علت زیاد عرق کردن بدن چیست؟ نسخه‌ای کاربردی برای آرام ماندن در روز‌های پرتنش جنگ ضرورت دسترسی فوری بیماران خاص به سهمیه دارویی تیرماه ۱۴۰۴ شرایط اضطراری پذیرش مسافران، کنسلی و تمدید اقامت در هتل‌های ایران ممنوعیت فعالیت‌های دریایی در خزر (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) زمان برگزاری آزمون‌های آیلتس به تعویق افتاد آخرین وضعیت مجروحان حمله اسرائیل در بیمارستان‌ها (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) مصاحبه استخدامی سازمان تعزیرات حکومتی (۱۴۰۴)، موقتاً لغو شد تأثیر کتابخانه‌ها بر ارتقای سرمایه اجتماعی کدام دانشگاه‌ها زمان‌بندی امتحانات را تغییر دادند؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۲۵ خرداد ۱۴۰۴) | آسمان صاف تا کمی ابری ورود گردشگران به پارک‌های ملی استان تهران تا اطلاع ثانوی ممنوع شد (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) پرداخت وام ۵۰ میلیون تومانی به حدود ۳۰ هزار بازنشسته کشوری در مرحله اول (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) حمایت از گروه‌های آسیب‌پذیر در دستور کار هلال‌احمر کارت آزمون ورودی مدارس سمپاد و نمونه‌دولتی (۱۴۰۴) صادر شد علت تعطیلی خط متروی منتهی به فرودگاه مهرآباد + جزئیات افزایش ناگهانی درخواست مکمل‌های حاوی ید از داروخانه‌ها وضعیت «شیرخشک» پایدار است آیا برای لاغری، کربوهیدرات باید کاملاً از رژیم غذایی حذف شود؟ سامانه ۱۵۷۰ آماده ارائه خدمات مشاوره‌ای به دانش‌آموزان درخصوص وقایع اخیر رژیم صهیونیستی ممنوعیت مصرف و عرضه دخانیات در اماکن عمومی کودکان را درمعرض اخبار ناگوار قرار ندهید اهدای عضو یکی از اعضای شورای شهر نیشابور جان ۳ بیمار نیازمند عضو را نجات داد (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) توقف پروازهای خطوط هوایی سوریه (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) شرایط کاملاً عادی خراسان رضوی در حوزه‌های ارزاق عمومی، سوخت و حمل‌ونقل بهره‌برداری از دومین جایگاه CNG شهرستان سرخس با افزایش سه‌برابری ظرفیت سوخت‌گیری گاز فشرده دستمزد اعلامی کارفرمایان به بیمه، ۳۰ درصد کمتر از دستمزد واقعی است لغو پرواز‌های داخلی و خارجی تا ساعت ۱۵ یکشنبه (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) تمدید شد لغو امتحانات دانشجویان واحد علوم پزشکی دانشگاه آزاد مشهد در روز‌های (۲۵ و ۲۶ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

توقیف ۲۵ هزار خودروی متخلف و ۴۶۹ فوتی در جاده‌ها (۶ فروردین ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۲۱۸۸۲۳
  • ۰۶ فروردين ۱۴۰۳ - ۲۱:۱۱
توقیف ۲۵ هزار خودروی متخلف و ۴۶۹ فوتی در جاده‌ها (۶ فروردین ۱۴۰۳)
فرمانده کل انتظامی کشور گفت: روزانه ۴۲ نفر براثر تصادفات جاده‌ای از ابتدای سال تا کنون فوت کرده‌اند و ما مجبور شدیم ۲۵ هزار خودروی متخلف را متوقف و راهی پارکینگ کنیم.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار احمدرضا رادان با اعلام این خبر افزود: از ابتدای شروع سفر‌های نوروزی تا امروز ۲۵۸ میلیون تردد بین استانی وجود داشته است، یعنی روزانه ۲۲ میلیون تردد ثبت شده است. در برخی از جاده‌هایی که حتی هشدار‌های هواشناسی صادر شده حجم شدیدی در مسیر‌های رفت و آمد را شاهد هستیم به گونه‌ای که از مسیر جنوب به شمال و شمال به جنوب ترافیک پر حجم است.

فرمانده کل انتظامی کشور فرمانده کل انتظامی کشور گفت: به این نتیجه رسیدیم مسیر جنوب به شمال را از بزرگراه یکطرفه کنیم تا بار ترافیکی پایین را به سمت بالا بیاوریم.

۴۶۹ نفر فوتی در سوانح جاده‌ای

وی بیان کرد: متأسفانه ۴۶۹ نفر از هموطنان براثر سانحه تصادفات جان خود را از دست داده‌اند و بیشتر از ۱۲ هزار و ۵۰۰ نفر مصدوم شده‌اند و ممکن است به آمار فوتی‌ها اضافه شود.

وی از مردم خواست که به مسائل ایمنی توجه بیشتری کنند، چون روزانه از ابتدای طرح نوروزی تا کنون حدود ۴۲ نفر در هر روز از دنیا رفته‌اند و این اتفاقات در شأن مردم نیست.

سردار رادان گفت: به رغم میل باطنی مجبور شدیم کسانی که رفتار پرخطر داشتند را از ادامه سفر بازداریم و ۲۵ هزار خودروی متخلف در پارکینگ‌ها متوقف شده‌اند تا جان مردم دیگر را به خطر نیندازند.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->