اردوغان و احمد الشرع درباره حملات رژیم اسرائیل گفت‌و‌گو کردند دمشق درباره خارج کردن نیرو‌های خود از استان السویدا بیانیه صادر کرد قالیباف در منزل شهید حاجی‌زاده حضور یافت المیادین خبر‌های خود درباره فرار جولانی را حذف کرد حملات جدید رژیم صهیونیستی به سوریه (۲۷ تیر ۱۴۰۴) کارکنان سفارت آمریکا در بغداد بازگشتند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) رایزنی وزرای خارجه سه کشور اروپایی با عراقچی (۲۷ تیر ۱۴۰۴) وزیر کشور: اتباع مجاز شامل اخراج نخواهند شد المیادین: جولانی دمشق را ترک کرد| ترور سه نفر از اعضای ارشد دولت انتقالی سوریه (۲۷ تیر ۱۴۰۴) نماینده ایران در سازمان ملل: اسرائیل خطرناک‌ترین تهدید علیه صلح در منطقه است ناتو سامانه دفاع موشکی پاتریوت را در اوکراین مستقر می‌کند پیام رهبر معظم انقلاب به خانواده شهید سلامی ابلاغ شد وزیر دفاع: پاسخی قاطع به آمریکا و رژیم صهیونی دادیم و حالا نوبت دیگران است اظهارات نتانیاهو درباره حمله اسرائیل به سوریه سرلشکر حاتمی در دیدار با فرمانده کل سپاه: ارتش و سپاه دوشادوش هم برای امنیت و اقتدار ایران تلاش می‌کنند سرباز اسرائیلی و یک معلم به اتهام جاسوسی برای ایران دستگیر شدند تکذیب ادعای اختلاط بنزین با آب در قزوین طی سفر رئیس جمهور وزیر اطلاعات: رژیم صهیونیستی باید با راهبرد تهاجم در درون خودش روبه‌رو شود نیروهای زمینی اسرائیل در ۱۰ کیلومتری دمشق (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دستگیری ۲ نفر در گرجستان به‌اتهام فروش اورانیوم کمیسیون حقوقی مجلس از پارلمان‌های ۴۴ کشور خواست برای تحریم اسرائیل قانون‌گذاری کنند ارزیابی جدید رسانه‌های آمریکایی از نتایج حملات تجاوزکارانه به تاسیسات هسته‌ای ایران تسلیت سخنگوی وزارت امور خارجه درپی حادثه آتش‌سوزی در شهر الکوت عراق ویدیو | واکنش طنزپردازان آمریکایی به آبروریزی که ترامپ در جشن قهرمانی چلسی به بار آورد تأکید سرلشکر پاکپور بر آمادگی رزمندگان سپاه برای تکرار ضربه به دشمن در دیدار فرمانده کل ارتش حمایت مجلس از وزارت ورزش برای درخواست تعلیق اسرائیل از رئیس فیفا دیلی‌صباح از تمایل ترکیه برای تقویت قابلیت‌های دفاعی سوریه خبر داد
سرخط خبرها

محرومیت ۳۰۰ هزار کودک فلسطینی از تحصیل به دنبال جنگ غزه

  • کد خبر: ۲۲۰۵۶۴
  • ۱۹ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۵
محرومیت ۳۰۰ هزار کودک فلسطینی از تحصیل به دنبال جنگ غزه
آژانس امدادرسانی به آوارگان فلسطینی (آنروا) اعلام کرد تمام مدارس وابسته به این آژانس در نوار غزه بسته شده‌اند و این مسأله ۳۰۰ هزار کودک را از تحصیل محروم کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز، «اسیل ابورجیله»، دانش آموز فلسطینی با حسرت و ناراحتی از اینکه وی و دوستانش نمی‌توانند به تحصیل خود به دلیل جنگ غزه ادامه بدهند، این سوال را پرسید: کجا به تحصیل ادامه می‌دهیم در چادر یا در زندان یا بعد از مرگ؟!

ارتش رژیم صهیونیستی از حدود ۶ ماه پیش جنگ ویرانگری را علیه غزه آغاز کرده است و تمام مراکز غیرنظامی از جمله مدارس و موسسات آموزشی را نیز هدف قرار داده است.

بر اساس گزارش الجزیره، آژانس امدادرسانی به آوارگان فلسطینی (آنروا) اعلام کرد: تمام مدارس وابسته به این آژانس در نوار غزه به دلیل جنگ بسته شده‌اند و همین مسأله ۳۰۰ هزار کودک را از تحصیل محروم کرده است.

این آژانس تأکید کرد: بیش از ۶۲۵ هزار دانش آموز از آغاز جنگ غزه از تحصیل محروم شده‌اند در حالی که ۲۲ هزار معلم هم مشاغل‌شان را در بخش آموزشی از دست دادند.

عبیر مصطفی، معلم فلسطینی گفت: جنگ غزه بر تمام دانش آموزان تأثیر گذاشته است و آنها نتوانستند به تحصیلشان ادامه بدهند. من معلم زبان انگلیسی هستم و در سال جاری میلادی دانش آموزان من هیچگونه جلسات درسی نداشتند و اکنون در اردوگاه‌های آوارگان در سایه قتل، ترس و گرسنگی زندگی می‌کنند و به تحصیل فکر نمی‌کنند.

وی افزود: من بسیار ناراحت هستم از اینکه فرزندانی دارم که از تکمیل تحصیل خود محروم شده‌اند. من دختری دارم که قرار بود امسال از دانشگاه اسلامی فارغ التحصیل شود، اما از این خوشحالی محروم شد.

ابتسام مهانی، دانش آموز دبیرستانی فلسطینی نیز گفت بسیار ناراحت است از اینکه نتوانسته امسال تحصیلش را ادامه بدهد و به آرزویش برای ورود به دانشگاه و تحصیل در رشته رسانه و مطبوعات ادامه بدهد.

آوارگان از سرنوشت فرزندانشان به دلیل از دست دادن یک سال تحصیلی کامل که نمی‌دانند چگونه آن را جبران خواهند کرد، سؤال می‌کنند.

وزارت آموزش و پرورش فلسطین پیشتر از شهادت بیش از ۴۸۵۱ دانش آموز و ۲۳۹ کارمند بخش آموزش و زخمی شدن بیش از ۸۲۲۷ دانش آموز و ۸۳۶ معلم از هفت اکتبر خبر داد.

منبع: ایسنا

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->