دو روش تلاوت قرآن از نگاه اهل بیت (ع) نشست سیره نبوی با نگاه تطبیقی به تاریخچه مذاکرات ایران و آمریکا برگزار می‌شود (۳۰ فروردین ۱۴۰۴) راهکاری قرآنی برای نجات از بن‌بست غم | بررسی برکات ذکر یونسیه در روایات و کلام بزرگان کنگره بین‌المللی امام‌رضا(ع) و علوم روز، ۷ و ۸ خرداد ۱۴۰۴ برگزار می‌شود شناسایی پیکر مطهر شهید گنابادی پس از ۳۸ سال ۴۰۶ شهید روحانی، سند افتخار خراسان رضوی هستند بیمارستان رضوی به‌عنوان «صادرکننده نمونه ملی» در حوزه گردشگری سلامت معرفی شد اصیل و پایدار شادی کنیم مروری بر دعای «اللّهُمَّ ارْزُقْنا تَوْفِیقَ الطّاعَه، وَ بُعْدَ الْمَعْصِیَه» و اهمیت لقمه حلال در زندگی منتظران الزام حضور دستیار زن در کاروان‌های حج تمتع با بیش از ۱۶۵ زائر انتقاد آیت‌الله صدیقی از بزرگ‌نمایی گناهان در جامعه تلاش داریم حرم حضرت رضا (ع) را به کانون اصلی فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی تبدیل کنیم رشد ۱۲.۵ درصدی مشارکت‌کنندگان در جشنواره مفلحون نسبت‌به سال گذشته پایتخت دل‌ها در حرم امام رضا(ع) | سکانسی از سریال پایتخت که ایران را به مشهد گره زد پیام تبریک سردار کارگر به‌مناسبت روز ارتش تغییر در سهمیه حج سوریه | سوری‌ها از سه کشور بدون قرعه به حج می‌روند
سرخط خبرها

مراسم شب‌های قدر ویژه ناشنوایان و کم شنوایان در حرم مطهر رضوی

  • کد خبر: ۲۱۹۰۰۳
  • ۰۸ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۴
مراسم شب‌های قدر ویژه ناشنوایان و کم شنوایان در حرم مطهر رضوی
مراسم شب‌های قدر ویژه مخاطبان ناشنوا و کم شنوا در قالب ویژه برنامه «اشاره مهر» در بارگاه ملکوتی امام رضا(ع) برگزار می‌شود.
رضا نوایی
خبرنگار رضا نوایی

به گزارش شهرآرانیوز، مراسم شب‌های ۱۹، ۲۱ و ۲۳ ماه مبارک رمضان ویژه ناشنوایان و کم شنوایان در رواق حضرت زهرا(س) از ساعت ۲۱:۳۰ آغاز می شود و تا ساعت ۲۳:۴۰ ادامه خواهد داشت.

در آغازین بخش مراسم شب نوزدهم ماه رمضان نخستین شب از شبهای احیاء، آیات روح بخش قرآن با قرائت سید خلیل نجلت حسینی یکی از قاریان برجسته حرم مطهر رضوی اجرا می‌شود.

پس از آن دعای جوشن کبیر توسط سید علی اکبر عبدالقادری و کاظم ضمیر خورسندی قرائت می‌شود و در ادامه زائران و مجاوران ویژه حضرت از سخنان حجت‌الاسلام والمسلمین احمد مروی، تولیت آستان قدس رضوی همراه با ترجمه  بهره‌مند می‌شوند.

پایان بخش این محفل نورانی، نیز مراسم قرآن به سر است که توسط مداح و ذاکر برجسته کشورمان حاج محمود کریمی برگزار خواهد شد.

مراسم شب ۲۱ ماه مبارک رمضان نیز با قرائت آیاتی چند از کلام‌الله مجید توسط سید جواد حسینی مرام آغاز و دعای روح بخش جوشن کبیر توسط سید علی اکبر عبدالقادری و کاظم ضمیر خورسندی قرائت می‌شود.

سپس جواد قربانپور به مرثیه‌سرایی پرداخته و سخنرانی و مراسم قرآن به سر نیز توسط حجت‌الاسلام و المسلمین رحیم شرفی انجام می گیرد.

در شب بیست و سوم آخرین شب از مراسم احیا ماه مبارک رمضان، آیاتی از کلام الله مجید توسط کاظم اصغرزاده قاری حرم مطهر رضوی قرائت خواهد شد و دعای روح‌بخش جوشن‌کبیر نیز همچون شب‌های گذشته توسط سید علی اکبر عبدالقادری و کاظم ضمیر خورسندی قرائت می‌شود.

پایان بخش این مراسم سخنرانی و مراسم قرآن به سر خواهد بود که توسط حجت‌الاسلام و المسلمین محمد کاظم راشد یزدی از وعاظ برجسته کشورمان انجام می شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->