شهردار مشهد مقدس: شهر مشهد در کشور، رتبه‌ اول و در غرب آسیا، رتبه‌ سوم هوشمندسازی را دارد «کینیاز دابیژا»، سرکنسول روسیه تزاری در مشهد متهم ردیف‌اول واقعه به توپ‌بستن حرم رضوی اعلام نتایج آزمون استخدامی آموزش و پرورش تا پایان شهریورماه پاسخ گویی تلفنی مدیرعامل تاکسی‌رانی مشهد | چند کورس پاسخگویی برای سرویس مدارس گذر از بحران آبی با هم‌افزایی شهرداری مشهد و شرکت آب و فاضلاب علت اختلال در خط یک مترو مشهد چه بود؟ (۱۷ شهریور ۱۴۰۴) مشارکت شهروندان، زمینه‌ساز توسعه شهر انتخاب «رئیس» و «نایب‌رئیس» کمیسیون حقوقی شورای شهر مشهد برای سال پنجم افتتاح معراج شهدا در هفته دفاع مقدس کاهش ۳۰ درصدی مبتلایان به سالک در یکسال اخیر با اقدامات شهرداری مشهد | مبارزه با سالک جواب داد بوستان مینیاتوری مشهد با نصب ۳۲ المان جدید احیا می‌شود بخش اول فاز یک بوستان جهانشهر مشهد چه زمانی به بهره‌برداری خواهد رسید؟ ۹۰ میلیون تومان خسارت در پاساژ قائم مشهد در پی آتش‌سوزی | پیگیری‌ها برای جبران خسارت ادامه دارد شاخص کیفی هوای شهر مشهد، ناسالم برای گروه‌های حساس (امروز، ۱۷ شهریور ۱۴۰۴) مشهد در هفته وحدت، غرق در نور و همبستگی | اکران گسترده پیام‌های اتحاد و فضاآرایی ویژه شهر آتش، بازاری در ولایت تخار افغانستان را تبدیل به خاکستر کرد + فیلم گذری بر سرگذشت یخدان روستای «چهاربرج» به مناسبت سالروز ثبت‌ملی شدنش | موقوفه «نجدالسلطنه» در دیار شاهنامه شهردار مشهد مقدس خبر داد: تسهیلات ۴۰۰ میلیونی با سود ۸ درصد برای نوسازی تاکسی‌های فرسوده مشهد در میدان‌بار نوغان مشهد، یکی از سنتی‌ترین دادوستدها، همچنان زنده است | بازار تاریخی بارفروش‌ها آغاز نوسازی ناوگان تاکسی‌رانی مشهد
سرخط خبرها

۵ زائر در مشهد از مرگ حتمی ناشی از گازگرفتگی نجات یافتند | ثبت ۷۲۶ مورد ماموریت آتش‌نشانی در ایام نوروزی

  • کد خبر: ۲۱۹۶۰۹
  • ۱۴ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۵
۵ زائر در مشهد از مرگ حتمی ناشی از گازگرفتگی نجات یافتند | ثبت ۷۲۶ مورد ماموریت آتش‌نشانی در ایام نوروزی
مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی مشهد گفت: پنج زائر که دچار مسمومیت با گاز منوکسیدکربن شدند که با حضور به‌موقع نجاتگران از مرگ حتمی نجات یافتند.

حمیدرضا کافی‌نیا در گفت‌وگو با خبرنگار شهرآرانیوز، درخصوص ماموریت‌های آتش‌نشانی در ایام نوروز اظهار کرد: طبق اعلام استانداری خراسان‌رضوی امسال در ایام نوروز بیش از ۱۰ میلیون زائر وارد مشهد شده و روزانه ۱۵۰۰ خودرو وارد کمپ غدیر شد. با تدابیر و تمهیدات آتش‌نشانی مشهد درخصوص پیشگیری از حوادث توانستیم در ایام تعطیلات نوروز سالی بدون حادثه آتش‌نشانی را رقم بزنیم.

وی با بیان اینکه در ایام نوروز، سال تحویل و شب‌های قدر تعداد ۱۵۶ ایستگاه آتش‌نشانی به صورت ۲۴ ساعته فعالیت می‌کردند، تصریح کرد: در ایام نوروز ۱۰۰ آتش‌نشان با ۲۵ دستگاه خودرو سبک، سنگین و موتوری در مراکز شلوغ مشهد، مبادی ورودی شهر و مبادی حرم مطهر رضوی مستقر بودند، در بازه زمانی یکم تا ۱۳ فروردین سال جاری، مجموعا ۷۲۶ ماموریت آتش‌نشانی به ثبت رسیده است که از این تعداد ۲۴۰ ماموریت در حوزه آتش‌سوزی، ۳۷۷ ماموریت در حوزه امداد و نجات و ۱۰۹ مورد خدمات ایمنی بوده است.

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی مشهد با بیان اینکه تلاش نیرو‌های آتش‌نشانی در ایام نوروز در پیشگیری از حوادث به صورته ۲۴ ساعته در ایام پیک صورت پذیرفت، بیان کرد: آتش‌نشانان در کمپ غدیر و ایستگاه‌های استقبال از زائر مستقر بودند و با استفاده از دستگاه‌های حرارت‌سنج تمامی چادر‌های مسافرتی مستقر در کمپ غدیر را بررسی می‌کردند و در صورت مشاهده پیک‌نیک روشن در داخل چادر، آن را خارج و هشدار‌های لازم داده می‌شد.

کافی‌نیا با ذکر یک نمونه پیشگیری از حوادث گازگرفتگی گفت: در همین رابطه روز گذشته افرادی داخل خودرو پراید برای گرم کردن داخل خودرو از پیک‌نیک استفاده کرده بودند که پس از بازدید‌های میدانی عوامل آتش‌نشانی از مرگ حتمی نجات یافتند، مجموعا در بازدید‌های صورت گرفته پنج مسافر از مرگ حتمی نجات یافتند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->