یکصد و بیست و نهمین حراج شمش طلای مرکز مبادله ایران (۲۰ مهر ۱۴۰۴) برگزار می‌شود + جزئیات آغاز پرداخت خسارت‌های برق خانگی از آبان ۱۴۰۴ معاون اقتصادی استاندار: تحقق رشد اقتصادی خراسان رضوی نیازمند ۷۰۰ همت سرمایه‌گذاری جدید است حباب سکه به ۷ میلیون تومان رسید (۱۷ مهر ۱۴۰۴) بررسی قیمت امروز خودروهای داخلی و خارجی (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | بازار خودرو ترمز برید؟ + جدول نتایج قرعه کشی و برندگان ایران خودرو (۱۷ مهر ۱۴۰۴) + لینک مشاهده نرخ سود بین‌بانکی ثابت ماند (۱۷ مهر ۱۴۰۴) قیمت گوشت گوساله در مشهد یک میلیون تومان شد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) + جدول ۷۵ درصد بار وام ازدواج روی دوش ۶ بانک | ۵۴۱ هزار نفر هنوز در صف هستند اعلام قیمت جدید انواع موبایل در بازار (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | پرچمدار اپل چند؟ + جدول معاون وزیر جهادکشاورزی: محصولات کشاورزی ایران به ۸۰ کشور جهان صادر می‌شود اعلام زمان واریز یارانه مهر ۱۴۰۴ | رقم واریزی بیشتر شد؟ ۳۸ میلیارد دلار ارز صادراتی در ۷ سال گذشته به کشور بازنگشته است | متخلفان اعلام شدند بررسی چالش‌های انرژی و تقویت زیرساخت‌های گاز در سی‌وسومین اجلاس شورای اسلامی استان خراسان رضوی هشدار سازمان امور مالیاتی: خودداری از صدور صورت‌حساب الکترونیک، یعنی فرار مالیاتی پیش‌بینی نرخ دلار و طلا با کاهش تنش‌ها در منطقه | رقم‌های باورنکردنی در انتظار طلا حذف شرط سپرده در پیش‌فروش خودرو، تقاضای کاذب در بازار ایجاد کرد (۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) هشدار بهروزآذر درباره فراموشی ارزش‌های خانوادگی در دنیای رسانه‌زده زعفران تربت‌حیدریه آخر هفته چند قیمت خورد؟ (۱۷ مهر ۱۴۰۴) هشدار بانک مرکزی به مردم: هیچ تشکل یا کانونی مجوز نظارت بر صندوق‌های قرض‌الحسنه ندارد توسعه شبکه گاز مشهد با هدف پایداری و رعایت الزامات پدافند غیرعامل | گازرسانی رینگ جنوبی شهر تا پایان امسال به بهره‌برداری می‌رسد + فیلم یارانه نانوایان مشهدی از جنگ ۱۲روزه تاکنون، واریز نشده است آینده برق ایران در گرو کنترل ماینر‌ها کاهش مشارکت اقتصادی در خراسان رضوی | نرخ بیکاری استان در تابستان ۱۴۰۴، به ۵.۳ درصد رسید   آرامش در غرب آسیا، نرخ دلار در ایران را کاهش داد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) کمیابی و گرانی برنج، دست‌پخت متولیانی است که نظارت بر بازار را رها کرده‌اند | غیب‌شدن برنج به دست محتکران آتش‌بس در غزه؛ کاهش قیمت در بازار جهانی نفت (۱۷ مهر ۱۴۰۴) ۱۰ کارشناس، آینده بازار مسکن را پیش‌بینی کردند (۱۷ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

بانک‌های ملت و تجارت مالکان پرسپولیس و استقلال شدند

  • کد خبر: ۲۱۸۷۸۸
  • ۰۶ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۷:۲۸
بانک‌های ملت و تجارت مالکان پرسپولیس و استقلال شدند
دو باشگاه پرسپولیس و استقلال تا یک هفته آینده تسلیم مالکین جدید خود خواهند شد.

به گزارش شهرآرانیوز با توجه به اعلامیه‌های قبلی دو بانک مشهور ایران، ملت و تجارت با خرید اکثریت سهام به صورت بلوکی عاملیت هدایت دو باشگاه مشهور و پرهوادار ایرانی را در دست خواهند گرفت. این موضوع به صورت قطعی از سوی دولت و سازمان خصوصی‌سازی در حال قطعی شدن است.

