قالیباف: موضع جمهوری اسلامی حمایت از دولت، مردم و مقاومت لبنان است توئیت عبری صفحه رهبر انقلاب به مناسبت مراسم تشییع شهید حسن نصرالله (۵ اسفند ۱۴۰۳) شرط حماس برای مذاکره با رژیم صهیونیستی اوکراین ادعا کرد: تامین نیمی از مهمات روسیه توسط کره شمالی علت محبوبیت سیدحسن نصرالله به گزارش فرانس ۲۴ تجلی وحدت و همدلی ملی در مراسم تشییع شهدای مقاومت پزشکیان:حزب‌الله قوی‌تر مسیر پرافتخار خود را ادامه خواهد داد سرکنسول عربستان در مشهد: روابط عربستان سعودی و ایران تاریخی و مستحکم است سردار سلامی: امروز صهیونیست‌ها افسرده‌اند و حرفی برای گفتن ندارند عراقچی از لبنان عازم ژنو شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) رقابت آمریکا و روسیه برای فروش جنگنده‌های نسل جدید بالا گرفت نتانیاهو دوباره علیه ایران لفاظی کرد دستور استاندار خراسان رضوی به دستگاه‌های امدادی برای آمادگی مواجهه با موج سرما اعلام آمادگی زلنسکی برای استعفا تاکید رئیس جمهور لبنان بر برقراری بهترین روابط با ایران عراقچی: جمعیتی که در تشییع شهید نصرالله می‌بینیم بیشتر به یک سیل شبیه است مدارس و ادارات کدام استان‌ها فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ شیخ نعیم قاسم: ما اجازه حکومت آمریکا بر لبنان را نمی‌دهیم مراسم بزرگداشت شهدای مقاومت در مشهد برگزار شد (۵ اسفند ۱۴۰۳)+ویدئو صدور کیفرخواست متهمان قتل دانشجوی دانشگاه تهران (۵ اسفند ۱۴۰۳) استاندار خراسان رضوی: جامعه مهندسی باید پیشران توسعه و مطالبه‌گر زیرساخت‌ها باشد ویدئو | امیر دریادار ایرانی: هاورکرافت پیروزان به زودی به سازمان رزم نداجا می‌پیوندد محل دفن پیکر شهید سید حسن نصرالله کجاست؟ + تصویر و ویدئو از محل آرام‌گرفتن شهید مقاومت آیت‌الله علم‌الهدی: موعظه حسنه، کلید گرایش دل‌ها به‌سوی خداوند است حضرت آیت‌الله خامنه‌ای: مقاومت در برابر غصب و ظلم و استکبار تمام‌شدنی نیست اعضای هیئت اعزامی جمهوری اسلامی به لبنان با رئیس جمهور این کشور دیدار کردند زنگنه: امسال یک ریال تسهیلات اشتغال‌زایی پرداخت نشده است رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۳ ارتش؛ پشتیبانی نیرو‌های زمینی و هوایی از عملیات نیروی دریایی ارتش
سرخط خبرها

تصویب اساسنامه سازمان توسعه‌ای و سرمایه گذاری در حوزه فناوری

  • کد خبر: ۲۱۹۸۷۵
  • ۱۵ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۸
تصویب اساسنامه سازمان توسعه‌ای و سرمایه گذاری در حوزه فناوری
سخنگوی دولت از تصویب اولین اساسنامه سازمان توسعه ای و سرمایه‌گذاری در حوزه علم و فناوری توسط هیأت وزیران خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، «علی بهادری جهرمی» روز چهارشنبه در حاشیه جلسه هیأت دولت، گفت: با برگزاری جلسه فوق العاده دیروز هیأت دولت، جلسه امروز هیأت دولت چهارمین جلسه در سال ۱۴۰۳ بود که برگزار شد. در جلسه امروز، وزرا گزارش‌هایی در خصوص خدماتی که در ایام نوروز به مردم داشتند، ارائه کردند.

وی با بیان اینکه در بخش گردشگری، حمل و نقل ریلی، زمینی، هوایی و دریایی وزیر گردشگری و نیز وزیر راه و شهرسازی گزارش‌هایی ارائه کردند، افزود: از همه عزیزانی که در ایام نوروز خدمات خود را به مردم ارائه کردند، تشکر می‌کنیم، از جمله از نیرو‌های هلال احمر و انتظامی که که باید به آنها خدا قوت گفت.

دبیر هیأت دولت به تشریح مصوبات جلسه امروز هیات دولت پرداخت و گفت: آئین‌نامه فعالیت‌های حوزه خدمات عمومی که خدمات به مردم ارائه می‌شود، تصویب شد به گونه‌ای که در حوزه‌های آموزشی، بهداشتی، درمانی، ورزشی و فرهنگی و ... که لازم است ساخت و ساز‌هایی در این حوزه‌ها انجام بگیرد، آنان از پرداخت حق بیمه کارگران ساختمانی معاف شدند، تا هزینه تمام شده این ابنیه‌ها به شرط آنکه به صورت دائمی در اختیار این حوزه‌ها باشند، از حق ارائه حق بیمه معاف شدند.

بهادری جهرمی از تصویب اولین اساسنامه سازمان توسعه‌ای و سرمایه‌گذاری در حوزه علم و فناوری توسط هیأت دولت خبر داد و گفت: مطابق این اساسنامه، اولین سازمان توسعه‌ای فناوری در پارک علم و فناوری پردیس مجوز پیدا کرد که در همه حوزه‌های مالی، سرمایه گذاری، مشارکت اقتصادی و افزایش دامنه تاثیرگذاری فعالیت‌ها تحت یک شرکت مستقل اداره کند.

وی افزود: این مقدمه‌ای است برای توسعه فعالیت‌های دانش‌بنیان برای همه مجموعه‌های دانش‌بنیان که تحت نظر وزارتخانه‌ها فعالیت می‌کنند.

سخنگوی دولت با بیان اینکه سه آیین نامه دیگر در حوزه نخبگان داشتیم، اظهار کرد: آیین نامه جذب و نگهداری سرمایه انسانی استعداد‌های برتر در دستگاه‌های اجرایی اصلاح شد تا حمایت مؤثرتری از این نخبگان داشته باشیم. دو آیین نامه دیگر در حوزه وزارت کشور و وزارت نفت اصلاح شد و موانع پیش راه آنها برداشته شد.

بهادری جهرمی گفت: وزارت نفت مکلف شد نسبت به ایجاد و راه اندازی و تکمیل زنجیره ارزش مجتمع‌های پتروشیمی و پتروپالایشگاهی با بهره گیری از ظرفیت شرکت‌های دانش بنیان در داخل کشور اقدام کند یا از طریق صندوق پژوهش و فناوری صنعت نفت، سازوکاری برای انواع ضمانت نامه‌های قراردادی برای حمایت از تولیدکنندگان داخلی در حوزه صنعت نفت داشته باشد تا با سرعت بیشتری برای جهش تولید از مجموعه‌های تولیدی داخلی بویژه مجموعه‌های دانش بنیان حمایت داشته باشند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->