کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت ترکیه به طرح نتانیاهو علیه غزه واکنش نشان داد یکی از رهبران جبهه مردمی فلسطین در لبنان ترور شد عارف: خبرنگاری با سختی‌های متعدد و متنوعی رو‌به‌رو است فریاد ترامپ بر سر نتانیاهو ۳۰ حمله پهپادی اوکراین به روسیه دفع شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی شلیک ۲ پهپاد از سمت یمن شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) جایزه ۵۰ میلیون دلاری آمریکا برای بازداشت رئیس جمهور ونزوئلا ۱۰ هزار نفر از مردم سوریه از زمان سقوط حکومت بشار اسد کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) کابینه رژیم صهیونیستی با اشغالگری در غزه موافقت کرد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) سقوط هواپیمای امداد در حومه پایتخت کنیا| ۶ نفر کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) آیا پوتین با زلنسکی دیدار می‌کند؟ تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران اعمال می‌شود (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) حماس: گسترش تجاوز علیه مردم فلسطین آسان نخواهد بود موافقت لبنان با خواسته‌های آمریکا | انحصار سلاح و استقرار ارتش در جنوب لبنان نتانیاهو: قصد سیطره کامل بر غزه را داریم امضای تفاهم‌نامه بین شورای عالی استان‌ها و مجمع شهرداران کلانشهر‌های کشور | هم‌افزایی برای استفاده بیشتر از ظرفیت شورا‌ها + فیلم زاکانی در مشهد: نظام مدیریتی شهری باید بازبینی شود | ۴۵۱ خانوار تهرانی همچنان در هتل اسکان دارند واکنش بی سابقه دولت جدید لبنان به اظهارات عراقچی عراقچی: جمهوری اسلامی ایران خواهان تشکیل نشست فوق‌العاده سازمان همکاری اسلامی جهت رسیدگی به وضعیت فاجعه‌بار غزه است رئیس سازمان اطلاعات سپاه در مشهد: ایران، صلح‌طلبِ جنگ‌بلد است | دشمن باید بداند اگر غلط زیادی بکند نقاط آسیب پذیری آن در سطح منطقه در اختیار ماست آیین بزرگداشت چهلمین روز شهادت سرلشکر شهید محمد کاظمی در مشهد (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم پوتین و ترامپ به زودی دیدار خواهند کرد انتصاب احمدیان و شمخانی به عنوان نمایندگان رهبری در شورای دفاع رهبر معظم انقلاب، علی لاریجانی را به سمت نماینده رهبری در شورایعالی امنیت ملی منصوب کردند مراسم چهلم شهدای اقتدار در تهران (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) شهادت ۱۳ فلسطینی در حملات بامدادی رژیم صهیونیستی به غزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

فائو نسبت به وخامت اوضاع امنیت غذایی در نوار غزه هشدار داد

  • کد خبر: ۲۲۰۵۷۲
  • ۱۹ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۶
فائو نسبت به وخامت اوضاع امنیت غذایی در نوار غزه هشدار داد
سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (فائو) نسبت به وخامت اوضاع مربوط به امنیت غذایی در نوار غزه هشدار داد.

به گزارش شهرآرانیوز، سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (فائو) اعلام کرد روند وخامت اوضاع مربوط به امنیت غذایی در نوار غزه بسیار سریع است.

براساس گزارش خبرگزاری فلسطینی «سما»، این سازمان همچنین اعلام کرد که وخامت سریع وضعیت امنیت غذایی در غزه به مرحله حادی رسیده و این در بحبوحه بروز نشانه‌هایی از گرسنگی در شمال غزه است.

فائو اعلام کرد: از بین رفتن زنجیره ارزش غذایی کشاورزی منجر به وخامت سریع وضعیت امنیت غذایی شده و به مرحله حادی رسیده است.

سازمان مذکور همچنین اعلام کرد که ورود علوفه‌های حیوانی به غزه با هدف فراهم کردن راه‌های تغذیه انجام شده است.

از سوی دیگر، هلال احمر فلسطین اعلام کرد کمک‌هایی که به بیمارستان‌های کمال عدوان و العوده در شمال غزه رسیده، گام خوبی است، اما ناکافی می‌باشد.

هلال احمر فلسطین همچنین اعلام کرد موارد سوء تغذیه حاد و هپاتیت به بیمارستان‌های شمالی غزه رسیده است.

هلال احمر فلسطین اعلام کرد بیماران سرطانی در غزه مراقبت‌های پزشکی لازم را دریافت نمی‌کنند و باید به خارج از سرزمین‌های اشغالی منتقل شوند.

از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ که رژیم صهیونیستی حملات ویرانگر خود علیه نوار غزه را با حمایت آمریکا آغاز کرد، ده‌ها هزار فلسطینی که بیشترشان زن و کودک بودند، در این حملات شهید و زخمی شده‌اند و زیرساخت‌های نوار غزه به شکل گسترده‌ای ویران شده و فاجعه انسانی بی‌سابقه‌ای در این منطقه رقم خورده است.

در نتیجه این حملات و محدودیت‌هایی که این رژیم اعمال کرده و در پی کمبود شدید غذا، آب، دارو و سوخت، ساکنان نوار غزه به‌ویژه شمال غزه در آستانه خطر قحطی قرار داشته و جان کودکان و سالخوردگان در این منطقه به خطر افتاده است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->