در صورت رخ دادن این اتفاق تا هفته آینده برای اولین بار این دو قطب بزرگ فوتبال ایران نه به صورت شکلی که بنابر الزامات حرفه‌ای‌سازی با شکل و شمایلی خصوصی و مدیریتی کاملا متفاوت با یکدیگر به کار ادامه خواهند داد.

با توجه به اعلامیه‌های قبلی دو بانک مشهور ایران، ملت و تجارت با خرید اکثریت سهام به صورت بلوکی عاملیت هدایت دو باشگاه مشهور و پرهوادار ایرانی را در دست خواهند گرفت. این موضوع به صورت قطعی از سوی دولت و سازمان خصوصی‌سازی در حال قطعی شدن است.

در صورت رخ دادن این اتفاق تا هفته آینده برای اولین بار این دو قطب بزرگ فوتبال ایران نه به صورت شکلی که بنابر الزامات حرفه‌ای‌سازی با شکل و شمایلی خصوصی و مدیریتی کاملا متفاوت با یکدیگر به کار ادامه خواهند داد.

با انتشار این خبر در وبسایت ورزش سه هواداران دو باشگاه به دنبال منابعی برای تخمین توانایی این دو بانک برای اداره باشگاه‌هایشان هستند.

نکته جالب اینکه بانک تجارت قبلاً در عرصه تیمداری حضور داشته و در اواخر دهه ۶۰ با استخدام ناصر حجازی به عنوان سرمربی در مسابقات باشگاهی تهران برای خود نامی دست و پا کرده که از بازیکنان مهم آن دوره می‌شود به علی دایی اشاره کرد که به نوعی این تیم زمینه‌ساز حضور علی دایی در تیم ملی و سپس انتقال پرسپولیس برای تبدیل شدن به یکی از بزرگترین بازیکنان تاریخ فوتبال ایران شد.

از نکته‌های دیگر قابل اشاره در این واگذاری مسئله مطرح شدن نام‌های بزرگ دیگری مثل شستا و هلدینگ خلیج فارس برای در اختیار گرفتن سهام دو باشگاه استقلال پرسپولیس است که این مسئله بعد از نهایی شدن دوباره دچار تغییر شد و در نهایت انتقال سهام به دو بانک معروف ایران به عنوان راه حل نهایی در نظر گرفته شده. البته که این روش‌ها قبلاً در فوتبال ایران امتحان شده و به نتیجه نرسیده است کما اینکه استقلال در دوره ریاست جمهوری محمود احمدی‌نژاد به وزارت رفاه واگذار شد، اما این مسئله بلافاصله با واکنش‌های تند از داخل خود دولت مواجه شد تا رفاه از اداره تیم فوتبال استقلال عقب بکشد.

در عین حال نکته دیگر به عدم اعتماد سیستم اداره کننده فوتبال خصوصی‌سازی به اشخاص برای برای مالکیت این دو باشگاه برمی‌گردد که همانا سالم‌ترین و مورد اعتمادترین شیوه باشگاه داری در سراسر جهان محسوب می‌شود؛ به این دلیل که این مسئله علتی جز تعریف فوتبال به عنوان یک تجارت پولساز ندارد.

همچنین ششم فروردین به عنوان آخرین مهلت شرکت در مزایده دو باشگاه تهرانی اعلام شده و خریداران پرسپولیس و استقلال، تا پایان روز اداری امروز فرصت خواهند داشت تا تقاضای خود برای خرید سرخابی‌ها را نهایی کنند.

نکته مهم اینکه خریدار پرسپولیس و استقلال باید ۲۰ درصد مبلغ را که چیزی حدود ۵۰۰ میلیارد تومان است، به صورت نقدی پرداخت کند و برای مابقی امکان پرداخت اقساطی تا شش سال و ۱۲ قسط خواهد داشت.

در نهایت به نظر می‌رسد پیش از ۱۱ فروردین مالکان جدید پرسپولیس و استقلال به صورت رسمی معرفی خواهند شد تا با رفع آخرین مانع کنفدراسیون فوتبال آسیا، پرسپولیس و استقلال آماده ورود به لیگ نخبگان و قهرمانان بشوند.

در هر صورت تا اعلام رسمی این واگذاری تکلیفی باید در انتظار واکنش‌های هواداران به این مسئله ماند.

منبع: ورزش سه

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->