رایزنی سه‌جانبه ایران، روسیه و چین درباره پرونده هسته‌ای تهران لاف‌زنی‌های ترامپ ادامه دارد | از قدرت اتمی جهان تا غیبت در اجلاس گروه ۲۰ رژیم اسرائیل ۳۹ شهروند سوری را ربود پزشکیان: ساختار آموزش کشور را متحول خواهیم کرد تمدید بازداشت دادستان نظامی سابق رژیم اسرائیل ممدانی جنگ با ترامپ را آغاز کرد ترور عضو حزب جماعت علمای اسلام در پاکستان مدودف: روسیه مجبور به آماده‌سازی آزمایش‌های هسته‌ای شد عراقچی: منطق مقاومت برتر از منطق تسلیم است اردوغان: چشم طمعی به اراضی هیچ کشوری نداریم پایان رزمایش مشترک اسرائیل و یونان بر فراز دریای مدیترانه پیام تسلیت پزشکیان در پی درگذشت ناگهانی ملی‌پوش والیبال کشورمان مخالفت بلژیک با اعطای وام ۱۴۰ میلیارد یورویی به اوکراین القسام جسد اسیر صهیونیست دیگری را تحویل می‌دهد نواف سلام: دولت لبنان پشت مردم جنوب ایستاده است صد‌ها گردشگر صهیونیست در یکی از بنادر یونان محاصره شدند مقام ایرانی: هیچ برنامه‌ای برای گفت‌وگو با آمریکا وجود ندارد حمایت چین از حق ایران در استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای ارمنستان: امیدواریم تحریم‌ها علیه ایران لغو شود ولیعهد عربستان به محمود عباس پیام داد آمریکا موشک بالستیک قاره‌پیما آزمایش کرد روسیه: آماده شدن برای آزمایش هسته‌ای ضروری است استقبال فرانسه از آزادی مشروط دو شهروند این کشور در ایران پوتین: پاسخ ما به آزمایش‌های اتمی دیگران متناسب خواهد بود بیش از ۹۰۰۰ فلسطینی در زندان‌های اسرائیل اسیر هستند اخراج خبرنگار ایتالیایی پس از سؤال‌پرسیدن درباره اسرائیل ۱۰ زخمی در پی ورود خودرو به میان جمعیت در فرانسه (۱۴ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

دعوت سپاه امام رضا (ع) از مردم برای شرکت در راهپیمایی روز قدس

  • کد خبر: ۲۱۹۸۵۶
  • ۱۵ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۶
دعوت سپاه امام رضا (ع) از مردم برای شرکت در راهپیمایی روز قدس
سپاه امام رضا (ع) از مردم ولایتمدار استان خراسان رضوی دعوت کرد با حضور پرشور در راهپیمایی روز قدس، حمایت خود از مردم مظلوم فلسطین را اعلام کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، سپاه امام رضا (ع) با صدور اطلاعیه‌ای از مردم ولایتمدار و انقلابی استان خراسان رضوی دعوت کرد با حضور پرشور در راهپیمایی روز قدس، بار دیگر حمایت و همدردی خود با مردم مظلوم فلسطین را به جهانیان اعلام کنند.

در بخش‌هایی از این اطلاعیه آمده است:

روز جهانی قدس، این یادگار مبتکرانه و هوشمندانه امام راحل عظیم‌الشأن انقلاب اسلامی، به عنوان نقطه پیوند میلیارد‌ها مسلمان، خیزش‌های مردمی در سراسر جهان علیه رژیم غاصب و سفاک صهیونیستی را به همراه داشته، به گونه‌ای که این رژیم را به وحشت انداخته و نابودی خود را لحظه شماری می‌کند.

جنایات این روز‌های رژیم کودک‌کش صهیونیستی که دل هر انسانی را به درد می‌آورد، علاوه بر این که هویت واقعی سردمداران کفر و مستکبران عالم و حامیان این رژیم را به خوبی نشان می‌دهد، رسوایی و بی‌خاصیتی مجامع حقوق بشر جهانی و سازمان‌های جهانی حامی ملت‌ها را بیش از پیش فریاد می‌زند.

جنایت حمله موشکی به ساختمان کنسولگری ایران اسلامی در دمشق که منجر به شهادت جمعی از رزمندگان جبهه مقاومت شد، رژیم اشغالگر قدس را نه تنها از غرق شدن در باتلاق کنونی در غزه نجات نخواهد داد، بلکه این اقدام احمقانه، نابودی محتوم آن را شتاب می‌بخشد.

ملت بزرگ و بصیر ایران اسلامی، همپای آزادی‌خواهان عالم، با حضور پرشور و منسجم در راهپیمایی روز قدس، بار دیگر با مردم مظلوم فلسطین میثاقنامه همدلی و هم عهدی امضا کرده و نفرت و انزجارشان را از رژیم جلاد، خونخوار و ظالم صهیونیستی اعلام خواهند کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->