افزایش قیمت داروی راپامیون صحت ندارد واکنش پلیس به حادثه پیست اتومبیلرانی ورزشگاه آزادی حادثه هولناک در پیست آزادی | برخورد خودروی مسابقه با عکاس و فیلمبردار + فیلم تصادف زنجیره‌ای در جاده شاندیز| یک تن کشته و ۴ نفر مصدوم شدند (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۷۶۰ متهم به سرقت و معتاد متجاهر در مشهد دستگیر شدند (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) تأکید استاندار خراسان رضوی بر گسترش نهضت عدالت آموزشی بدون تشریفات ۲۵ مصدوم در پی آتش سوزی یک کارخانه در شهرک صنعتی توس مشهد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی: امروز شاهنامه متنی برای یکایک شهروندان جهان است پلنگ زخمی البرز تلف شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) هشدار خودمراقبتی برای شهروندان در کلانشهر مشهد صادر شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) رئیس کمیسیون حمایت از خانواده مجلس: باید به سمت ترویج داشتن فرزند سوم و چهارم حرکت کنیم مهم‌ترین چالش‌های پیش روی صنعت گیاهان دارویی استاندار خراسان رضوی بر ضرورت حمایت از خانواده‌ها در طرح جوانی جمعیت تأکید کرد آیا گوش‌ها هم آلرژی می‌گیرند؟ خوراکی‌هایی که باعث افزایش اشتها و پرخوری می شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) | احتمال بارش باران در مشهد طی فردا رئیس ستاد ملی جمعیت کشور: کمک مالی به خانواده‌ها در سال اول زندگی نوزادان، مشوقی برای افزایش نرخ فرزندآوری است وزیر بهداشت تأکید کرد: جوانی جمعیت، نیازمند عزم ملی و همکاری بین‌دستگاهی است صدور مجوز استخدام ۸۵ هزار نفر در آموزش و پرورش| در حوزه آیین‌نامه ارتقای رتبه‌بندی معلمان تا هفته آینده نتایج مثبتی حاصل می‌شود (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) سخنگوی هیئت‌رئیسه مجلس: مجلس تمام‌قد در حمایت از خانواده و فرزندآوری ایستاده است برگزاری دومین همایش رویش امید در مشهد | جمعیت و فرزندآوری، مهم‌ترین رکن در تحقق ایران قوی است پیش‌بینی رگبار باران و وقوع رعدوبرق در ۱۷ استان طی امروز و فردا (۲۵ و ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) + فیلم نسل ماهیان سفید خزری در معرض نابودی است راه‌اندازی سامانه‌ای جدید برای گزارش تخلفات پزشکی ۱۰۵ هزار زوج نابارور در کشور درمان شدند شوک در دادگاه کیفری خراسان رضوی؛ فاش شدن جزئیات قتل ناموسی با نقشه‌ای شیطانی در خانه وحشت هتل‌های پنج‌ستاره جدید در مشهد احداث می‌شوند | افزایش ظرفیت اسکان پنج‌ستاره زائران تا پایان سال ۱۴۰۴ خانه‌مسافر‌ها در کمتر از ۷ روز رسمی می‌شوند | راه‌اندازی دبیرخانه دائمی شورای راهبردی گوهرسنگ‌ها در مشهد کشف ۱۵ قطعه چکاوک وحشی در مرز دوغارون تایباد سرقت موتورسیکلت در مشهد مقابل چشمان حیرت‌زده مالک!
سرخط خبرها

۳۱۰ میلیون خودرو در سفر‌های نوروزی در جاده‌ها رفت و آمد داشته‌اند (۷ فروردین ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۲۱۸۸۹۰
  • ۰۷ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۳
۳۱۰ میلیون خودرو در سفر‌های نوروزی در جاده‌ها رفت و آمد داشته‌اند (۷ فروردین ۱۴۰۳)
رئیس مرکز اطلاعاتی و کنترل ترافیک پلیس راهور فراجا گفت: از ابتدای سفرهای نوروز تاکنون نزدیک به ۳۱۰ میلیون تردد در جاده‌ها ثبت شده است و پیش بینی می‌شود امروز در جاده چالوس و آزاد راه تهران - شمال در صورت سنگین شدن بار ترافیک به سمت شمال محدودیت ایجاد شود.

به گزارش شهرآرانیوز سرهنگ احمد شیرانی روز سه‌شنبه افزود: از ابتدای سفر‌های نوروز تاکنون نزدیک به ۳۱۰ میلیون تردد در جاده‌ها ثبت شده است که روزانه به طور متوسط ۲۵ میلیون تردد بوده است.

وی ادامه داد: این میزان تردد نسبت به مدت مشابه سال گذشته، پنج درصد کاهش یافته است و بیشترین مقصد مسافران نوروزی با ورود ۳۰۰ هزار خودرو به مازندارن ثبت شده است همچنین استان گیلان با ثبت ورود ۲۸۰ خودرو و خراسان رضوی با ثبت ورود ۱۰۰هزار خودرو در رتبه‌های بعدی قرار دارد.

بیشترین خروج خودرو از تهران

سرهنگ شیرانی تاکید کرد: از تهران هم ۹۴۵ هزار خودرو خارج شده است که بیشترین استان از نظر فراونی خروج خودرو تهران است و انتظار داریم که در روز‌های آتی مسافران به مبدأ خود بازگردند.

جاده چالوس و آزاد راه تهران - شمال امروز یک طرفه می‌شود

رئیس مرکز اطلاعاتی و کنترل ترافیک پلیس راهور فراجا گفت: اکنون همه مسیر‌ها و محور‌های مواصلاتی کشور باز است و تردد به صورت روان ادامه دارد. پیش بینی این است که در جاده چالوس و آزادراه تهران - شمال در صورت سنگین شدن ترافیک به سمت شمال محدودیت ایجاد شود و مسیر جنوب به شمال یک طرفه به سمت شمال آزاد شود.

سرهنگ شیرانی به مسافران نوروزی توصیه کرد حتماً قبل از حرکت از طریق رسانه‌ها وضعیت جاده‌ها و مسیر‌های تردد خود را پیگیری کنند همچنین برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند از طریق شماره تلفن‌های ۱۲۰ و ۱۴۱ راهداری از وضعیت جاده‌ها کسب اطلاع کنند.

وی درباره هشدار‌های هواشناسی نیز گفت: در روز‌های آتی تا پایان هفته بارندگی نخواهیم داشت و در برخی از استان‌ها وزش باد و رگبار پراکنده پیش‌بینی شده است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->