توضیحات قوه قضائیه درباره آخرین وضعیت پرونده کرسنت و حساب بانکی بابک زنجانی در مالزی سقوط مرگبار کارگر جوان از ساختمان در حال احداث مشهد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) دستگیری ۲۵۹ معتاد و مواد فروش در مشهد در هفته فراجا (مهر ۱۴۰۴) لزوم ثبت‌نام دانش‌آموزان ایرانی فاقد مدارک هویتی در اسرع وقت وزیر آموزش و پرورش: امسال بیش از ۱۵۰ هزار کودک در مقطع ابتدایی از تحصیل جا ماندند (۱۶ مهر ۱۴۰۴) ترس‌های اجباری نتایج نهایی کنکور ۱۴۰۴ کی اعلام می‌شود؟ رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد: مشهد باید در موضوعات گردشگری سلامت و فرهنگی، نقش ملی و منطقه‌ای ایفا کند آموزش کمک‌های اولیه به رانندگان باید در صدور گواهینامه الزامی شود ۱۰ درصد ایرانیان کالری لازم را دریافت نمی‌کنند دارورسانی رایگان درب منزل بیماران‌ ام‌اس در سراسر کشور کاهش آمار تصادفات درون‌شهری در خراسان رضوی طی شش‌ماهه نخست ۱۴۰۴ ۷۰ تا ۸۰ درصد نوزادان کم‌وزن، با تغذیه مناسب به منحنی رشد طبیعی بازمی‌گردند اهدای اعضای جوان مرگ مغزی در مشهد به بیماران نیازمند زندگی دوباره بخشید (۱۶ مهر ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی کاهش کیفیت هوا در مشهد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) هدف‌گذاری جذب ۵ میلیون گردشگر از عراق | آرامگاه شمس در مهر ۱۴۰۵ بهره‌برداری می‌شود آتش به دامنه دماوند افتاد | نابودی ۸ هکتار پوشش گیاهی به دلیل سهل‌انگاری گردشگران رئیس جدید دانشگاه آزاد اسلامی: فعالیت دانشگاه آزاد بدون هیچ وقفه‌ای ادامه می‌یابد از شیر مادر تا صبحانه مدرسه، مسیر سلامت کودکان ایرانی درباره تربیت فرزندانی قوی اما خسته که نقاب قدرت بر چهره دارند | قوی، اما ترک خورده برگزاری رویداد بین‌المللی خاطره‌نویسی با هدف زنده‌نگه‌داشتن یاد شهدای جنگ ۱۲ روزه + شرایط شرکت در رویداد کمبود بیش از ۸ هزار محیط‌بان در کشور احیای دریاچه ارومیه با جدیت در حال پیگیری است صدور کیفرخواست برای سرنشینان کشتی قاچاق سوخت در هرمزگان | سرنشینان، اتباع ۴ کشور خارجی بودند سالانه حدود ۱۰۰ هزار شکایت در سامانه ۱۳۶ ثبت می‌شود گروگان‌گیری کارشناسان اورژانس توسط همراهان بیمار در ساوه | دلیل درگیری و ضرب‌وشتم چه بود؟ پیگیری خسارات جنگ ۱۲ روزه در مراجع قضایی ایران و خارج از کشور همه مراسمات در کافه‌ها رصد می‌شوند | با هرگونه تخلف و برنامه دور از شئونات فورا برخورد می‌شود برخی دانش‌آموزان مدارس فنی و کارودانش مشهد بدون کتاب هستند | کتاب های جدید هنرستانی ها درگیر چاپ مجدد!
سرخط خبرها

مرگ دلخراش زوج جوان در حادثه رانندگی محور بردسکن به خلیل آباد (۲۷ اسفند ۱۴۰۲)

  • کد خبر: ۲۱۷۷۳۶
  • ۲۷ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۰:۴۲
مرگ دلخراش زوج جوان در حادثه رانندگی محور بردسکن به خلیل آباد (۲۷ اسفند ۱۴۰۲)
براثر برخورد وانت نیسان با پژو سواری در محور بردسکن به خلیل آباد یک زوج جوان جان باختند.

به گزارش شهرآرانیوز، سرهنگ حسین شاکری، فرمانده پلیس راه بردسکن گفت: در آستانه سال نو و با آغاز سفر‌های نوروزی متاسفانه بر اثر برخورد یک دستگاه وانت نیسان با یک پژو سواری در کیلومتر ۵ محور بردسکن به خلیل آباد حوالی روستای شفیع آباد، یک زوج جوان بر اثر شدت برخورد دو خودرو در دم جان باختند و دو فرزند این خانواده و راننده نیسان نیز مجروح شدند.

وی افزود: در این حادثه راننده وانت نیسان که حامل بار پرتقال بوده است بدلیل انحراف به چپ با یک دستگاه پژو سواری به صورت شاخ به شاخ برخورد می‌کند.

فرمانده پلیس راه بردسکن گفت: راننده نیسان که از شمال به سمت شهرستان کوهسرخ در حرکت بوده است به خاطر بعد مسافت و رانندگی مداوم و کهولت سن باعث خستگی و خواب آلودگی او شده بود که اولین حادثه نوروزی در محور‌های مواصلاتی شهرستان بردسکن را ثبت کرد.

سرهنگ شاکری از اجرای طرح نوروزی پلیس راه خبر داد و افزود: این طرح از ۲۵ اسفند ماه تا ۱۵ فروردین ماه ادامه دارد و در این زمینه هفت تیم از پلیس راه و دو تیم کمکی با مساعدت فرمانداری و اداره حمل و نقل جاده‌ای با مشارکت بیش از ۸۰ نفر در اجرای این طرح پلیس راه را کمک خواهند کرد تا نوروزی بدون حادثه داشته باشیم.

فرمانده پلیس راه بردسکن از رانندگان خواست با توجه به اینکه در حوزه استحفاظی شهرستان بردسکن تمامی راه‌ها دو طرفه است و حتی یک کیلومتر راه دو بانده نداریم و باید در هنگام رانندگی با سرعت مطمئنه حرکت کنند و اگر مسافت آنها طولانی است هر دو ساعت حداقل ۱۵ دقیقه استراحت و یا با راننده کمکی به مسیر خود ادامه دهند تا شاهد حوادث ناگوار نباشیم.

منبع: صداوسیما

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->