قالیباف: ورود بانک آینده به فرایند گزیر یک موفقیت بزرگ برای نظام تصمیم‌گیری و حکمرانی کشور بود سفیر ایران در پاکستان: رئیس‌جمهور دستور واردات ۴۰۰ هزار تن برنج پاکستانی را صادر کرد سفر رئیس جمهور ایالات متحده آمریکا به آسیا خراسان رضوی، پیشتاز در دیپلماسی استانی سفیر ایران در دوشنبه، از آمادگی ایران برای گسترش همکاری در بازار مالی و سرمایه تاجیکستان خبر داد بقایی: رژیم اسرائیل بزرگ‌ترین نقض‌کننده همه هنجارهای حقوق بشردوستانه بین‌المللی است بررسی ایرادات شورای نگهبان درباره لایحه حذف ۴ صفر از پول ملی در مجلس دیپلمات ارشد روس: آمریکا و اسرائیل مقصر وضعیت پیرامون برنامه هسته‌ای ایران هستند معاون اول رئیس جمهور: نیازمند تعامل دوسویه بین دانشگاه و نظام حکمرانی کشور هستیم ترامپ از تمایل خود برای دیدار با کیم جونگ اون خبرداد عراقچی درخصوص گسترش روابط با قزاقستان ابراز امیدواری کرد قاچاقچی ارزی در مشهد به جزای نقدی میلیاردی محکوم شد وزیر میراث فرهنگی: دولت به‌تنهایی توان تأمین منابع حفظ بناهای تاریخی را ندارد چهارمین نشست اجلاس وزرای کشور عضو اکو به میزبانی تهران برگزار خواهد شد خطیب‌زاده: ایران تنها به زبان احترام پاسخ می‌دهد دهلی نو: هند با فشار معامله تجاری امضا نخواهد کرد ترامپ دستور اعزام ناو هواپیمابر آمریکا به کارائیب را صادر کرد واکنش FATF به تصویب پالرمو در ایران: فعلا در لیست سیاه بمانید فرانسه به اوکراین جنگنده و موشک جدید می دهد پایان حقوقی قطعنامه ۲۲۳۱؛ ایران، روسیه و چین خاتمه راستی‌آزمایی برجام را به آژانس اعلام کردند ایهود باراک به تجاوز جنسی وحشیانه متهم شد حمله پهپادی اسرائیل به یک خودرو در جنوب لبنان با ۲ شهید بازدید عراقچی از منزل رهبر معظم انقلاب در مشهد + تصاویر افشاگری ترامپ درباره نقشش در انفجار پیجرهای حزب‌الله لبنان انفجار ۲ بمب در خیبرپختونخوا پاکستان رئیس مجلس شورای اسلامی: از تصمیم دولت برای واگذاری اختیارات به استان‌ها حمایت می‌کنم عارف: شبکه نخبگان ایرانی در داخل و خارج کشور تشکیل شود
سرخط خبرها

سازمان ملل: چندین سال زمان می‌برد تا غزه بار دیگر به جای امنی بدل شود

  • کد خبر: ۲۱۷۶۴۵
  • ۲۶ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۵:۵۴
سازمان ملل: چندین سال زمان می‌برد تا غزه بار دیگر به جای امنی بدل شود
آژانس امداد و کاریابی برای آوارگان فلسطینی موسوم به آنروا هشدار داد چندین سال طول می‌کشد تا نوار غزه بار دیگر به مکان امنی بدل شود.

به گزارش شهرآرانیوز، آنروا می‌گوید حملات رژیم صهیونیستی باعث شده تا ۲۳ میلیون تن آوار و مهمات منفجر نشده در سراسر غزه باقی بماند که این خود به تهدیدی برای آینده این باریکه بدل می‌شود.

به نقل از شبکه خبری یورونیوز، دفتر هماهنگی کمک رسان سازمان ملل نیز می‌گوید نیرو‌های کشف و خنثی سازی مین هم اکنون در حال بررسی و ارزیابی تهدید مواد منفجره و آموزش به سکنه غزه درباره این خطرات هستند.

سازمان ملل: چندین سال زمان می‌برد تا غزه بار دیگر به جای امنی بدل شود

این دفتر همچنین می‌افزاید تلاش‌های این گروه به دلیل محدودیت‌ها در واردات تجهیزات خنثی سازی مین و الزامات مجوز برای استقرار پرسنل متخصص با مشکل مواجه شده است.

سازمان ملل همچنین اعلام کرد عملیات کنونی ارتش رژیم صهیونیستی در غزه هم باعث تعداد تلفات غیرمنتظره و بی‌خانمانی بیش از ۱.۵ میلیون نفر شده و هم تخریب جدی و گسترده زیرساخت‌ها را در پی داشته است.

درحالیکه رژیم صهیونیستی به بمباران بی‌امان باریکه غزه ادامه می‌دهد، تصاویر ماهواره‌ای نشان می‌دهند که بیش از ۱۵۰ هزار ساختمان و منزل مسکونی تخریب شده یا آسیب دیده‌اند.

در سراسر غزه، مناطق مسکونی تخریب و آوار بدل شده و مدارس و دانشگاه‌ها تخریب شده، مسیر‌ها قابل استفاده نیستند و خدمات آب و سایر زیرساخت‌ها نیز دیگر فعال نیستند.

سازمان ملل می‌گوید فعالیت اقتصادی در باریکه غزه و در تمامی بخش‌های آن متوقف شده بجز خدمات محدود غذایی و درمانی و تاثیر این جنگ بر رفاه مردم غیرقابل ارزیابی است.

بدتر از همه این است که بسیاری از خسارات ناشی از عملیات نظامی متعدد قبلی اشغالگران در نوار غزه، بدون بازسازی باقی مانده است.

علاوه بر زیرساخت‌ها و مکان‌ها، خانواده‌ها و محل اسکان آنها نیز تخریب شده، هزاران نفر برای بقیه عمر با جراحات این جنگ زندگی می‌کنند و اردوگاه‌های چادری در رفح که خیلی‌ها به آنجا گریخته‌اند، برای مدت‌ها باقی می‌مانند.

آژانس‌های امدادی همچنین درباره تاثیر شدید جنگ بر سلامت جسمی و روانی فلسطینیان هشدار داده‌اند.

همزمان با افزایش فشار بر رژیم صهیونیستی برای آنکه اجازه ورود کمک‌ها را به غزه بدهد، سازمان ملل تخمین می‌زند که بیش از نیم میلیون سکنه غزه با قحطی روبه‌رو هستند.

همچنین، تخمین زده می‌شود که ۱۷ هزار کودک فلسطینی یا بی‌خانمان و آواره هستند یا از والدین خود جدا افتاده‌اند.

آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل نیز بار‌ها درباره ضرورت یک آتش‌بس فوری بشردوستانه در غزه تاکید کرده و بار دیگر بر درخواستش از طرف‌های درگیر در غزه برای توقف جنگ اصرار ورزیده است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->