ویدئو | بابک شهبازی چه اطلاعاتی را به موساد فروخته بود؟ + تصاویری از اعترافات و لحظه دستگیری مصلی و المان شهدای مدافع حرم بوستان خورشید و ۱۵ پروژه عمرانی در منطقه ۹ مشهد فردا (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) افتتاح می‌شود شهردار مشهد مقدس: جهاد تبیین و امیدآفرینی یکی از وظایف اصلی خبرنگاران است سکونت ۲۰ میلیون نفر در بافت‌های ناکارآمد | تعریف ۱۸‌ همت پروژه توسط دفاتر تسهیلگری سخنگوی وزارت خارجه: ایران و اروپا امروز به صورت تلفنی رایزنی می‌کنند استاندار خراسان رضوی: کنگره بزرگداشت ۱۸ هزار شهید استان فرصتی مهم برای همگرایی است بوستان جدید در مشهد با امکانات ویژه | پارک بانوان بوستان کرامت در دست احداث کریمدادی: پروژه بوستان کرامت با مشکل تأمین منابع مالی مواجه است وضعیت ناسالم هوای مشهد تا عصر امروز (چهارشنبه، ۲۶ شهریور ۱۴۰۴) برای گروه‌های حساس شهردار مشهدمقدس از تلاش برای تکمیل بوستان کرامت تا پایان سال جاری خبرداد (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) آغاز فعالیت دبیرخانه نشان مشهدالرضا (ع) قالیباف: پیشرفت کشور در گرو فرصت دادن به نخبگان است + فیلم گروسی با یک مقام آلمانی درباره ایران گفت‌وگو کرد تسریع در ابلاغ آرای ماده ۱۰۰ در مشهد؛ تضمینی برای حقوق مالکین خودکفایی در ساخت تجهیزات مکانیکی پالایشگاه گاز در مشهد «مشهد مهربان»؛ هم‌افزایی شهروندان و نهاد‌ها برای بازگرداندن کودکان بازمانده از تحصیل اجاره ملک در مشهد ثابت ماند | مبلغ اجاره‌ها مشابه با سال قبل پویش «مشهد مهربان»، گامی مهم برای بازگرداندن کودکان بازمانده از تحصیل مشهدی به چرخه آموزش جزئیات برگزاری بیست‌وچهارمین نمایشگاه عرضه مستقیم کالا (فروش پاییزه) مشهد کیفیت هوای شهر مشهد در وضعیت «قابل‌قبول» است (۲۵ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

فرماندار مشهد: با توجه به باراش باران، ظرفیت‌ اسکان زائران مطلوب است + فیلم

  • کد خبر: ۲۱۸۱۲۹
  • ۲۹ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۷:۰۸
فرماندار مشهد: با توجه به باراش باران، ظرفیت‌ اسکان زائران مطلوب است + فیلم
فرماندار مشهد گفت: در حوزه اقامت با توجه به اینکه نزولات آسمانی خواهیم داشت، ظرفیت‌های خوبی در نظر گرفته شده است تا بتوانیم در خدمت زائران باشیم.
نیما صارمی
خبرنگار نیما صارمی

به گزارش شهرآرانیوز، محسن داوری در جمع خبرنگاران در خصوص بازدید از غرفه‌های تنظیم بازار در سطح شهر مشهد اظهار کرد: با توجه به اینکه ایام تعطیلات در پایان سال آغاز شده؛ تدابیری ویژه این ایام اندیشیده شده است تا برای زائران و مجاوران در ایام سال تحویل رفاهیاتی در نظر گرفته شود.

وی افزود: امروز یک بازدید از سطح شهر مشهد و خدمات شهری داشتیم تا نحوه خدمت‌رسانی به مردم در مورد ارزاق و کالا‌های اساسی را از نزدیک مشاهده کنیم. پیش‌بینی‌ها و برنامه ریزی‌هایی که برای بازار‌های موقت در نظر گرفته شده، انجام شده است و خدمت‌رسانی خوبی به مردم داده می‌شود و مردم نیز رضایت داشتند.

فرماندار مشهد خاطرنشان کرد: تمام ظرفیت‌های مشهد را پای کار آوردیم تا در ایام تعطیلات در خدمت زائران باشیم.داوری گفت: در حوزه اقامت با به اینکه نزولات آسمانی خواهیم داشت، ظرفیت‌های خوبی در نظر گرفته شده است تا بتوانیم در خدمت زائران باشیم.

وی افزود: قرارگاه خدمات سفر به صورت شبانه‌روزی در خدمت زائران قرار دارد و پاسخگوی نیاز آنان است. تیم‌های گشت راهنمای زائر به صورت سیار خدمت‌رسانی می‌کنند. بر حمل و نقل نیز نظارت داریم تا زائران بتوانند در تعطیلات نوروز زیارت خود را با آرامش انجام دهند.

فرماندار مشهد در خصوص تمهیدات سنجیده شده ویژه زائران در ایام تحویل سال در مشهد گفت: در شب تحویل سال نو، حمل و نقل درون شهری در سمت حرم به صورت شبانه‌روزی فعالیت دارد. تمام ظرفیت‌های مسقف حرم نیز فعال شده است تا زائران را در حین بارش باران مدیریت کنند، قطعا زائران و مجاوران نیز ملاحظاتی خواهند داشت که بارش باران را مدیریت کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->