «پیرپسر» ۵۰ میلیاردی شد! اولین تصویر از پوستر رسمی فیلم جدید بهرام افشاری + عکس ویدئو | امیرحسین رستمی درباره علت مهاجرت نکردنش از ایران گفت حضور مجتبی جباری در مراسم رونمایی کتاب «آبی آنتیک» + عکس «کارناوال» را مخاطب جلو‌ می‌برد | هنر گفت‌وگو با مردم به سبک رامبد جوان سه کتاب تازه نشر ماهی برای علاقه‌مندان به علم نگاهی به نمایش «چه کسی جوجه‌تیغی را کشت؟» | سرگیجه‌ای خنده‌آور اما گزنده نخستین تصویر از غول مهربان سریال هری پاتر + عکس
سرخط خبرها

آزادی ۵۰ زندانی با کمک طرفداران «محسن چاوشی»

  • کد خبر: ۲۱۶۱۹۰
  • ۱۹ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۰:۵۳
آزادی ۵۰ زندانی با کمک طرفداران «محسن چاوشی»
علاقه‌مندان به محسن چاوشی در آخرین فراخوان آزادی مرتبط با سال ۱۴۰۲ زمینه رهایی ۵۰ زندانی جرایم غیرعمد فراهم کردند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سابقه تعامل محسن چاوشی با ستاد مردمی رسیدگی به امور دیه و کمک به زندانیان نیازمند اگر چه به سال‌ها دور بازمی‌گردد، اما امسال در شمار پرشورترین سال‌های همکاری این ترانه‌سرا و هنرمند در حوزه آزادی زندانیان غیربزهکار به حساب می‌آید که در نقطه پایانی این سطر حمایتی که هجدهم اسفند ثبت شد، زمینه رهایی ۵۰ زندانی مرد و زن بدهکار در جرایم غیرعمد از زندان‌های سطح استان آذربایجان‌شرقی، یزد، فارس، مازندران و خوزستان فراهم آمد.

رقم بدهی این زندانیان مساعدت شده از پنج استان، رقمی افزون بر پنج میلیارد تومان بود، اما به همت نمایندگی‌های ستاد مردمی دیه و به طور ویژه اقدامات موثر کمیته‌های صلح و سازش بخش عمده‌ای از دیون خصوصی محکومان طی فرآیند آزادی زندانیان در قالب گذشت و ارائه دادخواست اعسار از رقم محکومٌ‌به کسر شد و با تامین باقیمانده ۸۵۰ میلیون تومانی تعهدات این زندانیان غیرعمد از جانب طرفداران محسن چاوشی، جواز آزادی مددجویان یادشده صادر شد تا در آستانه ماه مهمانی خدا و در روز‌های منتهی به نورو، این محبوسان اغلب عائله‌مند به آغوش پر مهر خانواده بازگردند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->