کانادا تحریم‌های ایران را دوباره فعال کرد + جزئیات (۹ مهر ۱۴۰۴) عربستان: وتو، چراغ سبز به «اسرائیل» برای گسترش تجاوز است ماکرون: روسیه در حال تولید سلاح‌های بسیار بیشتر و با سرعت بالاتری است قالیباف: باید از هرگونه ساده‌انگاری و تقلیل‌گرایی نسبت به پدیده‌های نو پرهیز کنیم | «جهاد تولید فکر نو» جهادی مقدس است فرودگاه‌های رژیم اسرائیل تعطیل و حرکت قطارها متوقف شدند تشکیلات خودگردان: جهان برای تشکیل کشور مستقل فلسطین متحد شده است شهادت ۱۰۳ نفر از زمان آتش‌بس در لبنان (۹ مهر ۱۴۰۴) حمله پهپادی به خودرویی در جنوب لبنان | یک نفر به شهادت رسید + عکس (۹ مهر ۱۴۰۴) حمله پهپادی یمن به اراضی اشغالی (۹ مهر ۱۴۰۴) تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران + جزئیات (۹ مهر ۱۴۰۴) واکنش عراق به طرح ترامپ برای پایان جنگ غزه موافقت مشروط مجمع تشخیص مصلحت نظام با پیوستن ایران به CFT صالحی امیری: خراسان رضوی باید الگوی استان‌های دیگر باشد | جایگاه ممتاز استان در قطب زیارت، قطب صنایع دستی و قطب گردشگری سلامت انفجار شدید در نیویورک + فیلم (۹ مهر ۱۴۰۴) وزیر دفاع: تقویت روابط با ترکیه به افزایش ثبات مرز‌ها کمک می‌کند (۹ مهر ۱۴۰۴) واکنش حماس به خط‌ونشان وزیر جنگ اسرائیل حماس خواهان حذف مفاد خلع سلاح مقاومت در طرح ترامپ شد قسد و عناصر جولانی در شمال سوریه دوباره درگیر شدند (۹ مهر ۱۴۰۴) مصر: غزه باید توسط فلسطینی‌ها مدیریت شود وزیر دفاع ایران وارد ترکیه شد (۹ مهر ۱۴۰۴) درخواست ایران برای اعمال فوری تحریم‌های جامع علیه تل‌آویو پزشکیان: نباید نیروهای علمی را به صرف یک اظهار نظر محروم کرد روایت عراقچی در هیئت دولت از سهم کارشکنی‌های آمریکایی‌ها در شکست مذاکرات روسیه و هند رزمایش ۱۵ روزه مشترک خود را آغاز کردند
سرخط خبرها

سازمان ملل: چندین سال زمان می‌برد تا غزه بار دیگر به جای امنی بدل شود

  • کد خبر: ۲۱۷۶۴۵
  • ۲۶ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۵:۵۴
سازمان ملل: چندین سال زمان می‌برد تا غزه بار دیگر به جای امنی بدل شود
آژانس امداد و کاریابی برای آوارگان فلسطینی موسوم به آنروا هشدار داد چندین سال طول می‌کشد تا نوار غزه بار دیگر به مکان امنی بدل شود.

به گزارش شهرآرانیوز، آنروا می‌گوید حملات رژیم صهیونیستی باعث شده تا ۲۳ میلیون تن آوار و مهمات منفجر نشده در سراسر غزه باقی بماند که این خود به تهدیدی برای آینده این باریکه بدل می‌شود.

به نقل از شبکه خبری یورونیوز، دفتر هماهنگی کمک رسان سازمان ملل نیز می‌گوید نیرو‌های کشف و خنثی سازی مین هم اکنون در حال بررسی و ارزیابی تهدید مواد منفجره و آموزش به سکنه غزه درباره این خطرات هستند.

سازمان ملل: چندین سال زمان می‌برد تا غزه بار دیگر به جای امنی بدل شود

این دفتر همچنین می‌افزاید تلاش‌های این گروه به دلیل محدودیت‌ها در واردات تجهیزات خنثی سازی مین و الزامات مجوز برای استقرار پرسنل متخصص با مشکل مواجه شده است.

سازمان ملل همچنین اعلام کرد عملیات کنونی ارتش رژیم صهیونیستی در غزه هم باعث تعداد تلفات غیرمنتظره و بی‌خانمانی بیش از ۱.۵ میلیون نفر شده و هم تخریب جدی و گسترده زیرساخت‌ها را در پی داشته است.

درحالیکه رژیم صهیونیستی به بمباران بی‌امان باریکه غزه ادامه می‌دهد، تصاویر ماهواره‌ای نشان می‌دهند که بیش از ۱۵۰ هزار ساختمان و منزل مسکونی تخریب شده یا آسیب دیده‌اند.

در سراسر غزه، مناطق مسکونی تخریب و آوار بدل شده و مدارس و دانشگاه‌ها تخریب شده، مسیر‌ها قابل استفاده نیستند و خدمات آب و سایر زیرساخت‌ها نیز دیگر فعال نیستند.

سازمان ملل می‌گوید فعالیت اقتصادی در باریکه غزه و در تمامی بخش‌های آن متوقف شده بجز خدمات محدود غذایی و درمانی و تاثیر این جنگ بر رفاه مردم غیرقابل ارزیابی است.

بدتر از همه این است که بسیاری از خسارات ناشی از عملیات نظامی متعدد قبلی اشغالگران در نوار غزه، بدون بازسازی باقی مانده است.

علاوه بر زیرساخت‌ها و مکان‌ها، خانواده‌ها و محل اسکان آنها نیز تخریب شده، هزاران نفر برای بقیه عمر با جراحات این جنگ زندگی می‌کنند و اردوگاه‌های چادری در رفح که خیلی‌ها به آنجا گریخته‌اند، برای مدت‌ها باقی می‌مانند.

آژانس‌های امدادی همچنین درباره تاثیر شدید جنگ بر سلامت جسمی و روانی فلسطینیان هشدار داده‌اند.

همزمان با افزایش فشار بر رژیم صهیونیستی برای آنکه اجازه ورود کمک‌ها را به غزه بدهد، سازمان ملل تخمین می‌زند که بیش از نیم میلیون سکنه غزه با قحطی روبه‌رو هستند.

همچنین، تخمین زده می‌شود که ۱۷ هزار کودک فلسطینی یا بی‌خانمان و آواره هستند یا از والدین خود جدا افتاده‌اند.

آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل نیز بار‌ها درباره ضرورت یک آتش‌بس فوری بشردوستانه در غزه تاکید کرده و بار دیگر بر درخواستش از طرف‌های درگیر در غزه برای توقف جنگ اصرار ورزیده است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->