نظامیان صهیونیست از ترس حماس، فرمانده‌شان را به گلوله بستند هشدار وزیر کار درباره بحران جهانی مهاجرت نخبگان و متخصصان پیشروی رژیم صهیونیستی به سمت مرز عراق در سایه انفعال دولت جولانی کاخ سفید: ترامپ آماده مکاتبه با رهبر کره شمالی است اتحادیه اروپا خواستار همکاری جدی ایران و آژانس شد روسیه ۳۰ هزار تن گندم برای مردم گرسنه غزه فرستاد رأی‌گیری قطعنامه شورای حکام درباره ایران به فردا (پنجشنبه ۲۲ خرداد ۱۴۰۴) موکول شد سیدعباس عراقچی در بیست‌ودومین مجمع جهانی اسلو چه گفت؟ (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) نمایندگی ایران در سازمان ملل: دیپلماسی تنهاراه پیش‌رو است پزشکیان: مبنای گفت‌و‌گو‌های ما با آمریکا، سیاست‌های رهبر انقلاب است رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: اسناد خراب‌کاری اسرائیلی‌ها در تورقوزآباد به آژانس ارائه شده است تکذیب تخلیه سفارت آمریکا در بغداد (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) وزیر دفاع آمریکا: ایران به سمت چیزی شبیه به سلاح هسته‌ای حرکت می‌کند غریب‌آبادی: در مقابل قطعنامه، اقدامات فنی بلافاصله اجرایی خواهد شد عراقچی: یک خطای راهبردی دیگر از سوی سه کشور اروپایی به واکنش ما منجر خواهد شد ادامه بررسی لایحه CFT در مجمع تشخیص مصلحت نظام پزشکیان وارد ایلام شد (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) سرلشکر سلامی: آمادگی رزمی نیروی دریایی برای واکنش به هر تهدید فراهم است عراقچی و بن فرحان در اسلو دیدار کردند تأکید پزشکیان بر عزم ایران در هم‌صدایی مسلمانان برای حمایت از مردم فلسطین تروئیکای اروپایی علیه ایران در شورای حکام اتهام‌پراکنی کرد وزرای خارجه ایران، مصر و عمان پیرامون مذاکرات هسته‌ای رایزنی کردند عبور شمار شهدای غزه از ۵۵ هزار نفر (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) سخنگوی وزارت خارجه روسیه: انتظار داریم مذاکرات تهران-واشنگتن ثمربخش باشد یک تحلیلگر اقتصادی: برای رفع چالش‌های اقتصادی، توانمندی دولت و وزیر کافی نیست بروجردی: افتتاح سرکنسولگری چین در بندرعباس گامی مهم در تقویت روابط تهران و پکن است دستور مهم رئیس جمهور ایران برای رفع مشکلات سرمایه‌گذاران و تولیدکنندگان برق
سرخط خبرها

امیرآذریان: انسداد مرز‌های شرقی کشور با قدرت ادامه خواهد یافت

  • کد خبر: ۲۲۱۴۶۴
  • ۲۵ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۲
امیرآذریان: انسداد مرز‌های شرقی کشور با قدرت ادامه خواهد یافت
فرمانده قرارگاه منطقه‌ای شمال شرق نزاجا از شتاب و قدرت بالا در انسداد مرز‌های شرقی کشور توسط ارتش خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، امیر سرتیپ ستاد رضا آذریان در نشست خبری دهه ارتش جمهوری اسلامی ایران که امروز (شنبه ۲۵ فروردین ۱۴۰۳) در جمع اصحاب رسانه برگزار شد، در پاسخ به پرسش خبرنگار شهرآرانیوز مبنی بر چگونگی انسداد مرز‌های شرقی کشور عنوان کرد: براساس دستور سلسله‌مراتب نیرو‌های مسلح، انسداد مرز‌های شرقی از سال گذشته با محوریت ارتش در حال انجام است.

وی ادامه داد: ابتدای این طرح، طالبان کمی مقاومت می‌کردند، اما ما با اقتدار نظامی و به‌کرسی‌نشاندن توانمندی‌ها و مشروعیت حفاظت از مرز‌ها پیش رفتیم و باید اعلام کنیم انسداد مرز‌های شرقی با قدرت و شتاب توسط ۴ گروه مهندسی و با بهره‌گیری از تجهیزات هوشمند در حال انجام است.

سرتیپ آذریان به موضوع پرواز‌های جنگنده‌های پایگاه چهاردهم شکاری مشهد اشاره کرد و متذکر شد: پرواز‌های گشتی این پایگاه همواره انجام می‌شود و اگر گاهی دیده‌شده تعداد پرواز‌ها بالاست، بیشتر به‌علت دستور فرودگاه مبنی بر عدم اجازه فرود بازمی‌گردد و مشکل دیگری نیست.

این مقام ارشد نظامی به مراسم رژه روز ارتش پرداخت و بیان کرد: مراسم رژه نیرو‌های مسلح به میزبانی ارتش جمهوری اسلامی از ساعت ۷:۴۵ بامداد چهارشنبه ۲۹ فروردین در بولوار نماز مشهد برگزار خواهد شد و از جدیدترین دستاورد‌های تسلیحاتی ارتش رونمایی می‌شود. در این مراسم، پرش چتربازان نیروی مخصوص نیروی زمینی ارتش و گلباران مسیر رژه توسط بالگرد‌های هوانیروز هم انجام خواهد شد.

وی افزود: دیدار با خانواده معظم شهدا و ایثارگران ارتش، سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه در سراسر استان، دیدار با نماینده محترم ولی فقیه و امام جمعه معزز مشهد مقدس و غبارروبی مزار شهدا ازجمله برنامه‌های ما در دهه ارتش جمهوری اسلامی ایران خواهد بود که حدفاصل سالگرد شهادت سپهبد صیاد شیرازی و سالگرد شهادت سپهبد قرنی است.

سرتیپ آذریان به نقش ارتش پیش از پیروزی انقلاب اسلامی و همچنین سال‌های نخست پیروزی انقلاب و وقایع جنگ تحمیلی اشاره کرد و یادآور شد: ارتش از همان ابتدای راه انقلاب، همواره پشتیبان انقلاب، امام راحل و آرمان‌هایی بود که مردم عزیز به‌خاطر آن جان‌فشانی کردند و حاصل آن، تقدیم ۴۸ هزار شهید بوده است که ۴۶ هزار تن از این شهدا، افسران نیروی زمینی بوده‌اند.

وی گفت: پس از پایان جنگ، جهاد خودکفایی در ارتش شکل گرفت تا هرگونه وابستگی به خارج قطع شود و قوای مسلح ما از امکانات داخلی بهره ببرند. امروز شاهد هستیم که تانک، نفربر، موشک‌های سبک و دوربرد، گلوله‌های هوشمند و نقطه‌زن، سامانه‌های پدافندی و تجهیزات پیشرفته راداری، تجهیزات دیددرشب مستقر بر بالگرد‌های تهاجمی و انواع تجهیزات دریایی پیشرفته، همه مرهون خودکفایی بدنه ارتش جمهوری اسلامی است.

در پایان، سرتیپ آذریان خطاب به دشمنان هشدار داد: امروزه وسعت نفوذ ما فراتر از مرز‌ها و اشراف اطلاعاتی‌مان نیز بیش از حد تصور این دشمنان بوده و ارتش جمهوری اسلامی ایران با آمادگی بالا و داشتن به‌روزترین تجهیزات، آماده دفاع از انقلاب و ولایت و کشور است.  

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->