آیا بابک زنجانی به پلیس فتا احضار شد؟ (۶ شهریور ۱۴۰۴) واکنش پلیس راهور به صدور گواهینامه موتور سیکلت برای بانوان؛ اقداماتی در حال انجام است +فیلم ویدئو | توقیف گواهینامه ۲۰ هزار راننده متخلف از ابتدای شهریور ۱۴۰۴ اعلام زمان نتایج نهایی آزمون دستیاری پزشکی ۱۴۰۴+ زمان ثبت نام ویژگی‌های یک شهر دوستدار کودک چیست | شهری که می‌خواهد صدای کودکان را بشنود ویدئو | دستگیری سارق سنگ قبر یک هنرمند از قطعه هنرمندان بهشت زهرا (س) تهران بهره‌برداری از هفت طرح بهداشتی در مشهد همزمان با هفته دولت فرآیند اعلام حضور داوطلبان در ارزیابی استخدام آموزش و پرورش ۱۴۰۴ آغاز شد گلایه دانشجویان دانشگاه آزاد به پرداخت شهریه زودهنگام و محدودیت انتخاب واحد ماجرای قتل وحشتناک مدیر ساختمان و همسرش توسط مرد همسایه جزئیات ساعات کاری کارمندان دولت پس از ۱۵ شهریور ۱۴۰۴ + فیلم روند افزایش ظرفیت دانشجوی پزشکی باید متوقف شود جلوگیری از سقط بیش از ۱۰ هزار جنین در کشور با اجرایی شدن طرح نفس افزایش ۱۱۰ درصدی قیمت کتاب‌های درسی مردود است دو مکمل غذایی که پیری پوست را تسریع می‌کنند یک جاده غیرمجاز به درازای ۸ کیلومتری در جنگل‌های گیلان کشف شد بیماران فشار خون بالا چه چیز‌هایی را نباید در وعده‌های غذایی خود مصرف کنند؟ استرداد متهم کلاهبرداری ۵۰ هزار دلاری به کشور اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۶ شهریور ۱۴۰۴) آخرین مهلت ثبت‌نام آزمون قضاوت سال ۱۴۰۴، فردا، ۷ شهریورماه، است زمان اعلام نتایج آزمون دستیاری مشخص شد پاسخ گویی آبفا به سؤالات ریزودرشت مردم مشهد نیم‌روزی با شهروندان در امور مشترکان آب مناطق ۲  و ۴  مشهد | گلایه‌هایی برای گرانی آب ناترازی افزایش ظرفیت پذیرش دانشجویان علوم پزشکی و تعداد خوابگاه‌های دانشجویی نگاهی به مشاوره های پیش از طلاق و اثرگذاری شان در سازش زوجین در خراسان رضوی | نجات خانواده از «تصمیم» تا «مسیر» به این دلایل روی کاناپه نخوابید جدیدترین اعترافات زوج سارق: زن‌هایی که طلای زیادی داشتند سوژه ما بودند آیا پاکسازی کبد در درمان بیماری‌های کبدی مؤثر است؟ وزیر بهداشت از راه‌اندازی ۶۰۰۰ تخت بیمارستانی در کشور در سال جاری خبرداد
سرخط خبرها

اعلام وضعیت آماده باش در شمال کشور | سیل در راه مازندران

  • کد خبر: ۲۱۸۵۳۹
  • ۰۴ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۵:۵۱
اعلام وضعیت آماده باش در شمال کشور | سیل در راه مازندران
هواشناسی مازندران نسبت به احتمال جاری شدن روان‌آب و وقوع سیلاب‌های محلی، ریزش سنگ، لغزندگی و اختلال در ترددهای محورهای کوهستانی از روز دوشنبه تا اوایل صبح سه‌شنبه هفته جاری هشدار داد.

به گزارش شهرآرانیوز، هواشناسی مازندران امروز شنبه با صدور هشدار سطح زرد با اشاره به عبور سامانه بارشی، منطقه اثر این سامانه جدید را سطح استان به ویژه در ارتفاعات اعلام و پیش بینی کرد که شرایط جوی مازندران در طی این مدت با بارش باران، وزش باد به نسبت شدید، کاهش دما و احتمال رعد و برق همراه باشد.

هواشناسی مازندران، احتمال جاری شدن روان‌آب، بالا آمدن آب رودخانه‌ها، ریزش سنگ، اختلال در تردد محورهای کوهستانی، لغزندگی و کاهش دید در جاده‌های کوهستانی و احتمال آسیب به پوشش خزانه برنج و سازه های کم مقاوم را اثر مخاطره این سامانه ناپایداری جوی اعلام کرد.

هواشناسی مازندران در اخطاریه سطح زرد، به شهروندان توصیه کرد علاوه بر انجام اقدامات پیشگیرانه و مقاوم سازی پوشش خزانه های برنج، در هنگام تردد در محورهای کوهستانی جوانب احتیاط را در نظر بگیرند و از صعود به ارتفاعات در طی این مدت خودداری کنند.

براساس تجزیه و تحلیل آخرین نقشه های پیـش یابـی هواشناسـی، وضعیت جوی امروز مازندران صاف تا قسمتی ابری همراه با افزایش دما و از اواخر وقت با افزایش ابر، روز یکشنبه نیمه ابری گاهی با افزایش ابر و در مناطق ساحلی و جلگه ای با احتمال بارش خفیف و پراکنده باران همراه خواهد بود.

وضعیت آب و هوای مازندران در روز دوشنبه در مناطق ساحلی و جلگه ای نیمه ابری تا ابری و از بعدازظهر به تدریج با بارندگی و وزش باد، کاهش دما و احتمال رعد و برق و در ارتفاعات نیز ابری و مه آلود با بارش باران و در مناطق مرتفع با بارش برف، وزش باد گاهی به نسبت شدید و کاهش دما و در روز سه‌شنبه نیز صاف تا نیمه ابری با افزایش دما و در دامنه ها و ارتفاعات با وزش باد کاهی نسبت شدید پیش بینی شده است.

آسمان مازندران در روز چهارشنبه صاف تا نیمه ابری و از اواسط روز ابری همراه با بارندگی و وزش باد گاهی شدید و کاهش دما و روزهای پنجشنبه و جمعه نیز نیمه ابری در ساعات بعدازظهر با افزایش ابر، در دامنه ها با احتمال بارش پراکنده باران همراه خواهد بود.

داده های دریافتی از ایستگاه های هواشناسی نشان می دهد که کیاسر با ثبت دمای ۲۰.۵ و بلده با ۱۲.۲ درجه سانتی گراد بالای صفر به ترتیب گرم ترین و سردترین مناطق مازندران در طی ۲۴ ساعت گذشته بودند.

دمای هوای شهر ساری مرکز مازندران نیز امروز در گرم‌ترین ساعت به ۲۲ درجه سانتی گراد بالای صفر می رسد که این میزان در مقایسه با روز گذشته بیش از چهار درجه افزایش خواهد یافت.

وضعیت دریای خزر نیز طی امروز و فردا با موج کوتاه پیش بینی شده است و برای فعالیت های دریایی مناسب خواهد بود.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->