سردار قاآنی: موفقیت‌ها ادامه دارد دستگیری ۶۳ نفر از متجاوزان به کشور طی ۲۴ ساعت گذشته (۷ تیر ۱۴۰۴) سخنگوی وزارت خارجه از آلمان خواست مسئولیت خود در قبال برنامه سلاح‌های شیمیایی رژیم صدام را بپذیرد وزیر کار: دشمنان ناگزیرند رویکرد خود را نسبت به ملت ایران تغییر دهند حمله قسام به اشغالگران صهیونیستی با موشک یاسین ۱۰۵ (۷ تیر ۱۴۰۴) روسیه: تهدید داعش در افغانستان نگران‌کننده است سبحانی: اطلاعاتی داریم که ریزپرنده‌ها از برخی کشور‌های همسایه وارد ایران شده است سرخوردگی آمریکا و اسرائیل در برابر ایران؛ ناکامی تل‌آویو در تحقق اهداف سخنگوی سپاه: ترامپ چشمانش را باز کند و از یاوه‌گویی دست بردارد سیل در پاکستان ۱۱ قربانی گرفت (۷ تیر ۱۴۰۴) مهاجرانی: وحدت ملی فارغ از گرایشات سیاسی است سردار وحیدی: نیروهای مسلح در آماده‌باش کامل برابر هرگونه تجاوز دشمن هستند واشنگتن‌پست: تنها راه، «مذاکره با ایران» است؛ ترامپ هم می‌داند کودکان غزه از شدت گرسنگی جان می‌دهند سردار نقدی: تعرض به مراجع، پایان زندگی کارگزاران آمریکایی در منطقه است معاون اول رئیس جمهور: اصناف در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه خوش درخشیدند ایران، پابرجا تا همیشۀ تاریخ تقدیر رئیس‌جمهور ونزوئلا از «سحر امامی» مجری شبکه خبر + فیلم سفیر ایران در ژاپن: تجاوز نظامی آمریکا به ایران مستحق محکومیت جهانی است تقدیر وزارت امور خارجه از حضور مردم در تشییع پیکر شهدای اقتدار ایران (۷ تیر ۱۴۰۴) کشته شدن ۱۳ سرباز پاکستانی در حمله انتحاری نزدیک مرز افغانستان (۷ تیر ۱۴۰۴) نایب‌رئیس مجلس: حضور گروسی و نصب دوربین در تأسیسات هسته‌ای ایران ممنوع است گروسی اذعان کرد: دانش هسته‌ای در ایران را نمی‌توان از بین برد عراقچی: فریاد «هیهات منا الذله» حسینی در محرم امسال از هر سال رساتر است روزنامه اسرائیلی: غزه شاهد خونین‌ترین جنگ قرن ۲۱ است کدام اختیارات هیئت دولت به استانداران تفویض شد؟ ظُهران ممدانی، اولین مسلمان نامزد شهرداری نیویورک که خشم ترامپ را برانگیخت، کیست؟
سرخط خبرها

فائو نسبت به وخامت اوضاع امنیت غذایی در نوار غزه هشدار داد

  • کد خبر: ۲۲۰۵۷۲
  • ۱۹ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۶
فائو نسبت به وخامت اوضاع امنیت غذایی در نوار غزه هشدار داد
سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (فائو) نسبت به وخامت اوضاع مربوط به امنیت غذایی در نوار غزه هشدار داد.

به گزارش شهرآرانیوز، سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (فائو) اعلام کرد روند وخامت اوضاع مربوط به امنیت غذایی در نوار غزه بسیار سریع است.

براساس گزارش خبرگزاری فلسطینی «سما»، این سازمان همچنین اعلام کرد که وخامت سریع وضعیت امنیت غذایی در غزه به مرحله حادی رسیده و این در بحبوحه بروز نشانه‌هایی از گرسنگی در شمال غزه است.

فائو اعلام کرد: از بین رفتن زنجیره ارزش غذایی کشاورزی منجر به وخامت سریع وضعیت امنیت غذایی شده و به مرحله حادی رسیده است.

سازمان مذکور همچنین اعلام کرد که ورود علوفه‌های حیوانی به غزه با هدف فراهم کردن راه‌های تغذیه انجام شده است.

از سوی دیگر، هلال احمر فلسطین اعلام کرد کمک‌هایی که به بیمارستان‌های کمال عدوان و العوده در شمال غزه رسیده، گام خوبی است، اما ناکافی می‌باشد.

هلال احمر فلسطین همچنین اعلام کرد موارد سوء تغذیه حاد و هپاتیت به بیمارستان‌های شمالی غزه رسیده است.

هلال احمر فلسطین اعلام کرد بیماران سرطانی در غزه مراقبت‌های پزشکی لازم را دریافت نمی‌کنند و باید به خارج از سرزمین‌های اشغالی منتقل شوند.

از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ که رژیم صهیونیستی حملات ویرانگر خود علیه نوار غزه را با حمایت آمریکا آغاز کرد، ده‌ها هزار فلسطینی که بیشترشان زن و کودک بودند، در این حملات شهید و زخمی شده‌اند و زیرساخت‌های نوار غزه به شکل گسترده‌ای ویران شده و فاجعه انسانی بی‌سابقه‌ای در این منطقه رقم خورده است.

در نتیجه این حملات و محدودیت‌هایی که این رژیم اعمال کرده و در پی کمبود شدید غذا، آب، دارو و سوخت، ساکنان نوار غزه به‌ویژه شمال غزه در آستانه خطر قحطی قرار داشته و جان کودکان و سالخوردگان در این منطقه به خطر افتاده است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->