نایب‌رئیس شورای شهر مشهد: واسطه‌گری‌های ناسالم، گردشگری سلامت مشهد را زمین‌گیر کرد شهردار مشهد مقدس: فلسفه وجودی مشهد، بر محور ولایت و امامت است | گردشگری سلامت، نیازمند سامان‌دهی و مقابله با دلالی + فیلم رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: زائران مشهد باید تجربه‌ای فراتر از زیارت داشته باشند آیین رونمایی از اکوسیستم گردشگری «زیوان» شهرداری مشهد برگزار شد وزارت بهداشت در پی حذف هپاتیت C تا ۳ سال آینده والدِ آگاه، والدِ ناآگاه | باید و نباید‌های تربیت کودک از دو منظر روان‌شناختی و دینی مهاجرانی: نمایندگان حق دارند وزرا را استیضاح کنند، اما سیاسی‌کاری ممنوع اعلام نتایج دوره بدون آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد ویژه استعدادهای درخشان آمریکا مدعی شد یک سرکرده القاعده در سوریه به هلاکت رسیده است تدابیر مدیریت شهری مشهد برای آبیاری فضای سبز | تابستان داغ، مغلوب سرسبز‌ی شهر کیفیت هوای امروز مشهد همچنان «ناسالم برای افراد حساس» (۱۶ مهر ۱۴۰۴) آغاز اجرای قرارداد بازسازی ۱۷۸ دستگاه اتوبوس فرسوده در ناوگان اتوبوسرانی مشهد پلمب ۲ کافی‌شاپ متخلف در بولوار وکیل‌آباد مشهد (۱۵ مهر ۱۴۰۴) رشد چشمگیر مشارکت مردمی مشهد در «طرح قرار زیارت»؛ بهره‌مندی بیش از ۱۱۰ هزار نفر در شش‌ماهه نخست ۱۴۰۴ رشد ۶۲ درصدی فضا‌های اختصاصی بانوان در مشهد تا پایان دوره ششم مدیریت شهری نمک مصرفی شهر مشهد هنوز هم از کیلومترها دورتر می‌آید تا دل شهر | معدن‌های دروازه قوچان برگزاری جشنواره «شادبوم» با محوریت پرچم ایران بازدید شهردار مشهد مقدس از روند احداث پارک شهربانو بوستان بسیج | افزایش ۳۰ هکتاری فضاهای بوستان‌های ورزشی ویژه بانوان در دوره ششم مدیریت شهری + فیلم حال سخنگوی دولت وسط نشست خبری بد شد | بازگشت مهاجرانی به نشست خبری + فیلم (۱۵ مهرماه ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

استقبال از بهار ۱۴۰۳ ویژه‌تر از سال‌های پیش است

  • کد خبر: ۲۱۸۳۹۱
  • ۰۳ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۰
استقبال از بهار ۱۴۰۳ ویژه‌تر از سال‌های پیش است
عضو شورای اسلامی شهر مشهد مقدس گفت: توجه به المان‌ها و مضامین هویتی در استقبال از بهار ۱۴۰۳، موجب متمایز و ویژه‌تر شدن این جشنواره نسبت به سنوات قبل شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، سیدحسین علوی‌مقدم در حاشیه بازدید از المان‌های نوروزی سطح شهر، با گرامیداشت و تبریک بهار طبیعت و بهار قرآن، اظهارکرد: امیدواریم به برکت این تقارن مبارک و فرخنده، مورد عنایت خاصه درگاه احدیت قرار بگیریم.

وی در ادامه با بیان اینکه حوزه معاونت‌های فرهنگی و خدمات شهری شهرداری مشهد برنامه‌ها و اقدامات مختلفی را برای استقبال از بهار ۱۴۰۳ اجرایی کرده‌اند، گفت: ثمره این برنامه‌ریزی و فعالیت‌های مستمر که از چندماه قبل از بهار صورت گرفته، در گوشه گوشه شهر ملموس و مشهود است.

علوی‌مقدم، استقبال از بهار ۱۴۰۳ را متمایز و ویژه‌تر از سال‌های قبل دانست و افزود: یکی از ویژگی‌های بارز و شاخص امسال، توجه به المان‌های هویتی است؛ از نگاه سازمان فرهنگی شهرداری برای پیاده‌سازی این رویکرد جدید تقدیر و تشکر می‌کنم.

عضو شورای اسلامی شهر مشهد مقدس، دیگر ویژگی استقبال از بهار امسال را جانمایی المان‌های نوروزی در تمام نقاط سطح شهر، به ویژه مناطق کم‌برخوردار عنوان کرد و گفت: همه سعی مدیریت شهری بر این بوده که حال و هوای بهاری و نشاط و شادابی ماه میهمانی خدا را در تمام شهر، گسترش دهد.

علوی‌مقدم اشاره‌ای هم به بازدید از ایستگاه استقبال از زائر منطقه ۷ شهرداری مشهد داشت و تصریح کرد: خوشبختانه تعامل و همراهی دستگاه‌های مختلف، با محوریت شهرداری مشهد، موجب شده تا زائر در زمان ورود، بسته کاملی از خدمات مورد نیاز خود را بتواند دریافت کند و از بدو ورود به مشهد، میزبانی شایسته و خدمات‌رسانی به زائر آغاز می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->