حل معمای قتل هولناک سالارآباد پس از ۶ سال در مشهد | اعترافات هولناک قاتل آپاچی‌سوار زلزله استان گلستان را لرزاند (۱۰ مرداد ۱۴۰۴) جان‌باختن سه دانش‌آموز تهرانی در اردوی سواحل رامسر + جزئیات آیا نگهداری از سگ برای همه خانواده‌های دارای اوتیسم مناسب است؟ قانون به‌کارگیری سلاح توسط محیط‌بان‌ها در مجلس بررسی می‌شود قطار‌های اربعین در آستانه تکمیل ظرفیت | فروش بلیت به ۷۰ درصد رسید (۱۰ مرداد ۱۴۰۴) وضعیت قرمز خون در خراسان رضوی کاهش ۴۲ درصدی ورودی آب به سد‌های کشور و بحران واقعی کم‌آبی در کمین کلانشهر‌ها ۱۵ مصدوم و فوتی در سانحه رانندگی حامل زائران ایرنی در عراق + اسامی مصدومان (۱۰ مرداد ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (جمعه، ۱۰ مرداد ۱۴۰۴) | وزش باد پدیده جوی غالب در استان تا پایان هفته آینده حمله به دادستان رفسنجان با سلاح سرد+ جزئیات (۱۰ مرداد ۱۴۰۴) تردد دریایی زائران اربعین از بندر خرمشهر به بصره آغاز شد (۱۰ مرداد ۱۴۰۴) زلزله ۳.۲ ریشتری تهران را لرزاند (۱۰ مرداد ۱۴۰۴) توده هوای گرم در کشور تا ۵ روز آینده ماندگار است (۱۰ مرداد ۱۴۰۴) ویدیو | سخنگوی آموزش‌و‌پرورش: مشخص نیست سال آینده آزمون استخدامی داریم یا نه تحصیل ۴۵هزار دانشجوی ایرانی در خارج از ایران مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری: تناسبی بین حقوق بازنشستگان و تورم وجود ندارد از فرصت طلایی اهدای پلاسمای خون غافل نشوید | مایعی هم‌سنگ خون برگزاری آزمون برای نزدیک به ۶۰۰هزار متقاضی استخدام در آموزش و پرورش ۲۳ مجروح در حادثه‌ای در یک شهربازی عربستان سعودی + فیلم علت مشاهده دود در محدوده بیمارستان قائم(عج) مشهد چه بود؟ + فیلم (۹ مرداد ۱۴۰۴) تخفیف ۸۰ درصدی هتل‌ها در جشنواره تابستانی کیش ویدیو | رکورد گرمای هوا در مرداد شکسته شد ویدیو | سرقت مسلحانه از مغازه سکه و طلای خیابان ولی‌عصر(عج) تهران تولیت حرم مطهر حضرت معصومه(س) در بیمارستان بستری شد حریق یک اتوبوس در محور سمنان-مشهد (۹ مرداد ۱۴۰۴) راهنمای سلامت در سفر‌های تابستانی چطور از دیابت نوع ۲ پیشگیری کنیم؟
سرخط خبرها

پربازدیدترین مکان‌های تاریخی در نوروز ۱۴۰۳ | سهم خراسان رضوی چقدر است؟ (۴ فروردین ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۲۱۸۵۲۲
  • ۰۴ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۴
پربازدیدترین مکان‌های تاریخی در نوروز ۱۴۰۳ | سهم خراسان رضوی چقدر است؟ (۴ فروردین ۱۴۰۳)
اماکن و آثار تاریخی استان فارس با ثبت ۱۱۰ هزار و ۸۷۷ بازدیدکننده، بیشترین مخاطب را در دومین روز از فروردین ۱۴۰۳ داشتند و حافظیه و تخت جمشید در صدر پربازدیدها قرار گرفتند.

به گزارش شهرآرانیوز، روابط عمومی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی از فروش ۶۸۹ هزار و ۲۱۹ قطعه بلیت برای موزه‌ها و اماکن فرهنگی‌تاریخی تحت پوشش این وزارتخانه در روز دوم فروردین‌ماه ۱۴۰۳ خبر داد و اعلام کرد: تعداد ۴۹۴ هزار و ۴۱۷ بازدیدکننده در این روز از موزه‌ها و اماکن فرهنگی تاریخی بازدید کردند.

براساس پایش انجام‌شده از آمار روز دوم فروردین، استان‌های فارس (۱۱۰ هزار و ۸۷۷ نفر)، اصفهان (۵۴ هزار و ۲۶۶ نفر)، تهران و موزه‌های ستادی (۳۷ هزار و ۶۵۷ نفر)، خوزستان (۲۰ هزار و ۹۰۵ نفر) و خراسان رضوی (۱۸ هزار و ۵۴۶ نفر)، استان‌های پرمخاطب به لحاظ بیشترین میزان بازدیدکننده اعلام شدند.

در میان موزه‌ها و اماکن فرهنگی‌تاریخی در سراسر کشور از لحاظ بیشترین تعداد بازدیدکننده، حافظیه با ۳۲ هزار و ۹۰۸ مخاطب، رتبه نخست را دارد. پس از آن پایگاه میراث جهانی تخت جمشید با ۲۴ هزار و ۴۷۵ نفر، سعدیه با ۱۸ هزار و ۹۰۶ نفرب، مجموعه فرهنگی‌تاریخی سعدآباد با ۱۵ هزار و ۴۸۰ نفر، باغ فین با ۱۳ هزار و ۲۳۰ نفر، کاخ‌موزه چهلستون با ۱۲ هزار و ۵۲۳ نفر، پاسارگاد با ۱۱ هزار و ۳۲۷ نفر، عمارت عالی‌قاپو با ۱۱هزار و ۲۴۰ نفر، ارگ کریم‌خانی با ۱۱ هزار و ۱۵ نفر و مجموعه میراث جهانی کاخ گلستان با ۱۰ هزار و ۵۱۱ نفر بازدید، در رتبه‌های بعدی قرار دارند.

در استان تهران، مجموعه فرهنگی‌تاریخی سعدآباد با تعداد ۱۵ هزار و ۴۸۰ نفر بازدیدکننده و تعداد  ۶۷ هزار و ۲۱۲ بازدید، مجموعه میراث جهانی کاخ گلستان با ۱۰ هزار و ۵۱۱ نفر بازدیدکننده و ۶۱ هزار و ۹۸۸ بازدید، مجموعه فرهنگی‌تاریخی نیاوران با ۸ هزار و ۹۸ نفر بازدیدکننده و ۳۳ هزار و ۸۹ بازدید، موزه ملی ایران با ۲ هزار و ۴۰۲ نفر بازدیدکننده و ۴ هزار و ۸۰۴  بازدید، به ترتیب دارای بیشترین بازدیدکننده و میزان بازدیدها بوده‌اند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->