پلیس مشهد در تعقیب جانیان اینستاگرامی | این ۲ قاتل مسلح را شناسایی کنید + تصاویر گوشی‌قاپ‌های خشن در دام پلیس مشهد | اعتراف به ۴۰ فقره سرقت با شگرد‌های مختلف کسب مدال طلای المپیاد جهانی ریاضی توسط دانش‌آموز زنجانی نجات جان مسافر مشهدی از آبشار دوزین استان گلستان(۲۷ تیر ۱۴۰۴) انتشار اسامی رژلب‌ها و برق لب‌های غیرمجاز در بازار لوازم آرایشی آبادان گرم‌ترین شهر جهان شد آتش به جان طبیعت حفاظت شده ایلام افتاد (۲۷ تیر ۱۴۰۴) شهادت ۳ هم‌وطن در حادثه تیراندازی در خمین (۲۷ تیرماه ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکورهای تجربی، هنر و زبان‌های خارجی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات واکنش آموزش‌وپرورش به شایعه افشای سوالات آزمون تیزهوشان و نمونه‌ دولتی پرونده کنکورهای دو نوبته بسته شد پایان سرخک و سرخجه در ایران؛ تأیید رسمی تا سال ۲۰۲۳ کنکور ۱۴۰۴ در آرامش برگزار شد | شروع ترم نوورودها به تعویق افتاد ۸ هزار نیروی پلیس راهور برای تأمین ایمنی تردد زائران اربعین ۱۴۰۴ آماده‌باش هستند زلزله ۴.۶ ریشتری شاهرود را لرزاند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز رقابت داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی در کنکور ۱۴۰۴ راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

آبادان و خرمشهر از روز جمعه ۸ فروردین قرنطینه می‌شوند

  • کد خبر: ۲۱۹۵۱
  • ۰۵ فروردين ۱۳۹۹ - ۲۳:۳۷
آبادان و خرمشهر از روز جمعه ۸ فروردین قرنطینه می‌شوند
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد اروند گفت: از روز جمعه هشتم فروردین شهر‌های آبادان و خرمشهر به منظور پیشگیری از شیوع هرچه بیشتر ویروس کرونا به حالت قرنطینه در خواهند آمد.

 به گزارش شهرآرانیوز، اسماعیل زمانی در حاشیه نشست ستاد مشترک مقابله با کرونا ویژه شهر‌های آبادان و خرمشهر که در محل سازمان منطقه آزاد اروند برگزار شد در گفتگو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: در این نشست که با حضور استاندار خوزستان برگزار شد برنامه‌ریزی لازم برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا در شهرستان‌های آبادان و خرمشهر اتخاذ شد.

 

وی ادامه داد: مهمترین این برنامه ریزی اعمال محدودیت یک هفته‌ای تردد و قرنطینه شهرستان‌های آبادان و خرمشهر است که رعایت آن از سوی شهروندان ضروری است.

 

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد اروند تصریح کرد: در این راستا برای تردد شهروندان به مدت یک هفته محدودیت بیشتری اعمال می‌شود و به همین منظور هماهنگی لازم بین دستگاه‌های اجرایی مربوطه انجام شده است.

 

زمانی خاطرنشان کرد: طی یک یا ۲ روز آینده در بیانیه‌ای مشترک که از سوی سازمان منطقه آزاد اروند، دانشگاه علوم پزشکی و فرمانداران آبادان و خرمشهر صادر می‌شود، شهروندان را در جریان جزییات بیشتر تصمیم ستاد مقابله با کرونا قرار خواهیم داد.

 

وی یادآور شد: برای اجرایی کردن این تصمیم‌ها از سوی دستگاه‌های اجرایی، دستورالعمل‌هایی نیز در دست تهیه و تدوین است.

 

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد اروند تاکید کرد: تلاش می‌شود با اقداماتی که صورت می‌گیرد در مقابله با ویروس کرونا به دستاورد‌های موفق و تاثیرگذاری دست پیدا کنیم.

 

با مثبت شدن آزمایش هفت بیمار جدید به ویروس کرونا در شهرستان‌های آبادان و خرمشهر شمار مبتلایان به این بیماری در جنوب غرب خوزستان تا روز سه شنبه به ۹۷ نفر رسید.

 

ویروس کرونا یا کووید – ۱۹، نخستین بار در شهر ووهان چین شناسایی شد و تاکنون به بیش از ۱۷۰ کشور سرایت کرده و سازمان بهداشت جهانی را برآن داشته تا وضعیت فوق العاده اعلام کند.

 

تاکنون ۵۰۲ نفر در خوزستان به این ویروس مبتلا شده اند که از این تعداد ۶۵ نفر فوت کرده اند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->