مقاومت فلسطین جسد یک زندانی صهیونیستی دیگر را تحویل داد نامه ایران به شورای امنیت درباره اعتراف ترامپ در مورد نقش آمریکا در حمله اسرائیل به تهران تجاوز نظامیان صهیونیست به خاک سوریه وزیر اقتصاد: ایجاد چشم‌انداز روشن برای سرمایه‌گذاران ضروری است پزشکیان: تصویب منشور کوروش نماد تداوم حضور ایران در وجدان تمدن بشری است توسعه تجارت و همکاری‌های مرزی، ضامن امنیت و رشد اقتصادی دو کشور مسکو: روابط با ایران فارغ از شرایط سیاسی توسعه خواهد یافت قالیباف پاکستان را به مقصد تهران ترک کرد داستان‌سرایی ضدایرانی رسانه آمریکایی کشف آثار جراحی مشکوک بر پیکر شهدای فلسطینی به گروگان گرفته شده توسط رژیم اسرائیل روایت قالیباف از تلاش آمریکا برای آتش‌بس در جنگ ۱۲ روزه کنایه عراقچی به یاوه‌گویی‌های نتانیاهو واکنش سخنگوی وزارت امور خارجه به قبول مسئولیت تجاوز نظامی اسرائیل علیه ایران از سوی ترامپ تأکید قالیباف بر ارتقای تعاملات‌ اقتصادی ایران‌ و پاکستان با تسهیل امور بانکی و تجارت‌ آزاد ادعای گروسی: ایران هنوز می‌تواند سلاح اتمی بسازد معاون وزیر امور خارجه: موشک‌ها برای حفظ حاکمیت ملی و تمامیت ارضی کشور هستند و موضوع مذاکره نیستند وزیر میراث فرهنگی: تصویب «منشور کوروش» نشانه جایگاه تمدنی ایران در عدالت و کرامت انسانی است قائم‌پناه: باید کمک کنیم کشور با هم‌افزایی و دوری از سهم‌خواهی‌های بی‌ثمر، از مشکلات عبور کند آیت‌الله علم‌الهدی: رهبر ایران، قدرتمندترین رهبر جهان است| ترس آمریکا از جوانان با استعداد ایرانی رهبر انصارالله: نقش جبهه‌های پشتیبان غزه طی ۲ سال بارز بود تقدیر زیاد نخاله از ایران به خاطر حمایت از ملت فلسطین گروسی: راه‌حل فوری درباره ایران وجود ندارد بسته مشکوک در پایگاه نظامی آمریکا چندین نظامی را راهی بیمارستان کرد (۱۶ آبان ۱۴۰۴) درگیری تازه مرزی میان طالبان و پاکستان (۱۶ آبان ۱۴۰۴) ماجرای غش کردن فردی در دفتر کار ترامپ چیست؟ حمله جدید آمریکا به یک قایق در دریای کارائیب ۳ کشته برجای گذاشت قالیباف: باید کشور‌های اسلامی در مقابل رژیم صهیونیستی ایستادگی کنند
سرخط خبرها

هراس رژیم صهیونیستی از واکنش ایران به جنایت دمشق

  • کد خبر: ۲۱۹۹۷۴
  • ۱۵ فروردين ۱۴۰۳ - ۲۲:۰۲
هراس رژیم صهیونیستی از واکنش ایران به جنایت دمشق
رژیم صهیونیستی از ترس واکنش ایران به شهادت سردار زاهدی و همرزمان این شهید در دمشق شمار بیش‌تری از نیرو‌های ذخیره را به خدمت نظامی فرا خواند.

به گزارش شهرآرانیوز، رسانه‌های رژیم صهیونیستی به هراس این رژیم از واکنش ایران به شهادت سردار زاهدی و همرزمان این شهید در دمشق اذعان کردند.

این رسانه‌ها اعلام کردند که ارتش رژیم صهیونیستی شمار بیش‌تری از نظامیان ذخیره را به خدمت در نیروی هوایی این رژیم فراخوانده است.

رسانه‌های رژیم صهیونیستی اذعان کردند که این اقدام به دلیل هراس این رژیم از واکنش ایران به جنایت دمشق صورت گرفته است.

علاوه بر این رسانه‌های عبری زبان اعلام کردند که ایران از هر زمان دیگری به واکنش به این جنایت صهیونیست‌ها مصمم‌تر است.

این رسانه‌ها تاکید کردند که تهدید‌های ایران مبنی بر واکنش به این جنایت باید از سوی مسؤولان رژیم صهیونیستی جدی گرفته شود.

روز گذشته نیز «سیما شاین» از مقامات پیشین سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی اذعان کرد که ایران قدرت پاسخ به جنایت اخیر رژیم صهیونیستی در حمله به کنسولگری کشورمان در دمشق و به شهادت‌رساندن سردار زاهدی و همرزمان این شهید را دارد.

شاین ضمن تاکید بر قدرت ایران در به دردآوردن رژیم صهیونیستی و انجام عملیات واکنش بزرگ، به مقامات این رژیم پیشنهاد داد که این توانایی ایران را دست‌کم نگیرند.

این مقام پیشین موساد بیان کرد: ایران اگر تصمیم به پاسخ بگیرد، توانایی اجرای آن را دارد و می‌تواند از خاک خود موشک شلیک کند. همچنین ایران می‌تواند پهپاد‌هایی را بفرستد.

شاین ادامه داد: ما نباید در توانایی‌های ایران تردید کنیم، زیرا در گذشته دیده‌ایم که با ما چه کرده‌اند. ما نباید قدرت آنها در واکنش را دست‌کم بگیریم، چرا که توانایی و انگیزه انجام آن را دارند.

گفتنی است ۲ روز پیش تلویزیون سوریه از تجاوز جدید رژیم صهیونیستی به ساختمان دیپلماتیک ایران در منطقه المزه واقع در دمشق پایتخت سوریه خبر داد. حسین اکبری سفیر ایران در دمشق در تشریح جزئیات این حمله تروریستی گفت که این ساختمان با ۶ موشک پرتاب شده توسط جنگنده‌های اف ۳۵ رژیم صهیونیستی مورد حمله قرار گرفته است.

این حمله منجر به تخریب کل ساختمان و شهید و مجروح شدن همه افراد داخل آن شد. در حمله ددمنشانه رژیم صهیونیستی به کنسولگری ایران در دمشق، سردار محمدرضا زاهدی از فرماندهان نیروی قدس سپاه و همرزمان این شهید به شهادت رسیدند.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->