حمله وحشیانه پلیس آلمان به تظاهرات همبستگی با غزه + فیلم حماس ادعا‌ها درباره پیکر شهیدان السنوار را تکذیب کرد بارزانی: نمی‌خواهیم منبع تهدیدی برای ایران باشیم کشتی تحریم‌شده ایران در بندر برزیل پهلو گرفت پارلمان اسپانیا تحریم تسلیحاتی صهیونیست‌ها را تصویب کرد مازندران اولین شهردار زن را به خود دید وقوع انفجار مهیب در دمشق (۱۶ مهر ۱۴۰۴) هشدار کنگره آمریکا به ترامپ | روابط آمریکا و هند را ترمیم کن ارزیابی سی‌ان‌ان از مذاکرات آتش‌بس غزه در مصر اتحادیه اروپا خواهان ازسرگیری همکاری ایران و آژانس شد انتقاد تند لاوروف از بازگرداندن تحریم‌های ایران پارلمان ترکیه حملات اسرائیل به ناوگان صمود را محکوم کرد افسانه نادری‌پور، عضو کمیته مشورتی شورای حقوق بشر سازمان ملل شد واکنش مکرون به آزادی شهروند فرانسوی بازداشت شده در ایران پوتین وارد دوشنبه شد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) حملات مقاومت به مواضع نظامیان اسرائیلی در شمال‌غرب و جنوب غزه عملیات قسام برای اسارت نظامی اسرائیلی | «وزیر جنگ» در منطقه بوده است ایران زندانی فرانسوی را آزاد کرد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) شمار تلفات ارتش پاکستان در حمله تروریستی امروز به ۱۷ نفر رسید (۱۶ مهر ۱۴۰۴) انهدام کارگاه پهپادی اوکراین در خرسون (۱۶ مهر ۱۴۰۴) برگزاری جلسه پیگیری طرح‌های افزایش تولید انرژی با حضور پزشکیان رزمایش نظامی بزرگ ونزوئلا در واکنش به تهدیدات آمریکا ترامپ خواستار بازداشت شهردار شیکاگو و فرماندار ایلینوی شد انتخابات شورا‌های شهر و روستا الکترونیکی برگزار می‌شود؟ (۱۶ مهر ۱۴۰۴) اردوغان: اسرائیل از طریق خونریزی و قتل عام نمی‌تواند به چیزی دست یابد حضور وزیر خارجه آمریکا در نشست اروپایی-عربی درباره غزه صد‌ها نفر از گارد ملی آمریکا به شیکاگو اعزام شدند (۱۶ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

غزه بار دیگر هدف قرار گرفت | اسرائیل قصد آتش‌بس ندارد

  • کد خبر: ۲۱۸۸۵۰
  • ۰۷ فروردين ۱۴۰۳ - ۰۴:۰۹
غزه بار دیگر هدف قرار گرفت | اسرائیل قصد آتش‌بس ندارد
رژیم صهیونیستی، ساعاتی پس از تصویب قطعنامه شورای امنیت برای آتش‌بس، بار دیگر به غزه حمله کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، ارتش اسرائیل، در حمله به مناطقی از غزه، ۱۵ غیرنظامی، از جمله ۴ کودک، را شهید کرد. این حمله به یک منزل مسکونی در شمال رفح در جنوب نوار غزه انجام شد که آوارگان فلسطینی در آن ساکن بودند.

این جنایت پس از آن انجام شد که قطعنامه آتش‌بس فوری در غزه، سرانجام، پس از چند ماه جنگ، در شورای امنیت سازمان ملل به‌تصویب رسید.

ایالات متحده آمریکا، به‌عنوان عضو دائم این شورا، رأی ممتنع داد و به این ترتیب قطعنامه برقراری آتش‌بس در غزه مصوب شد.

تصویب این قطعنامه واکنش شدیداللحن برخی مقام‌های رژیم صهیونیستی را به‌همراه داشت.

از این میان، بنی گانتس، عضو کابینه جنگ رژیم صهیونیستی، گفت: قطعنامه شورای امنیت برای ما هیچ اهمیتی ندارد. ما همیشه کاری را انجام می‌دهیم که در راستای امنیتمان باشد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->